Nostalgitripp...

Ja dagen i dag var som sakt rätt så hektisk men ja han även att klämma in att klippa gräset i dag. dock så skippade ja att åka och köpa spån. Samt att hopplektionen blev inställd och tant tappade en sko. Så de blev ingen ridning för min del. Kasnke därför de gav mig så mkt tid extra idag.

Vart fall, Morgonen va som sakt på körskolan och gud va man fick tillbaka alla minen och all tid man suttit i de där bilarna. Kändes som man inte hade körtkort när ja skulle köra iväg för att hämta släpet. Det gick bra som tur va. Hade en ganska lång säkerhetskontrollsgenomgång nu första gången sådant som man skall kunna och som även kan komma upp på uppkörningen. Fiffigt hur dessa släp är skapade för att funka. Hel vetenskap som ja ska lära mig.

Testade att panikbromsa men de gick inte vägen. Kent (körläraren) skrattade åt mig och frågade om ja brukade köra hästar? Vi begav oss vart fall ut på stan med släpet och körde runt lite. Han gillade min mjuka körstil och sa att de va något att påpeka. Så nästa gång kommer vi ägna tid åt att bara backa!!!

Släpte tanten på grönt i dag med och hon tyckte de va mkt mer interesant med den ståtliga hingsten på andra sidan stängslet så där stog hon och trampa en stund vilket resulterade i en sko som flög! jätte kul.

Nej nu ska ja ta o sova. Ska plugga mkt i morgon med samt hämta spån och även ringa hovis.

sov sött // Tinka

Bonusbild

Favoriten (L)

Full...

... Onsdag!

Ja gott folk min morgondag är fullspäckad från morgon till kväll. skall hinna med massor, här kommmer min planering:

06.45 - Vackna! stirrar säkert ut genom mitt fönster brevid sängen som ja brukar göra när ja vaknar. Riktit rofyllt är det emmelanåt att se allt lugn och all grönska.

07.00
- Hämta lill joss och åka till stallet.

07.10
- Börja fodra hästarna och släppa ut dem en efter en. Aliss och Sinella skall få försläppas lite på betet innan sommaren så de kan få gotta sig lite i de gröna samt vänja magarna sakta men säkert innan släppet till helgen.

07.45
- Förhoppningsvis klara med allt. Soppa de sista i stallgången och köra från stallet.

07.55
- Lämna jossan på skolan som tack för att hon hjälpte mig så kör ja henne. Går så grymt fort med fodringen om man är två stycken.

08.00
- Kör mot kungälv, eller närmare sakt bosses körskola. Tänk att ta körlektioner igen, ja de va inte igår. Denna gånge skall ja dock ha ett tungt släp bakom mig och köra.

08.20
- Börjar lektioen med släpet bakpå. Undra vad man har för läre och vad man skall göra? Pappa ska oxå hänga med för att lära sig lite. Han har lovat att vara tyst hela bilfärden vilket ja betvivlar men hoppas på. Annars åker han ut fortare än kvickt.

09.40
- Jag har förhoppningsvis här någon gång blivit klar med min 80 min långa körlketion och lärt mig en massor!!! Antingen bokar man nya lektioner eller uppkörning. Jag hoppas på de sistnämnda!

10.00
- Lånar pappas bild och köra till tre hästar för att fylla på med lite spån behöver ca 6 balar tror ja för att klara av sommaren. Ska även klämma på ett bar bruna schokmöller lindor.

11.00
- Har kommit tillbaka till stallet för att ta in Aliss och Sinella i sina follor så de inte äter ihjäl sig. De kommer nog att vara sådär lagom roade på mig då men jag och Lillemor ansåg att de ska nog inte stå längre än de.

11.20
- Åker till torget och fixar en sak åt min kära mor. Skriver inte mer! Inte för att hon någonsin kommer att hitta till min blogg eller till internet överhuvudtaget så , men för att hålla er lite nyfickna kanske.

