Så sjukt nöjd!

Denna dagen kommer ja minnas länge tror ja. Efter jobbet drog ja hem och byte om sedan for ja och min svartafara bort till stallet och en sista tur med Maria innan betet.

Idag stod de eget val på schemat och vad det blev kommer i ett separat inlägg men säger som så att vi har galoppat i massor själva utan lina!

Efter betet packade vi in Knas i lådan och ja körde iväg själv, lastade ut han själv för första gången med och de gick som en dans! Lugn och fin var han! Nu står ja på betet och inväntar Knas tjej impelimp å sommaren har börjat!


Dagens ridpass

Tisdag
Var inget ridpass idag utan vi llöshoppade våra hästar. Knas hade fått ett riktigt fräs på det hela så det här med stanna efter hindret va inte hans melodi utan han körde gärnet runt. Fördel att man inte behövde driva och han hade bra bjudnige... Nackdelen va när man skulle höja eller lägga tillbaka bommar men då fick ja ställa mig iväg istället så stannade han snällt.

Vi hade ett minihinder fram och sedan en liten oxer, tyvärr va hindret framför så litet att alla (4 hästar) struntade mer eller mindre i det och traslad ein sig mer eller mindre i det för att sedan tappa lite bjudning och hoppa sista hindret. Men dem löste det hyfsat ändå tycker ja. Vet inte riktigt vilken höjd vi stannade på med knas men det var nog närmare 1 m. Det va lite förändring sedan sits och han lyfte på bra och hoppa helt okej.

Vi var även i ett nytt ridhus för honom och han reagerade inte det minsta. Utan skötte sig galant. Innan fick vi även pasera en lite trån hinderbodsliknande konstruktion men han kikade lite och traskade sedan på.

Bilder från film kommer senare

Lite nytt

Rensade i min hatprylar nu för några veckor sedan och ska tvätta och sälja endel. Så när ja va på chralies häromdagen va det några saker som fick följa med mig hem till halva priset med! Sådant gillar ja! Det ja va gladast över är nog mias schabraket som ja fick för 250:- sedan gillar ja ven den tunna stickade KL tröjan med, perfekt i sommar!


Dagens Ridpass

Måndag
Idag va de uteritt som nalkades och tanken va att trygga svarten skulle gå med men maria hade glömt de så hon hade ridit honom tidigare idag. Hon fick därför ta sin unhäst ut men de gick galant. Vi traskade på Wille hade bra bjudningn framåt och emellanåt var de vi som gick först. Han traskade över väggupp utan problem medans marias blivande hopphäst gick vid sidan av.

Ja hade inte mkt i munnen på honom men tillräkligt för att ha kontakt. innne i skogen där de va vädligt knöligt att gå så fick ha ganska långa tyglar för att kunna bära sig bättre och detta gjorde han utan att pinna iväg även om maria försvann bort in i skogssnåren så fick han inte panik utan traska på i godan ro. Vi travade även en liten grussträcka ute och då tog han för sig lite mer och ville gå först. Stegen va något korta då han ömmar mkt i fötterna just nu så det är la dax att börja se över de där med skor...

VArtfall. ja är mkt nöjd över dagen han gick fram när ja bad om det även om någto var läskigt och även om herr grå stannade så traskade han glatt förbi. Vi hoppade till en gång men de va lite vågefekten av herr grå som hoppa först  å då va även Wille tvungen att hoppa. Kans! Vi kunde stundtals ha långa tyglar och gå avslapnat utan att pinna iväg vilket även det kändes super. jag kan vara ärligt att ja hade inte riktigt räknat med för tre veckor sedan att ja ksulle rida ut på han själv på långa tyglar eller att ja sjävl skulle sitta och galopera på honom på stranden. I mina ögon vart det lite mer omöjligt ja hade varit glad om han bara hade tagit lite galopp eller liknnde.

Fina underbara kans som ja har längtat efter detta!
omstrukturering

Då jag tycker att ja inte riktigt mäter upp till dagens träning, visserligen är de träning men ja inte så som jag skriver om det så funderar på att döpa om det till dagens ridpass istället då det är lite det som det är. De kommer fortfarande ligga kvar under träning men heter numera dagens Ridpass

Dagens träning

Idag så gick vi bort roll sjöhagen. Maria promenerade brevid och ja skrittade bort utan ledare vilket kändes helt cool lugnt och tryggt. Han blev lite småskeptisk vid grinden som han inte sett innan men bär Maria gick så gick han.

