Helgen som vart!

Ja som sagt i förra inlägger berättade ja att ja åkte till isaberg.

Anlände till issaberg någon gång runt halv 5 tiden. då var redan några i sällskapet där. fick vänta ytterligare i 2 timmar innan alla var samlade. Vi hade suuuuper kul och maten var massa god. Gjorde min "berömda" djur lek som va mkt uppskattad om man skall dömma på alla skratt. Den natten blev rätt lång om man säger så

Lördag så fick jag och patrick tyvärr åka till växjö för att han hade fått en massa tandvärk under natten så vi skulle till tandläkaren. Mendans han va där så gick ja runt och handlade lite. åkte tillbaka till stugan där de va livat som vanligt. Vi hade även fått några grannar rättare sagt 6 st killar i 25 års ålder som va lite halvskuma. En gick runt i bh och en anna gick runt helnaken.

Efter att allas nyfickenhet lagt sig så spelade vi "tores" soffan lek som vi tjejer självklart vann =) Efter de så spalade vi alias och ja kan lova att det var en himla massa nya ord som kom fram inlusive min  snygga förkoaring på att få fram imitatör blev imitant. mindre lyckat. Fick inga poäng konstigt nog men en himla massa skratt.

När ja sedan skulle gå och lägga mig så tittad eja ut genom fönstret för att se om de fortfarande regna men möts av 3 st nakna killar som står på gräsmattan!!! USCH så nu hade dessa härliga pojkar i grannhuset tagit av sig helt och bastade eller det är vad ja hoppades på. USCH!!

Söndagen stannade vi inte allt för länge i stugan som skulle lämna kl 11.00 så innan de så var de lite utlottning av sista matvarorna som var kvar  ja vann bobs mamelad (gillar inte marmelad) patrick fick rostade nötter, lina fick tacobröd, crile fick oboj, maoud fick kex med ost, bern fick en öl, hans fick jos, jesica fick lök, victor fick avocadosar och guacamole dip, john fick chips, daniel fick kex, sandra fick chillinötter och fidde fick nötter. Rätt så trevligt sätt att fördriva tiden på.

Satt sedan i min ensama bil i 2 timmar hem. Besökte sedan älskade nettan när hon jobbade och vi skall julschoppa på tisdag. ska bli massa skojsigt!!

Var sedan i stallet med maria. ridningen gick super bra med. HOPPAS ja kan få tummen ur snart och träna för linda!!!

Pratade med henne idag med och stackar lilla benny ska antagligen flytta till trappalanda på tisdag =( Han har fått en super läskig inflamation eller liknande i kroppen som gör att han inte kan stå och hålla balansen... de räcker att peta på han så ramlra stackaren. Usch tkr massa synd om linda med för de är ett år sedan hon fick ta bort sin andra ett åring för att han hade gått omkull i hagen och brytit nyckelbenet. Sedan fick ja veta en till rolig sak men det tror ja inte ja får berätta men den e GRYM, lr a linda e GRYM!!!

nu ligger ja i sängen och ska sitta och surfa lite till trorja sedan leta efter min ipod som ja förlagt någonstans =S Men gott folk ni får sova gott

Skit!

Det som gick så himla bra slutade i skit. Klänningen ser förjävligt ut rent ut sakt. så nu är ja på jakt efter en till koola anna klänning somheter rut dress. för ja behöver liiiite mer tyg än vad man kunde få ut ur de lilla prickika stycke ja hade att tillgå. ANNARS så gick de rätt hyfsat om man ser till mia usla syegenskaper så kunde nog en blind OCH armlös människa sytt bättre... suck. får fråga min kära mor om hon inte kan hjäpa mig.

Idag eller a med tanken på vad klockan är så är de snarare igår så hoppade ja med maria. aliss börjar ta sig nu och det går bättre och bättre dock tog ja ingen galopp i vänster varvet kom ja på sedan. hade byggt alla våra hinder typ åt höger. Så idag (torsdag) så blir det att bara arb med v. galoppen. suck. De kommer gå massa skit.

Har även under onsdagenhunnit med att vässa klorna inför issaberg så ja är lite smått handikappad men ja ska nog ävnja mig fort. hoppas att de håller lika bra som de ja hade sista med gel.