11.50
- Hem, göra lite lätt mat, tror de blir lite kötfärsås me spagetti.

12.15
- RÅ PLUGGA FYSIK!!! Målet är att göra klart hela två kapittel. får se hur de går. Skall vart fall försöka.

14.00
- Åka tillbaka till kungälv för att nu begemig mot mimershus.

14.30
- Ha en dörtråkig fysiklektion vi skulle gå igneom atomer som e såååå kul. nja. Ska förska få pluggat lite under lektionen med.

16.00
- Hem fort som attan!!!

16.30
- börja borsta på fjanten, Jag och hon skall vara med om våran första hopplektion tillsammans för en tjej som heter Malin Tollnäs. Får se hur detta går!

17.00
- Malin kommer och vi börjar nog att börja bygga banan, eller va de nu är hon vill att vi skall ha ihjäl oss på!

17.30
- Förska gruppen rider och den är ja med i. Sakta men säkert kommer de nog att gå. hoppas ja inte fegar ut på ngåot småhinder eller liknande. pappa har lovat att filma så kan titta på mig själ efteråt och se hur det hela ser ut.

19.00
- duschar av en dötrött häst, för ja antar att de kommer hon att vara!

19.15
- Mockar och fixar allt som skall göras klart för kvällen.

20.00
- Fodrar kvällen för de hästar som ej är och tränar i andra gruppen.

20.30
- Åker hem!

20.45
- Står i en härlig dusch...

21.00
- Kollar lite i fysiken. känner ja mig själv så tittar ja nog bara på fysik boken denna gången och säge BLÄ!

21.01
- Inser att ja kollat klart och sätter mig en kort stund framför datorn. Pratar nog lite med patrick med, om han svarar!

21.45
- Sitter nog fortfarande framför datorn men får dålig samvete för fysiken så tar tag i boken och räknar minst 5 tal vara ja inte fattar 2.

22.35
- Snarkar högt med en bok i handen....


Va vore en kväll på slottet...

Ja i onsdags så var de millans andra tur att gå på bal med sin johannes och ja ställde upp som fotograf! Vädret såg lite dystert ut men repade sig allt till slut när ja kom ut till ön. Tog några bilder utanförtomten och sedan så åkte vi vidare till klädesholem där de blev ytterligare några bilder. Jag och jeanette åkte ner där vagan brukar vara och så knäppte ja även några bilder på henne med. Blev jätte fina bilder!

Åkte sedan hem för att leka lite med min johan. Åkte i hans brumbrum som ja är lite småkär i. Slöt sedan upp med rassmus och två andra och sedan komm ytterigare 8 personer och min krära patrick. Vi åkte vidare till garaget och där fick patrick sig ett riktigt vrålåk ja stannade kvar i garaget med en och annan glad prick!

Jag och Patrick åkte sedan till stan med tre galda prickar som vi lämnade på nisse och sedan åkte vi vidare till marstrand för att hämta tre trötta balfolk. såg himla sött ut när de låg i baksättet med fina frisyrer och kläninngar och bara sov.

Torsdagen hände det itne allt för mycket. jag och patrick pluggade en del var även över hos fjanten som va duktig och kvällen spenderade vi hemma hos joel med en film och lite god paj.

Fredagen hade ja morognfodring och patrick skulle till ögeon läkaren så vi båda åkte in och de va faktist riktigt mysigt att va i stallet tidigt sommar morgon när de hade regnat lite under natten och de luktade så där gott ute.

Tömkörde min tant och hon gick klockrent!

Sedan kom maria till stallet och vi pratade lite och ja åkte vidare till patrick som va hemma och väntade.