Vi tog sedan och trava nu dock med lina. Hade mkt fokus på att börja använda bena mer innerskänkel mot yttertygel. Han kan inte riktigt koppla det men de blir bra stundvis och stundvis katastrof. Vi hade även mkt igångsättningar och avsaktningar i alla gångarter. Han lyssna super på galoppskänkeln och ja va positivt överraskad faktiskt. Han hade ett bra tempo sär han klara av att bära sig fast han blev lite trött och matt mot slutet så kämpa han på bra!

Maria berömde att han va mkt fin och känslig i munnen och hade blivit "lätt"att övertala.

När vi skrittade hemåt så tog han täten och gick i det lite halvläskiga gräset som sviktar och låter vid grinden traska han på bra och vi kunde göra en halt för att kolla läget. Gick kalasbra!

Jag är så sjukt nöjd över passet idag att de finns inte! I morgon är planen att rida ut med svarten och utan lina :)


Nya brämhultshoppet!

Har haft brämhultshoppet del ett idag. Vi har haft ett fantastiskt väder med en kalasbra ny anläggning. Det enda som vädret förstörde för oss var att underlaget var torrt och en gnutta hårt men i morgon kommer de nog vara bra till i morgon ;)

Ikväll har mamma lagat massa god mat och vi passar grannens underbart söta hundar som dessutom är allergivänliga!


<3

Kan inte titta mig mätt på mina fina springare! tänk när han sedan får blingbling i pannan så kommer de bli döläckert!!!
Liten uppdate

Knas fick en verkning av ny Hovslagaren idag. Jag har inte varit med utan det var Maria och han verkades i Stenungsund. Maria berättade att han hade varit snäll och att de gått bra. Som ni minns kanske så hade vi massa otur med en Hovslagare som sa att han kunde något.

Maria berättade även att flygtäcket som ja satte på han i går var slaktat idag så hon hade slängt det. Tur att ja inte satte på de nya täcket. Är inte görkonstigt att de slaktades då han går med tre andra vildingar i samma ålder.

Gud va ja längtar till nästa vecka då ja ska få rida min gris, ta hem han till betet och bra vara!


Dagens träning

Måndag
Red ut idag med Maria och hennes svarten. Vi red en helt ny runda och passerade serverar farligheter men Knas skötte sig kalasbra!

Vi hade ett lite längre grimskaft idag som ja stundtals höll i helt själv alltså va de ingen som va ledare. Gick kalasbra! Testade även på att trava en liten uppförsbacke och även de gick som smort. Han va lite trött men värmen gjorde även sitt idag tyvärr. Så Knas va rejält utmattad när vi närmades oss stallet så de sista promenerade jag brevid en mycket duktig powni!

Längtar så till nästa vecka då ja får träffa prins igen!


100 Frågor

Hittade detta och tänkte dryga ut min tid lite här i natt...

1. Vad är klockan:
01,15

2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis:
Carolina Anna Zbrozek

3. Smeknamn:
Carro, Tinka, hönan, nina, Z osv

4. Vad heter dina föräldrar:
Teresa och Mirek

5. Antal ljus på din senaste tårta:
Senaste tårtan som ja fick med ljus va ja nog 11 men den senaste tårtan ja borde ha fått skulle haft 24

