Trött!!!

Gaaaah!!!
Jag är värkligen less på allt jäkla jobbande nu, ha verkligen ingen tid för mig sj längre. Är blek som en albino då ja absolut inte hinner sola oxh då ja ev har lite tid över så är de självklart inte fint väder.

Har idag jobba 5 dagar i sträck och har 3 dagar kvar sedan är ja ledig EN dag och sedan tbx till jobbandet i 7 dagar och sedan ledig 3 och så kommer mitt längsta marathon någonsin 18 dagar i ett. Gah! hur i hela hissingen ska ja orka de. kommer då ha jobbat 153 timmar!!! Usch. Men men ja får la räkna med PENGAR! tyvärr är det inte allt. ska höra med mitt ena jobb sedan om ja nu ska fortsätta efter sommaren om ja kan få ledig 2v eller liknande.

Sedan ska ja me ut och börja tävla nu  i höst. ska bli massa skoj. kommer antagligen inte starta högre än LB:0 men ja ska allt börja lungt med en LC:1 och sedan LC:2. Plecerar ja mig där så går ja vidare. Med tanken på alissens fina galoppförbättring idag så kan de nog ske. Va jätte stolt över fisen för hon va verkligen superduktig. så ja va glad hela dagen.

Nej nu får ja allt sova lite upp och träna tidigt i morogn för att hinna med allt. Ska ju laga någon mat med och städa och göra en massa som ja inte hinner. Suck....Världens mys och en gnutta otur...

Efter att ja kommit hem från polen så slängde ja mig in i arbetet igen. Jobbade helgen i uddevalla där man märker att alla tyskar, norskar, danskar och finnar har semester sammtidigt. Har vart fullt upp hela tiden och vi har varit 2 st i affären så det har vart en hel del spring, men ja gillar de så det är bara en massa skoj.

I lördags efter jobbet så åkte jag och patrick hem till krusell där det var en trevlig grillkväll med en massa folk. stanade dock inte så länge eftersom båda skulle upp och jobba dan efter.

Efter jobbet i går (söndag) så hade ja å pojken min bokat biljeter på hankock inne i stan så vi bestämde oss för att till "våran" resturan och fira våran 3 och 3,5 års dag i efterskott. Dem hade tyvärr stängt så vi gick till en närliggande grekisk resturang. Maten var över alla mina förväntnningat supergod och servitören va super trevlig och allt va så fint så det kändes nästan som att vara utomlands =). Efter våran mat så gick vi på bion som va bra men kunde vart lite minde "bom,krasch schwishig" för min smak, men helt klart värt ett besök. Hade som sagt en mkt trevlig kväll (L)

Idag hade ja tur som vanligt, här kommer världens superväder och carolina ska jobba... Gick rätt segt på jobbet men fick trevligt besök från 400 runt 8 tiden så de va najs =)

Nu sitter ja här och är på myshumör och planeringshumör så ska fixa en massa i morogn och förhoppningsvis ta en lektion för linda om det vill sig väl =)

god natt

Veckan som gått...

Hej
Jag avslutade min förmiddagsvecka och drog sedan till polen på ledigheten. tänkte åka och bli en massa brun men så va inte fallet då lilla jag hade otur me vädret och det mestadels regnade. men jag fick träffat en himla massa roliga och trevliga människor. =)

kom hem i dag morse åkte sedan till pollen och red henne vilket gick hyfsat bra, hade inga sörre planer på ridandt men lite sluta blev de som gick jätte bra.

åkte sedan hem bytte om och hade mig, mammasen och pappsen hade gått å nannat men ja åkte vidare till ön tjörn, där min gula lilla kyckling väntade på mig.

Tog mig sedan en snabb tupplur och efter de så satt jag och chillade lite me Janett på deras fina nya altan. =)

Jahaja

Tja va ska man skriva...

Pappsen har fotat mig och Aliss i veckan nu innan dem åkte till polen. Jag åker på måndag vilket faktist ska bli massa skoj och träffa kompisarna där nere som mani nte sett på ett tag nu. lite tråkigt att lämna fisen och patrick här hemma men dem överlever nog båda utan mig =).

här är en liten bonusbild som pappi tog.


Bilder, bilder och åter igen en massa bilder.

Som sagt i går eller nu blir de ju snarare i förgår. vart fall i torsdags så köpte jag mig en extern hårdisk som ja hade tänkt mig att ha all musik och alla mina bilder på som en sådan där extra bacupp utifall att ngt händer.

så nu sitter ja här och lägger upp en jäkla massa bilder. märker även hur mkt man själv och andra har förändrats och så självklart så kommer gamla härliga minnen upp. Även en massa stunder som man saknar och vill ska vara nu... hittade några favoriter som komme här, var och en på bilden kommer nog minnas de spcifika minnet som ja tänkte på med när ja såg bilden...Hopp, Hoppa, HOPPA, HOPPA!!!!

Världens Sötaste Pojk... å han e bara min!

Jobbar och står i för fulla muggar. Det är eftgermiddasvecka för mig så ja får mig allt lite sovmorgon. jippi. Sov hos sötnosen i natt och fick en jätte fin frukost på sängen va så musigt så att sitta där å mumsa i sig lite mackor och härlig somarlukt. lööööv

Satt sedan en stund i solen, eller ja satt snarare i skuggan uder de STOOOORA äppelträdet med muffins. Fick inte suttit där allt för länge då ja skulle in till stan och köpa mig en extern hårdisk.

fick även besked idag från GU att ja kommit in på deras marin biolog utbildning. jippi. står dick i dillemat nu om ja vill lr inte vill då det är ett kandidat program och ja funderar på logoped med och det va nr 11 på min lista och marin va nr 5. (trodde inte ja skulle komma in på den). men har till 28 juni på mig att bestämma mig så ja får se va de blir.

Blev även lite läskad på en thailands resa över nyår jul där. hade inte vart fy skam. även till turkiet nu i slutet på sommaren. men ja har ju inten som vill åka med mig vilket är lite synd =(

Hoppas att helgen blir fin, christian kasnke kommer på besök med ska bli skoj. Vill ut och åka båt och sola massa samt ha en frisk aliss, ja juste nu ska det vara tidsvatten med så ska ja ut och kika om det går att gå i vattnet med aliss med. hon kommer nog att undra men ja tror nog att hon gillar de innerst inne. hehe

Vill även tacka världen bästa sannis för att hon faktist bryr sig och inte bara "bryr sig", min aldeles egna lilla velismajis

hoppas att alla där ute mår bra hare bra...