Lördagen sov ja länge på morgonen hade inte fått så mkt sömn natten innan så ja tog mig friheten o sova och de utnyttjade självklart patrick till att jobba sig med en morogontrött carolina!?

ringde sedan min bitch och vi åkte in till stan jag lämnade patrick på dagis med joel och åkte sedan mot burgården skola där maria skulle va krullmodell för anna som skulle göra sin gesell (staving!?). Medans hon va där och blev bedömd så promenerade ja mot avényn och schoppade loss rejält. hehe. Köpte mig ett par yrsöta skor från bianco. Svarta högklackar med rosetter baktil! ska försöka få in en bild på dem i morgon. Köpte mig även en snygg bikiniöverdel! samt lite nya underkläder, ett "guld" armband på hm (ja som alltid bär silver), hm´s gästdesigners Solisar som e råfula men ändå rätt snygga! ett enkelt grönt linne samt ett snäckarmband som blir mkt snyggt på armen när man fått lite mer brun färg.

Värdet var helt nderbat inne i stan och ja promenerade mycket utomhus och njöt av den härliga solen. Gick sedan tillbaka till anna och maria som var mkt nöjda med sina perstationer även om vätskan hade luktat skit =)

Åkte hem maria hjälpte mig snabbt i stallet och sedan åkte vi hem till henne och fixade henne pakning och sedan var de dags att bli fin inför kvällen.

Kvällen soms akt spenderades med patrick, maria , anna, tessan o joel hemma hos honom och de va en mycke ttrevlig kväll fast de negerdunk på hamnkrogen så kom det endel goa låtar att dansa till.

tyvärr fick vi ingen taxi hem utan vi fick gå och de är långt att gå i högklacakt från torget och hem till mig men hem kom vi, mitt i natt!? Men som ja tidigare  sa var det en mycket trevlig kväll.

Jag och Patrick var bra trött när vi kom hem och somnade pladask. Jag vaknade vid 10 och insåg att både han och ja hade somnar och legat lika dant ner hela natten utan att ha rört på oss! Första natten hemma i min säng som ja INTE fick en fight med elementknoppen. klarade mig undan ytterligare rivmärken och blåmärken!!!

Morgonen städae ja lite i rument medans patrick sov lite til. Jag fick vart fall organiserat de mesta men ska fortsätt lite mer i vekcn då ja saknar en låda.

Lagade sedan lite god oxfilé med klyftpotatis till middag åt oss. Smakade tiktigt bra faktist! tror ja ska göra de ngn mer gång i veckan nu.

Var även hos grisen idag och där gick allt bra. Träffade lena och prata lite med henne med.

Sitter nu på mitt hårda golv och pluggar/de fysik som ja snart spyr på!!! mend e går faktist rätt bra än så länge.

nej nu ska ja duscha sedan fortsätta 4 sider till med fysiken innan ja ger upp för kvällen.

tack för att du läste/ T i n k a


Bonusbild


Söta lilla musen hugo som ja hittade på tjörnBörjar bra...

Hejsan allesammans!

Min kära vän maria kom äntligentillbaka från tyskland i tisdagsvkväll och gissa om minst två blev glada (jag och Errol). Vi satt och tjötade bra länge innan vi äntligen drog oss hem. Känns så sköt att hon är tillbaka igen min egna lilla pumpkinpaj! hehe.

fick höra ett dålig skämt med som ja tänkte skriva.

- Hur har du haft de medans vi vart borta?
- Som i tjernobyl!
- Va?
- Ja strålande bra!

Lite halv torr men rolig =)

Ringde även vet häromdagen och fick fixat mina recept för alla sprutor som ja skulle ha. Så nu har avmaskningen börjat! Kalas bra! tycker ja då man snart kan släppa dem så de får lite gott i magen.

Pluggar fysik som en grek men inte blir ja smartare för de!

Fick brumma med johan i hans finbil i går och herre jösses va den låter gott å går bra! Jag vill åsså ha en bra motor!

Tyvärr så har de inte hänt så mycket mer på dessa få dagar sedan ja skrev senast. Hoppas på att helgen blir händelsefull så ska ja dela med mig av mina intryck och händelser de lovar ja.

Ha en fortsat trvlig torsdag // Tinka

Söndag!