6. Husdjur:
En häst och 13 fiskar

7. Hårfärg:
Brun!

8. Favoritfärg:
Vet inte, gillar jordnära färger brunt, vitt, grått,

9. Piercing:
Nope

10. Tatueringar:
Nej, men ska nog göra en, snart, om jag vågar

11. Födelseort:
Stenungsund (född på möndals bb)

12. Bostadsort:
Borås

13. Nuvarande bostad:
lägenhet =(

14. Har du varit kär:
Japps

15. Har du varit i några andra värlsdelar:
Ja!

16. Har du varit med om en bilkrasch:
Nej, inte krasch men krock

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen):
4

18. Kaffe eller glass:
Glass, hatar kaffe

19. Snuttefilt eller kramdjur:
kramdjur

20. Salladsdressing:
å nåogt med vitlök såklart

21. Färg på strumporna:
Svarta

22. Lyckonummer
5 kanske?

23. Favoritfilm:
Gröna milen, shrek

24. Favoritcitat ur en film:
oj, ja du

25. Bästa semestern:
Thailand va inte fy skam men mina småtripper till Falsterbo står även dem högt i kurs

26. Favoritmat:
suchi

27. Bästa veckodagen:
Fredag och lördag

28. Senaste låt du har lyssnat på:
Michel Jakssons trhiller gick precis på radion så det är la den

29. Tandkräm:
sensodyne

30. Favorit TV-program:
Just nu, big brother, fråga olle och the big bang theory

31. Favoritrestaurang:
Old hous i thailand

32. Favoritblommor:
lavendel och liljekonvaljer

33. Tycker inte om:
att ha ont i huvudet och bråk

34. Sport att titta på:
ridsport!

35. Snabbmatrestaurang:
Max

36. Senaste sjukhusvistelse:
i augusti 2011 då ja opererade huvudet

37. Favoritdricka:
självkart något onyttigt typ red bull

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
ljusgrå

39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
en gång

40. Var är du om 10 år:
Kvar i svergie bor kanske i kungälv lite lantligt förhoppningsvis jobbar med något interesant som ger snuskigt bra betalt.

41. Vem fick du senast e-mail från:
LÖNEKONTORET! =)

42. Är du dömd för något brott:
Nej!

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
Svensk ridsport kanske?

44. Vad gör du när du är uttråkad:
hittar på ngt eller tittar tv

45. Fras/ord du använder (för) ofta:
sedärja!

46. Vän som bor längst från dig:
monica i polen och Tenser i eskilstuna

47. Vad retar du dig på:
Folk som föröver sina missöden på andra och säger att det är deras fel?

48. Det bästa du vet:
När man mår bra och är lycklig

49. Läggdags:
när ja är trött

50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här:
?

51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara:
?

52. Vad är klockan:
01:29

53. Favorit beatle:
?

54. Favoritlek:
Twister är rätt roligt

55. Favoritfilmmusik:
Typ allt som ger go känsla i kroppen

56. Skostorlek:
37

57. Syskon:
ensambarn

58. Favoritpålägg:
OST!

59. Om du skulle skänka bort pengar:
Ge de till dom som behöver för att överleva

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
Unik, Älskad, fantastisk kanske?

61. Bästa bok du läst:
Anne Franks dagbok, och de flesta självbiografer

62. Är du internetberoende:
mja lite

63. Favoritdjur:
Hästar

64. Gillar du snö:
När jag åker skidor, på julafton och i en härlig snögalopp så ja, annars nej

65. Favoritglass:
Twister

66. När köpte du något åt dig själv sist:
torsdags, en lykta

67. Är du långsint:
Nej, men med vissa saker kan jag vara det som är svåra att förlåta..

68. Favoritgrupp/artist:
alla är bra på sina sätt

69. Vilken är din bästa egenskap:
Snäll och omtänksam

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
nu: kunna rida min häst själv i alla gångarter och tampa lättare problem
2 år: klar med skolan och ha jobb

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr:
definitionsfråga, är katten sjuk = ja men är den frisk = nej

72. Vad gör du:
sitter på jobbet och svara på frågorna

73. Mest intressanta stad du varit i:
New Yourk

74. Vilket djur skulle du identifiera dig med:
Björn, gillar att vara för mig själv och blir ja arg så ryter ja till

75. Vad fascinerar dig hos andra människor:
Kommer inte på nåt nu

76. Första pojkvännen/flickvännen
Han jag är tsm med nu såklart och 7,5 år tbx

77. Favoritgodis:
hallonlakris döskallar

78. Spelar du nåt instrument:
HAR spelat piano och tvärflöjt

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
Ridsport!

80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa:
död - morfar
levande - någon som kan påverka mig positivt och ge mig inspiratioon kanske

81. Vilken film såg du på bio senast:
the reuniun

82. Senaste köpa skiva:
minns jag inte

83: Roligaste konserten:
gyllenetiders

84. Bästa känslan:
Lycka, att lyckas, vinna, kär, delmål all form av glädje lycka

85. Samlar du på något:
nja,

86. Isåfall vad:
smutstvätt enligt sambon =P

87. Är du feminist:
nej, men tycker att lika ska va lika

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då:
Vilken fråga, något enkel typ piano

89. Favoritskiva:
kräftskiva ;)

90. Bästa kompis:
Patrick

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig:
Inte en aning

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick:
Att jag är gottesugen

93. Favoritlåt:
Många

95. Har du en mobiltelefon:
nä en ifån

96. Vem är du kär i just nu:
P och W

97. Vad är det vackraste som finns:
Lycka

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då:
ååå ja de skulle nog bli till de där öarna som ja inte minns namnet på...