Vet inte riktigt vad mer min torsdag ska erbjuda mig mer än att ja ska ner till en tygaffär, systemet, komun, willys,stallet,gina,stora höga, cubus lär de nog med bli, packa, städa, rida och säkert lite till. JA men för att ja ska hinna med detta så får ja allt ta och nanna lite nu.

Föresten om det är någon som har stt min fjärr till mina lampor den är liten silvrig sak med 6 st ovala gummi knappar på, så kan ni la höra av er. Har vart borta dyrga månaden. Litte jobbigt att behöva gå upp  ur sägnen varje gång man vill släcka :S

Sov Sött alla trogna bloggläsare

sprättning av kola anna samt välgörenhet.

Häromdagen köpte ja mig en till ipod som ja kan ha när ja rider. Valde därför även att köpa red edition vilket står för att en viss summa av pengarna går till aids och hiv smittade i afrika. Så jag har gjot en god gärning. Ipoden för övrigt va superliten och jätte fin o bra. Sedan har ja även köpt pepparkakor som för varje sålt paket doneras 3 kr till rädda barnen om ja inte minns fel. Fick då bli ett litet pepparkakspaket med =)

När min kära mor skulle köra mig till stallet idag så mötte vi en gånde stjräna på vägen vilket visade sig vara en lite borsprungen vovve. Tittade på halsbandet och fick ringt ägaren. Det var en stackare som hade psrungit bort ända från spekerdö och bort till promille vägen. Han fick hoppa in i bilen och värma sig medans vi vätnade på ägaren. VIrade in lilevoffsingen i en filt med och mös lite.

Har idag även tagit tag i mitt projekt att sy om min Koala anna klänning. Den är/ var "resorig" upptill över bysten vilket kan va lite knepigt på mig så ja har suttit och sprättat upp varende jävla söm tog typ 3 timmar sedan upptäckte ja att man kunde dra på ett speciellt sett så de tog mig knapt 1 min. jääääätte smart carolina. Vart fall klänning ska få en vanlig "trekantskärning" upptil så de kommer nog bli massa bra men ska bara få tag på lite provtyg som man kan mäta med oxå.

Har även skrivit klart mitt cv och personliga brav. Nu är det bata kontrolläsning kvar och den ska söta Janette få göra.

Fick även mitt brottsregister från polisen idag som ska lämnas in på komun.

Blev bjuden på jobbfest på onsdag med. ska bli massa skoj och få träffa alla igen. Det var ett tag sedan som sakt. Men men.

I morong (onsdag) så ska ja och maria hoppa igen. vilket ja ser fram emot massor. Gick så himla bra sista så ja hoppas att det går minst lika bra idag.'

Här kommer lite bilder på klännignes olika stadier.Plus bonusbilder på mitt nya hårHelgen!

Efter att ja jobbat i Uddevalla som faktist va rätt trevligt så åkte ja hem till min lilla polle och pysslade lite med henne. Sedan så skulle patrick titta på hockey i stenungsund me ch och joel så ja drog dit med och maggan gjorde lika så. Ch och Joel satt och pimplade lite vilket resulterade i att stackars Joel inte orkade mer och hamnade på toaletten.

Söndagen va rätt okej i slappade lite hemma, Patrick spelade innebandy medans ja var i stallet och pysslade. Sedan så hyrde vi en liten film "welcome home" den va rätt rolig tyckte ja men de verkade som resten av familjen ström inte tyckte de =).

Idag så har vi inte gjort allt för många knop. Hars snöat lite men den snön la sig inte riktigt. Suttit mest inne och myst. Patrick skulle åka hem idag med och snäll som han va så körde han hem mig men ja lyckades tappa mina bilnycklar i hans bil som nu är i växjö =S jobbigt. Så nu har ja ingen bil. ska dock försöka leta rätt på reserverna =S

Ska öven änga lite av kvällen till att skriva en pv. har fått nys om ett litet jobb nämligen. Hoppas hopas hoppas att ja får de. =) hade vart kanon.

I morgon blir de hårtränig för linda vilket ja ser fram emot. Är även på jakt efter någon som känner att den inte har något att göra så kan denna person gäääärna få fotografera mig och  min åsna =) det hade vart massa skoj.

nej nu ska ja fortsätta skriva. ha de bra// Carolina

Var skall man börja!