Ja ni! Idag så drog ja mig rätt så länge i sängen. Sedan hängde ja in all tvätt i garderoben och tog en ny tvätt. Sedan var de ut och klippa gräset för min del. Hade vart helt okej om den himla drivmotorn till skiten funka men nu gör den inte de så man måste putta på skiten som låser2 av 4 däck vilket inte är allt för lättsamt. Runt kom ja och klar blev ja för den delen med. Körde lite fortare än vanligt så de blev lite styra/konditions träning för mig eller vad man ska säga.

Sedna fort ja till stallet fixa allt som skulle göras. Fick proffshjälp av Mio att räkna bajsarna som även skulle plockas upp. Hon dirigerade mig till kärran och nåde mig om den inte hamna i då skällde de lilla kräket på mig! Sedan skulle MioBus hjälpa mig men då yrde de spån åt alla hål å kanter så hon fick hjälpa linda istället.

Åkte sedan hem pluggade 2 kapitel fysik. käkade massa god fläskfile med potatisgratäng mumma! Sedan lite mer plugg och så bar de av till stallet för att roppa in min tant och hon kom galopperandes! Lycka upp till tusen när hon kommer när man roppar. Hoppas att hon gör de i sommar med då de kommer ut på stora betet. tveksamt dock. Bytte hage för damen sedan tog ja her prins och lena på en promenad. Han va inte jätte sugen på att gå så han drog nästgan näsan i marken när vi gick bort från stallet. Sedan när vi vände då jävlar va han alert hem. Blev ex antal korigeringar av mig sedan så gick de någorlunda. Åkte sedan hem efter min promenad.

Tog några fler fyiktal men orkar värkligen inte måste göra några till men får se hur de blir men den saken?!

I morgon ska ja besöka salongen och även ringa kommun och lite andra småärenden.

Ha de så bra tills dess. Kram // Tinka

63% WOW!

Ja idag var då programridningen på stenungsunds ridklubb och jag var ensam att åka dit och hem anna kom dock och hjälpte mig med sadlingen men sedan så skötte ja allt själv. Lite stolt vill ja allt vara över mig själv då de inte är helt okomplicerat. Bra gick det i vart fall. Framridninge kändes tant jätte fin och följsam och lyssnade till 100. Sedan hände de som inte skulle hända hon blev stel som en pinne pågrund av lite ljus. Så kan de gå 600kr muskler medn bara 6 g hjärna. Ritten enligt mig var totalkatastrof inget klicka förutom galoppfattningarna och avsaktningarna trav-skritt-trav. Dommarna tyckes ändå gilla de dem såg och vi slutade på 63% och fick en rosett! Jag va överlycklig och fjant med men även bra fundersam över dessa dommare.

Sedan när vi skulle hem så fick ja kanpt hunnit av med sadel och allt innan hon skulle traska på transporten vilket kändes skoj eftersom de vart ett litet problem för oss.

Har pluggat lite fysik med idag sedan så har ja faktist hållt min cykel i rullnign, cykjlade till stallet förut när ja skulle vattna hästarna. Va lite svårt att dra släpet me cykel så då brummade ja men annars så.

Nä gott folk nu blir de att stoppa något gott i magen o borsta håret. ska va natt taxi i kväll/natt men även plugga fysik. Roligare kan man juh faktist ha de på en lördag kväll när man inte jobbar...

// Tinka

Lycka x 2

Ja asså de går inte beskriva men bara av att få höra något litet men så hiumla betydelsefullt kan göra en så himla glad och varm i hela kroppen! Inte nog med det så blir denna upplevelse uppfylld två dar  i rad när man som minst förväntar sig det. Så jäkla underbart att de finns inte!!!

För övrigt så försökte jag maxa mig själv i stallet i dag och de gick fakstit bra med tanken på att det är två hästar ja har hand om nu så tog ja rekord fast ja stog och pratade lite.

Jos var och provred en fjording idag som va lite pigger men rätt mysig dock så klickade det inte mellan dem vilket var synd. That´s life so.