99. Är du homo- eller bisexuell:
transa

100. Vad är klockan nu när du är klar:
01,47


Lite Bilder


willes påhitt till spanstrav


Dagens träning

Fredag
Jag satte upp ute och vi traskde bort till sjöhagen, Maria hade oss på lina men vi hade ingen annan häst som stöd utan traskde på själva. Han va lite småspänd men efter några meter slappnade han av helt och följde med fint. VA väldigt nöjd över honom att han faktist bara gick på utan några problem ute och även utan stöd från svarten.

Vi skulle sedan gå ner på stranden från gräs och de tyckte han inte riktigt om så ja valde att hoppa av och övertyga han från marken. Gick galant! Tog sedan och började longera honom i vattenbrynet och han överaskar varje gång, han sprang på där som om inget hängt och bara njöt av livet samt tillvaron. Inga väggar att luta sig mot utan höll en fin volt. iblan lite dålig fart men ja fick inte sprut på han utan spö utan fick springa med lite emellanåt.

Tog sedan och satte upp så fick maria ha oss på linan och så travade ja runt lite där med han. Han tyckte nog de va faseligt kul för emellanåt när vi kom i lite mer vatten (strand med vattenpölar typ) så fick han lite "spel" och sprang i typ spansk skrit några steg för att sedan återgå till vanlig trav. Sötnöt! Både ja och maria skrattade gott åt han då!

Hade de inte varit för marias rygg hade ja nog även velat att testa på att galoppera ute. Hade varit lövly men skulle han rycka ur henne så tror ja nog tyvärr hennes rygg hade tagit stor skada.

Efter trav i båda varven så traskade vi hemmåt i lika lugn anda som innan <3

Behöver ja säga att det klia i fingrarna till nästa ridpass?

kort dag

Då jag har jobbat natt så fick ja självklart gå upp rätt sent i dag närmare halv 3 tiden var ja uppe och bestämde mig för att ta en tur bort till kungälvs tre hästar. va lite småsugen på att köpa något men blev bara en krok till vattenhinken som fick följa med mig hem. Bad även tjejerna där att beställa hem ett Mias RS schabrak till mig som är tänkt till hoppsadeln. längtar Tror de kan blir riktigt najs på herr knas.

Tog en rajd förbi lantmännen med men deras utbud blir bara sämre och smäre och dyrare. Förstår inte hur dem för samma täcke kan ta betalt 1300 när vissa säljer det för 800. Det är en väldigt stor skillnad.

Åkte och köpte en tårta till jobbet sedan och efter de så mötte ja upp Maria i stallet. Hon har fått ryggskott så de va inte görskoj. Men vi bestämde att vi skulle rida ner till sjöhagen ändå. Mer om de kommer! Maria var även supersnäll och tog några kort på oss samt fotade lite dem bilder kommer ni kasnke få se i morgon eller måndag beroende på om ja har en saldd hemma eller ej.

Maria är förövrigt en fuktanvärt bra tränare och samtidigt min coach. Hon peppar mig otroligt mkt och ja är supernöjd över detta! Det är även väligt roligt att höra från henne att Kans har fina kvaliterer som vi kommer kunna plocka fram i han! Men idag kom även den finaste komentaren när vi var och red s säger maria att hon tycker att han passar mig väldigt bra. Vi ska bara bli lite mer samspelta och hitta knapparna men att hon redan nu ser stor förändring på två veckor! LÖV <3 fina lilla knasFörsta natten av många

Ja idag så börjar jag min första natt av många i rad nu i sommar att jobba på Borealis. En arbetplats ja trivs bra gött på!

Ridningen på wille går kalas, ska åka förbi där i morgon och försöka ta lite kort och mata med lite äpplen så får vi se vad han säger om det. Vet inte vad maria har för planer för honom i morogn men har ja tur så kanske ja får rida. Ska även försöka rida lite i helgen om det tillåts och är inom min vakna tid och jobb tiden ( jobbar 24 h helg).

VAr och kikade lite på sommarhagarna i dag med och de ser helt okej ut. Allt som allt så ska vi nog sammalagt banka i ca 14 stolpar och dra om tråden på vissa ställen. Det är dock ett rätt så hyfsatt lätt jobb och redan i morogn (fredag) ska vi försöka kanske få övertråden i någon hage eller två. Allt beror lite på tid och väder.