Suck var skall man börja. Fitt schefen från uddevalla är dum och ja ska bara jobba 7 dagar i hela december de kallar dem att ja ska "jobba skiten ur mig" tror inte de... Så nu sitter ja här i skiten igen och ska söka jobb. IGEN!

Ska skriva ett personligt bre men är värkligen sämst på de har inten en aning vart eller hur ja ska börja eller sluta. vet vad ja ska ha med men inte en aning hur ja ska formulera det =S bajs!

Ska även snart få mina pappaer från Polisen så kasnke de blir några vikariat.

som tröst köpte ja mig en liten julkppa idag med. Blev en röd ipod shuffel, röd för att ja ville bidra med en peng för forskningen för hiv och aids smittade i afrika. så jag har även gjort en god gärning =).

Pratade med älsk idag med och han har de inte lätt men fick VG på en uppgift i kriminologin Duktig pojke! Vi kom fram till att dena terminen inte vart den snällaste men han är glad att den snart är över.

Min älskling i stallet vad oxå duktig ska ta lektion för min tårtyrare linda på fredag med så de ska bli massa skojsigt.

Men nu ska ja betala några räknigar och sedan nanna fast de vet ja att ja itne gör utan kommer leta mig fördärvad efter en cd innan.

jo juste glömt att berätta va hos frissan i går och numera är ja mörk mörk mörk brunett med halvlångt hår åt alla hål och kanter =P

G
od natt gott folk

Lyckligt överaskad!

ni vet den där känslan man får när man förväntar sig en sak som är negativt påverkande på en själv men så bir det helt tvärt om. Just att man är inställd på de negativa men så blir de positivt istället det är så himla härligt. Hela korppen bara sprudlar när det blir så. Massa mys!!!

Idag blir det löshoppning i stallet ska bli massa skoj, fisen har börjat fatta lite smått vad det är hon ska göra med dem där himla hindrena som är i vägen för henne =) ska försöka ta lite bilder om det går =)
?!

Sjukt vad en mening eller en handling kan få en att börja tänka. Jag och Maria A pratade ganska mycket i stallet i går. En del saker som hon sa fick mig inte att börja tänka direkt utan nu dagen efter så kan ja verkligen inte bli av med tanken. En tanke som för mig innan var helt övertygande åt andra hållet. En självkar tanke som hlet plötslig inte va så jälvklar längre =  en jobbig tanke.

Ni vet sådana där disneyfilmer och barnfilmer där en seriefigur hoppar eller flyger eller liknande beffiner sig i luften så kommer npgon eller något och bara drar bort figuren åt sidan så att denne får en konstig förvånande/snopen min. Ungifär så känner ja mig. Plötsligt bortriven.

"man vill äta kakan men fortfarande ha den kvar"
    ett ordspråk som passar in på många områden.

Varför kan man inte byta liv med någon annan. Behöver inte vara ett perfekt liv bara ett som löser mitt problem förtillfället. Usch kan värkligen inte släppa denna "fundering" som ja ställdes inför i går/idag. Får hoppas på de bästa. För det är ingen annan än ja som kan lösa mitt problem tyvärr.Bruten fot!

Hade ja inte efter att ha röntgats i 5 olika stälnningar. Så det var rätt skönt. Gick oerhört fort med tror ja väntade allt som allt i  1 timma. Låter rätt mycket men på den tidne va ja röntgad och dem hade ringt min läkare för en utvärdering. Rätt skönt att veta att allt är helt inne i foten men nu ska ja käka massa antiinflamatoriska mediciner iställer :S

IDag ligger ja med världens huvudvärk i sängen. Snurar något så fruktansvärt i skallen bara ja rör på ögonen! Usch. Ser ut som om det blir fint väder i dag med. härlgt.

är bara torsdag och ja lnktar så fruktansvärt mkt till issaberg men de e en evighet kvar =(

Nej ska försöka äta ltite frulle nu

Helgen och en bruten fossing?!

Min honney kom hem redan i onsdags vilket var kalas kul. var bara utan han i två dagar. Han har haft en de pluggande och så men ja har jobbat lite och även vart i stallet och donat.

Fisen har vart jätte duktig har inte gjort så mkt seriöst arbete de senaste då hon fått vila lite till och från. När hon går så går hon jätte fint nu =).