Nu har ja vart fall bakat jeanettes goa kaka som hon bakade i påskas få se om den blir lika god!

Jo juste ni som läste om mina saker som ja skickade iväg. Jo idag fick ja två svar av fyra, ett lite hemlighetsfullt som ja inte riktigt var berädd på men helt okcj reaktion sedan så va en jätte rolig för de va den förväntade reaktionen och den som ja tror va mest oväntad att få eller a mest oförberedd att få. Sedn väntar ja på två till en tror ja att ja får till men de kan ta tid då adressen är lite fluxig sedan tror jag tyvärr inte att ja kommer få svar från den sista. hade gärna velat få de men tror av någon anledning att de inte blir de. Synd...

Jag man kan då sannerligen inte få allt inte. men men. Imorgon är de nya tag jag och fjant ska iväög på en programridning så de ska bli skoj. trodde de va tävling men programridnign går lika fint det med. Kikade precis igenom ritten och såg att ja har ridit fel ivekcan men de får ja ändra till imorogn.

löv u // Tinka

Nej!

Orkar inte ha så ont i huivudet som ja får ilband... Vill ha svar på elendet nu

Flitig, rosetter, hoppträning och TRIND

God kväll!
ja idag så har ja vart en liten flitig myra. gick up tidigt och åkte iväg för att släppa ut hästarna. Tyvär var de inte någon av de där härliga dagarna som solen är på väg upp och allt e bara skönt utan de spöregnade. Om ja ska va riktigt ärlig så var de faktist lite mysigt, hade faktist rätt kläder på mig så de gjorde inget.

Va hemma sedan vid 0830 tiden. Tog ut en tvätt och stoppa in en ny efter de så åkte ja faktist ner till torget fick inte köpt mig ngt vettigt bara band till ett nytt projekt som ja ska göra nu. Har nämligen blivit helkär på rosetter!!! Vilket inte är de lättaste att hitta ute i affärerna så ja har beslutat mig för att sy mina egna. så ja har påbörjat att göra min första och de kan nog bli en hit.

Sedan så va ja hurtig vid 1400 tiden och cyklade till stallet. Gjorde allt som skulle göras har ju två hästar att ta hand om nu så det tar sin lilla tid. Sedan reda ja min fis och vi övade lite på ökningar och samlingar. Hon fattade direkt vad det var jag var ute efter så de blev inget långt passa men med lyckade resultat. LÄÄÄÄÄNGTAR så till lördag då det är tävling igen!!! Fattar inte varför ja inte vart ute tidigare. Detta är bland de roligaste som finns. Ni får tycka ja e konstig eller mallig jag vet inte men ja tycker de är himla roligt att få ha fina kläder extra uppfnofsad hästen extra fint putsad och på läktaren står de två och filmar någon tar kort och minst tre stycken som bara är interereserade av vad det är jag just gör. Jag känner mig lixom lite så där extra bra just på en tävling, eller snarare inne på banan. Men snart så...

Sedan trampade ja hem i världens östempo vilket kändes bra, ska börja göra detta varje dag!

Väl hemma gjorde ja lite mackor och satt mig sedan med tråk-fysiken och går igen ett helt kapitel idag. så ett nytt i morogn är det tänkt. Dock börjar mina baterier i miniräknan alias kaffekokaren ta slut och det är inte bra! för utan den blir de svårt att räkna. Får nog ta och åka och köpa några i morgon.

Sedan va de kvällsfodring för hästarna. gick fort. Kikade lite på när några i stallet hade hoppträning. Å herre jä**ar va de går undan när de väl dundrar på. Men man bli sugen så de blir hoppning för mig och tant i morgon.

Sitter nu hemma och har försärtkt naglarna med lite lack från TRIND som är jätte bra stärkande och vårdande de gillar ja. Saknar dock mina långa fina franska som jahade i julas. Tror nog ja ska skaffa mig detta snart igen. Så himla fint med långa naglar som är fina vita och jämnlånga.