Jag hoppas nu även att ina uppdateringar kommer att vara lite tätare då ja kommer ta hem knas snart och kommer ha något att skriva om samt att ja kommer ha mer tid vid datorn. Ska även förska ringa till 3 (som ja för övrigt INTE är nöjd med) och kolla om möjligheten finns att sätta på ett nätverk i 3 månader utan bidning på min gammla nätsticka. Vi har bara nätsicka hemma vilket gör att bara en dator har nät hos mamma och pappa och när dem åker till sommarstrugan så åker nätet med. Vilket i sin tur leder till att ja är nätlös.

Nej nu ska ja jobba vidare


SOMMAR!!!
som nu är nääääära <3


gårdagens Träning

Söndag
Idag så skulle vi ta premiärturen ut. Maria red sin fantastiska svarten och jag började med att leda knas. Vi red bort in mot en liten skogsdunge och knas trampa på rejält lite osäker ibland men gick svarten så gick han med.

Inann vi skulle smita in på en lite mindre skog så fick maria äran att hoppa av hålla i oss så tog ja satts från en sten och svingade mig något klumpigt upp i sadeln, fortfarande med vetskapen om att ja igår inte kunde komma upp från marken vilket är lite pinsamt. Maria hade lina på oss hela tiden och det var mest som en liten säkerhet. Svarten agerade lugn fabror och även bromskloss.

Första stigen knas gick på va bra stenig så de av mycket obalanserat vilket även kändes men han fick lite att tänka på och då va inte ja så mycket ivägen. Tyckte att han skötte sig galant. Vi mötte bilar, cyklar och fladrande kläder som torkade samt självklart preseningar. Blev några små hopp men inget märkvärdigt.

Kunde emellanåt ge han ganska långa tyglar när han va avslappnad och annars så hade ja bara lite lätt kontakt. vi hade inga stopp eller oviljor att gå fram så ja jag är supernöjd med knas!!!
världens bästa maria på fina svarten å knas öron

Tyvärr så hade maria lite mycket i nävarna så ta kort på
oss va inte att tänka på.

Här ser ni knas fina raka man....


Lördagens Träning

Lördag
Började med att ta ut knas i korallen och longerade honom. Han var bra brötig och ville inte hålla sig på ytterspåret utanträngde in mot mig väldigt mycket. Jag försökte tillrättavisa honom flertalet gånger med min kropp och ljudmässigt men nja de gick la sådär. Dels så är korallen supertung att springa runt i så ja kan förstå honom varför han inte vill vara där ut utan here trampar runt där det är lite lättare.

Hursomhaver han blev trött fort och lyssnade bra till avsaktning och igångsättning. Tog sedan och hoppade upp. Konstaterade dock att ja får nog tag och öva på de där med att hoppa upp från marken jag va inte något vidare vig så de va till att ta pall.

Satt och och skritta runt i början. Han kändes betydligt mkt mer "rakare", kunde ha han bättre mellan hand å skänkel vilket va väldigt roligt. Kunde även ha han rak i traven vilket ja inte kunde sist så stor förbättring! Tog sedan och fattade galopp och ja de va glockrent la bara om skänkeln och sa "gaaaalopp" så rullade han över fint. Vi tog inte så mycket utan när han sprang på i två varv så bytte vi och gjorde samma sak där. Lite svårare att få rätt galopp men han satte av galopp så de var vi nöjda med.

Tog sedan och skrittade ut med han runt några hagar och sedan in i padocken. Blev möte med gärsklippare och de gick bra Maria ledde självklart runt oss så de kändes bra det med.

Gud skulle kunna sitta på han i timmar och bara galoppa runt runt runt. Så härlig galopp!!!!

Saknade älskade lilla powni!

Trevligt samtal och mysigt väder

I går så fick ja flertalet samtal till mig och två av dem vart väldigt speciella. Framförallt ett, inom en snar framtid kommer jag förhoppningsvis synas på tv. Lovar då att säga till när och vart i god tid.

Andra smtalet var från Maria som sa att de gick super med knas och att ja och hon ska rida ut till helgen. Jag vet dock inte om hon ville att ja skulle sitta på knas eller hennes stabilla häst? Kan bli spännande men ja hoppas på de sistnämnda. Däremot så skulle ja gärna  vilja ta och rida lite på han i managen om de finns tid och möjlighet. Vi får se! Längtar vartfall vääääldigt mkt och så hoppas ja även på att någon vill och kan ta kort på oss.