Fredags så vart ja i stallet en stund sedan så bestämde vi oss för att åka in till ch där vi mötte krusebärt, ch, simon, junte o niclas. Vi tittade på idol vilket var trevligt de va rock tema. Jag tycer att alice o anna är bra i vanligt fall men de va ingen hit i dag. däremot var han malta pojken bra och lars, synd bara att lars fick åka.

lördags hade vi 6 st bokade biljetter till Bond. Det var jag patrick, maggan roddas och pernilla marcus. Vi bestämde oss även för att äta ute innan så vi åkte in till stan vid 6 tiden. mötte maggan och roddas vid skandinavium och rantade runt efter en resturang men de va fullsatt typ överalt. sedan viste vi själva inte riktigt vad vi ville äta. Men så hittade vi en lite söt pizzeria mitt emot hotel liseberg som va tom. Men vi gick inte dit utan till Bergakungens resturang Danilo. Det var SUPER god mat. Vi tjejer bestälde en pasta i gräddsås med kycking som va jätte god och killarna åt burgare efter filmer. Massa trevlig stämmning och god mat!

Filmen var helt okej. Min första bond så ja är inte jätte rutinerad på de där med bondandet men den dög absolut. Jag gillade värkligen halsbandet som bond tjejen hade i början av filmen. Stort men ändå snyggt. docl inget ja själv hade satt på mig. Risk för att bli halshuggen =)

Söndag var de fars dag och min pappi fick en stickad tröja och slips (tråkigt ja vet) men det är sådant han använder.

Sedan tog ja min patrick under armen och vi åkte till tjörn å firade pappa nr 2. Där blev det massa god mat och tårta. Tårta blev det i mängder efter att någon råkade sleva upp halva årtan på min minimala talrick. hmm

Har inte träffat min kära lilla maria mkt i stallet denna helgen men det blev istället en massa i måndags och även nu idag. Vi eller snarare hon övade på att hoppa upp på sin 3 m häst barback ai trav och galopp. Slutade efter många om och men och lite grus i munnen att hon faktist kom upp. Stackars Errol han förstår nog inte mycket.

Har även gjort ett DA1201 prov. kändes bra men de gör la alla prov för mig så de är ingen idée att utrycka sig i förväg. Hoppas vart fall på ett mvg.

Var även hos läkaren i måndags  och tittade på min fossing. Hon tror att antingen har de vart bruten eller så har ja fått en inflamation. Jag ska vartfall knapra piller i 3 v!!! Ska även in på röntgen på onsdag (i morgon) så får vi det riktiga svaret.

Har morgon fodringen i stallet i morgon så får allt gå å nanna nu annars blir hästarna väääldrig hungriga om ja inte släpper ut dem i tid.

sov sött allesammans

Bonusbild


Massa Patrick!

Slutet på Oktober och hela November har, är och kommer att bli en kanon månad. Nämligen för att de kommer bli en himla massa Patrick. Först kom han hem en helg sedan va han på fältstudie i Frölunda och jagade bovar så kom han självklart hem helgen efter de. Åkte hem för att nu komma hem på Onsdag redan så stannar sötnosen till på söndag. sedan så åker antignen ja ner eller så kommer han upp om två veckor drygt för då är han ledig lörd, sönd och måndag. hade vart massa skoj! Sedan kommer de roligaste av allt. ISABERG! hegen efter de alltså den 28-30 November. ska bli så himla kul tyvärr så är det lilla jag som ska få åka ensamen ner men de löser sig nog ska vi se.

hoppas att det finns lite snö så kanske man kan få ka några gånger i backen =) om inte så får vi nog underhålla oss med kubb eller Twister som sist. hehe.

I stallet har de blitt stora förändringar. Vi har möblerat om i sadelkammaren så nu står alla skåpen på "första" plan och sadlar + träns är i överdelen. Sedan har vi även röjt ut den stora kvarnen så det har blivit ett litet fyrkantigt rum brevid allt nu så där ska Linda och Saga få ha alla sina sadlar ooch det. Det kommer bli kanon när allt är på plats och klart för nu fattas de ca 9 sadelkrokar med.

längtar en jätte massa till i morgon kväll då ja får träffa min prins! ska bli en massa trevligt.


I have not failed...

"I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work."


           Thomas Edison