Ja nu står ja i kön med Patrick och de är ...

img_0341 (MMS)

Ja nu står ja i kön med Patrick och de är inte långt kvar, vi väntar fortfarande på 66% av sällskapet som fortfarande inte har kommit :) men detta ska allt gå!


Press PLAY!

Ja då är ja tillbaka och nu så ska här uppdateras i bra mängd.  Som många vet så åker jag till Thailand idag vilket ska bli fantastiskt härligt! Det finns lite saker som först och främst måste fixas som exepmelvis röja ut ALLT som är i vardagsrummet och hallen för på onsdag kommer golvsliparna. Vi började lite smått igår men de som är kvar nu är typ allt som va kvar i går med. Jag fick flyttat mina blommor och ljus.

Undeer mina dålig uppdateringar så har ja ridit Maggan några gånger. Hon är supermysig och rida, vilket gör allt mkt roligare. Nu när våren börjar komma så blir ja bara mer och mer tävlingssugen, detta resulterade i att ja kom hem med ett par tävlingspyxor för några veckor sedan. Vi får se, kansek kan inviga dem tillsammans med Mägg!?

Ne nu blir de till att bära ut lite  mer prylar. so long!

jobb...

Ja denna helgen har bjudit på ett fint erbjudande med jobb som ja inte kan tacka nej till. Små steg i taget och vem vet snart kanske ja är där ja vill vara... Berättar inget om de än kanske kommer sedan. =)

Planera bättre

Måste börja planera mina dagar bättre  för att få ihopp allt nu känns de som. För att se hur många bollar ja kan ha i luften krävs det att ja återgår till den planeringsnarkoman som jag var för något år sedan. Planerade jag allt så fick jag det till att funka. Ska ja börja jobba (som ja vill) så är det dags att få dagarna att funka!

Ska sätta mig i morogn några timmar med både matten och fysiken. Följt efter de så blir de jobbsök och även kontakta komunen här i borås. Jag ska även ringa hem så ja kan be pappa ladda min kamera och så blir de till att städa sovrum och hall.... igen. Försår itne hur vi kan grisa ner så mkt här hemma.


Maggan

Hitils har allt som ja gjort snurat krign våra fyrbenta bjässar. Jag vill inte att denna tråkiga händelse skall sätta stop för min pasion och min "frihet". Jag vill ha gläjen i livet kvar med hjälp av hästar och kommer därför att fortsätta med hästar. Jr kommer ALLTID ha en speciell plats i mitt hjärta likt fina Aliss. Jag vet att ja har så mkt mer kärlek att ge till dessa djur och även så mkt mer att lära mig om dem.

Carina har frågat mig om ja vill hjälpa henne med hennes ena häst Maggan. Så nu har ja två dagar i veckan som ja kommer att ägna mig åt fina Maggan. Vårat första pass kommer att vara nu till helgen och jag längtar. M har många meriter och är en väldigt duktig dressyrhäst men jag tror nog att hon kan vara väldigt svårriden så där har ja nog något att lära mig. Vilekt ska bli väldigt skoj!

Lovar att ta några fina bilder på denna fina dam till helgen.

På fredag så ska ja ta min kamera och gå på upptäcksfärd till stenungsunds ridhus. Leif skall ha lektion för instruktörerna och ja tänkte knäpp några bilder på främst Anna. Vill se vad nya objektivet går för i dåligt ljus. Tanken är även att ja snart ska införskaffa mig både blixt och bättre kamera. Ska först få sålt denna som jag har. Är någon intereserad så hör av er!?

nu blir det till att laga lite mat och sedan gå iväg och skjuta lite.

Tack alla för värmade ord och komentarer!


Ej redo...

Allt har hänt så fort, Jag och Jr skulle aldrig skiljas åt men det blev som det blev. Jag ska berätta när ja känner mig redo att göra detta. För ja har inte bara mist min fina häst utan även min bästa vän! Han som lärde mig så otroligt mycket och lärde även min mamma att inte vara rädd för hästar.

All stress och spänning som låg kring och var/är har nu även visat sitt rätta jag på min kropp i form av fruktansvärd huvudvärk och yrsel jag är nu inne på min 4 dag i rad med detta. Jag mår med andra ord inte kanoners.

I efftermiddag idag ska ja försöka få tankarna på annat och hjälpa en vän med sin häst. Kanske äntligen kan få bärt in mitt skrivbord som åkt tur och retur från borås -stenungsund ca 10 gånger nu.

Ja försöker svara så gott som möjligt på era komentarer. Tack allesammans för fina stödet!


första bilderna på mig och jr tagna då resan började den 4 juni 2010