Idag så har vi ösregn i borås (hade vi igår med men inte så mkt som diag). Måste säga att de är rätt så mysigt väder idag. Har suttit inne nu på em då de regnat en stund och hhaft öppen balkong så har höart och känt hur gott de luktar ute. mumms!

Nu redigera några bilder till hemsidan
Sedan åka till stallet och mäta på tävlingbanan i regn (mindre kul)

Söndagens Träning

Söndag
Wille står numera på stall tenfällt och jag skall få lite hjälp av Maria H. att rida hen lite nur när jag har kvar lite saker här i borås och skolan. Ganska skönt!

I södnags så visade ja maria wille och vi beslutade oss att starta igång direkt. Maria ville att ja skulle visa hur ja gör när ja longerar samt vilka komandon bara för att se lite var vi var. Jag longera på somvanligt dock utan spö då vi inte tog detta med oss. Han genade lite emellanåt då han är betydligt mkt svagare i ena varvet men helt okej.

Satt sedan upp och maria longerade oss i traven. Sedan kläcker hon ur sig att jag skall fatta galopp. Ja de va bara att bita ihopp och hoppas på de bästa. Men de gick görbra han va lite vingli och trött men gjorde det jag ad om. Vi fattade sedan om galoppen 5 gånger i båda varven i sista fattningen kände ja att ja kunde driva honom framåt och känna mig säker och även lita på att han bara skulle rulla på. En så jävkla gå känsla!!! så himla nöjd att de går inte att beskirva!!!! svävar fortfarande på måln!

Tyvärr så va de ingen som filma eller tog kort men längtar till lördag så ska knas få maaaaassa pussar och på söndag blir de bilder!

Lördagens Träning

Lördag
Wille står numera på stall tenfällt och jag skall få lite hjälp av Maria H. att rida hen lite nur när jag har kvar lite saker här i borås och skolan. Ganska skönt!

Tog och tömkörde lättare idag. Vi var inne i managen första gången idag och ja han va lite skeptisk till vissa saker men med lite övertalande så skötte han sig fint. Vi arbetade inget märkvärdigt men fokus på att få in rumpen och de gick fint.

I hans svåra vart som är höger så jobbade han sig totalt! han Skönt in bogen, tittade ut, gick på minimal volt och ALLT!!! BLÄ fick verkligen plocka isär alla hjälper och tillslut så fick ja bara sätta fokus på fram och gå på en stor volt utan att han blev för mkt banan utåt...

När han gjorde detta ett varv så var ja nöjd och vi körde pyttelite i nästa varv och gick hem. Nöjd för dagnen de va trotsalt ett HELT nytt ställe och manage med vrålvindar ute...

Dagens Träning

Tisdag
Började med en promenad bort runt kurkan. Han gick super tills de att vi kom in i skogen då tyckte han att ALLT va läskigt och fjompa sig lite. men de va bara till att börja att göra massa halter.

Tog sedan och skulle tömköra honom och idag så tog ja även med spö. Han började ap-bra! så himla nöjd över honom gör exakt de ja ber om även om ja hade spöt och kronglade med. Har absolut inget att påpeka i hans lätta varv. Vi bytte varv så fick ja direkt problem med spöt viste inte hur ja skulle hlla det och hur ja skulle inverka. Detta varvet är även de svåra och ja de märks. han går på pytte volt även när ja tar i yttertömmen, böjer ut hela huvudet och ja gör inte som ja vill. Men så fick vi lite fart på det hela åbäket och då kom han sig. Jag fick bukt med spöt och de blev bättre och bättre. Valde att avsluta när han gjorde precis de ja bad om, sänkte sig fint lyfte ryggen bjöd på bra framåt och gick jämt i båda tömmarna. Löv!

Linnea tog även några fina bilder när vi hölll på<3

3-årstest

Åkte iväg idag och kikade på treårstestet med Linnea i stallet. Var underbat skönt varmt väder tyvvär blev de lite bastu inne i ridhuset och även väldigt jobbigt för hästarna. Många skötte sig riktigt bra och vissa undrade man lite varför de "tvingade" på sina små söta på att åka på detta när man såg att de va tydligt mkt kvar som saknades utbildningsmässigt tyvärr.

Tog massvis med bilder och här kommer några!


luftigt?

Behöver ja säga att ja gillade han?

läskigt...en till bläsaresöt och taggad

nyfiken i en strut
ALLA bilder är copyright!!!