Nej gott folk morogon dagen väntar ska räkna klart kapitlet idag sedan blir de sängen för min del. Hoppas alla där ute har njutit lika mycket av dagen som ja har gjort fast att de har regnat.

Kram // Tinkamöglig ärta...

Ja du! I morse for ja iväg till fabror doktorn som va en fru doktor för att få bukt med mitt huvud. Hon hade dock inte en susning om vad detta kunde vara så ja blev ivägskickad till labb och tog några prover. Dem visade sig dock vara kalas bra. Så hon såg lite fundersam ut men skulle rådfårga med två andra läkare och sedan återkomma.

Sedan for ja och köpte DVD-R skivor för mina bilder. Satt även och tittade på gamla bildern när ja ändå var i farten och jösse va massa goa skratt och återkommande minnen ja fick. Bestämde mig för att dela med mig med 4 personer och dessa minnen. Så ja tog och skrev ut fyra bilder som jag sedan stoppade i fyra olika kuvert och skickade iväg. Jag tror att en eventuelt 2 personer som ja skickade dessa små kort till kan läsa min blogg och kommas tänka att det är nog inte till mig vart fall en, men ja hoppas då att ja bara bidrar med ett gott skratt eller en lite kort resa tilbaka i tiden till den punkten och de minnet. Som sakt så älskar ja allt vad goda minnen betyder och att väcka sådan med hjälp av ett kort är fantastiskt. Oftast har man ju även bara goda minnen på kort så det är sällan man mins dåliga ting.Finns dock några sådana med men de ska vi inte tänka på nu.

Fick skrivit ut mina bilder samt bränt dem och även stoppat in några i en ram.

Efter de va de dags för linda tortyr. Vilket gick kalas bra idag blev lite hjärngympa för min del med fick inte riktigt ihopp skänkelvikning snett igenom till X och öppna efter de. För er som inte förstår så hjälper de inte om ja förlkarar heller men de blir omstälnning för huvudet totalt fast samtidigt inte. En svår övning att få ihopp i huvudet men i pratkitken lätt =)

Efter de så va de lite soft med att gå och vandra med Errol. Fick hjälp av jossan i errols box med.

Sedan så brummade ja hem för att efter en stund RÄSER cykla till stallet fodra kvällen å sedan RÄSER cykla hem igen samtidigt som ja fick släpa på en snoris =) men jädrar i mig va ja trampade!!!

Har även börjat vänja mig vid tanken att ha U-med-Å som pluggort snart med. vilket känns helt okej om ja ska va riktigt ärlig. GBG eller Växjö hade ju vart perfekt men man kan inte få allt. Är faktis tinte jätte sugen på Sthlm heller de är så stort och dyrt.

Ja ja nu sitter ja här och har kommit fram till att ja ska köpa en viss rosett och klänningen ja skrev om i går. tror de blir riktigt fint tillsammans. Det blir det i morgon för nu ska ja plugga lite fysik och sedan sova kudden.

Tack för att du tog dig tiden!

// Tinka

Woho!

Usch va tävlingssugen man kan vara. Tävlade som sakt senast i går men när ja tittar på alla bilder och filmer så blir ja bara sugnare. Som tur är ska ja redan tävla på lördag igen och förhoppningsvis så ska ja komma över 60% vilken ja tror ja gör. OM nu min tant vill sammarbeta.

Ska träna för linda i morgon och då ska vi förhoppningsvis öva på den ökade traven hade inte vart fel och sätta den bättre nu. Tror att ja inte riktigt har fatta hur man ska göra riktigt för att få till den utan att den blir springig. Detta ska de dock bli ändring på.

Fick nyss ett recept av min kära pojkväns underbara mamma som ja är mkt sugen på att baka. tror dock de blir lite för sent för att göra detta nu. Ska vart fall skriva in receptet i min egna lilla receptbok. hehe!

Jag har inte hunnit skriva allt för mkt på mitt arbete men de får vara de är så himla tråkigt att skriva om gaskromatografi så de får vänta till i morgon.

För övrigt de som står på schemat i morgon är läkaren på morgon för att kontorolera att min ärta inte försöker ta sig ut via öronen och förhoppningsvis få en remis till att gör en MR. Vi får se på detta.

Sedan blir de skola och plugg och efter de så ska ja få känna på livet hur det är att ha två hästar. Är närmligen barnvakt åt marias Errol denna veckan, han ska dick ej ridas utan bara promeneras då rygge inte mår bra och bena med.

Sedan blir de nog ridlektion för mig och även en för jossan. Ska även försöka hoppa lite nu i veckan men tanten så de blir lite omväxling.

Nej gott folk. ska skriva rent receptet och kolla hur lång tid de tar att göra. kasnke blir en god kaka ikväll ialla fall.

sov så gott allesammans

// T i n k a

Härliga väder!

Tjong!

Ja då va den härliga solen tillbaka idag vilket är underbart.

Min dag idag började med att jag släppte ut min lilla fis på en liten grön än då hon får beta in sig innan sommarsläppet som blir den första juni. Ska bli så himla kul när alla hästarna ska få gå tillsammans och leka gärnet. Efter de så kom Johan som ja skulle ha lektion för, dem skötte sig bra och vi kämpade med att få ner henne i lång och låg.

Sedan efter den lektionen var de dags att fixa allt annat i stallet. Fick se våran inneboende i stallet (en råtta) som alla set utom ja, men idag fick ja se en glimt av h*n. Tog mig sedn en promenad med Errol som jag är barnvakt åt och pormenixade bort till Inlag backen och tillbaka.

Åkte sedan hem och tog ut mammas tvätt för att stoppa in min vita tvätt och fortsatte sedan städa min garderob. De kan ja lova att de behövdes. Rensade på en massa kläder som ja inte använder eller som ja måste sy in. Har bland annat två stycken klänningar som ja ska sy om så de tgo ja ut. Så nu är min garderob snygg och fin igen. Ska nog komplitera den med ytterligare en klä'nning idag som ja hittade på MQ. Så himla söt vit ballongklänning. me love!

Ska snart åka till stallet och flytta min fjant till sin vanliga folla så hon inte äter ihjäl sig på de gröna sedan så blir de ner till torget och lämmna in förra månadens tidsschema. Efter de så blir de hem och änga tvätt och plugga fysik.träning, tävling och lite till

Jaha. då har man vart slarvig igen men det får ni ta. Min förklaring till de korta uppehållet är faktist den fina solen som vart frame och gjort min näsa brun. Har vart riktigt härligt väder här hemma och ja har njutit för fulla muggar. Aliss har gott å solat rumpan hon med och få mummsa i sig de första gröna grässtråna.

Jag och Maria har vart bäst, min kära lilla golf gick sönder när vi va mitt ute i en skog och körde! mindre lyckat. Käre kristoffer hittade oss dock med lastbilen och vi fick åka till verkstaden och laga bilen. Många goa skratt kan ja lova att de bjöds på den kvällen.

Sedna har ja även legat i tränigen av min kossa =). Debuterade idag i LB0 vilket gick över förväntan bra. Fick även invigt min nya kavaj som va mkt skön att rida i.

Patrick har vart hemma sedan valborg och det har vart mkt mysigt. Valborg spenderade vi inne i stan tittade på chalmeristerna och sedan gick vi till la vacca och åt god mat. Vi har även vart iväg och fiskat lite dock utan resultat men det är väll sådan man får räkna med. Fiskanra har nog inte riktigt vaknat än.

Vädret har som sakt vart riktigt underbart och stora förhoppnigar om en bra sommar bara fortsätter stiga.

Allt är på sin topp nu och ja hoppas att de förbli där länge.

ha det bra allihoppa!'
Tack för all Hjälp Maria. (L)