Skolslut, Balfotografering och nästan 9,5 miljoner

Som dem flesta har märkt så har solen hittat tbx till sverige igen, vilket är tur de för snart kommer de härliga lovet. eller ja häligt blir det la kasnke inte då man ska jobba på två olika ställen och tjäna en MAAAASSa pengar men de kommer i vart fall. iochmed att de kommer så tar även skitskolan slut =).

Tessan, Sanna och en massa andra härliga människor ska ta studenten nu med och innan den så kommer den hrliga äfterlängtade balen. å ja minns den som igår va så fruktansvärt najs. men i vart fall så skall jag vara fotograf åt lite folk så det skall bli massa skojsigt. man kasnke kan sätta på sig klännigne igen och smita med dem till marstrand. hehe blev äna lite sugen där.

Jo juset eftersom olympia travet har vart nu i veckan så fick ja för mig att spela på en harry boy med patrick och en v65 me patrick. tro de eller ej på den ena så får vi 5 rätt av 6 och på den andra får vi 6 av 6 rätt. går man nu in ¨på hemsidan och kollar utdelnigen så står det 9 450 800 kr för 6 rätt. WOOOOHO!! men så får vi inte glömma att det är jag som spelar så självkart inte utdelningen blev min hela vinst på 256 kr suck =( men jag gör ett nytt försök på onsdag då sista löpet går och jag har redan några favoriter ;) hehe så vi får se om de blir ngn miljonär av mig.

wish me luck...


image6


Älskade Aliss

Älskar den hästen någotr så fruktansvärt..

image5

Jobbat...

Jobbade heldag häromdagen med Lotta och Allen. finns inga roligare att jobba med än dem två tiden bara försvinner och helt plötsligt så skall man gå hem. Massa skoj!

Står nu då i ett litet dilemma. om ja ska utbilda mig till smycke smed lr konstnär som de även heter så ska ja jobba ett år men vill ja då ha bra tider och grym lön men grymt tråkigt eller vill ja ha någorlunda lön, dåliga tider men grymt kul på jobbet!!! får panik. och andra sidan kan ja ta båda jobben och pussla en massa och jobba över 60 h i veckan :s fatta pengar $-) haha

kovis kommer på torsdag och då frå ja dra igång rejält igen. har nu vilat i 8 dagar. inte bra ja som kom så fint förra tisdagen.

Har skrivit ett luddit arbete nu, ska snart sätta mig med lite kemi b det är bara 2 v kvar usch har ångest!!!

Hovslagar fan!!

Att de ska va så jhävla svårt att komma då ngn behöver en...

Mycket trevlig Dag

Åkte till orust på morgonen för att hjälpa nettan med cherry. Vi red först ut och sedan tog ja henne i paddocken och hon gick jätte bra. vi hade jätte tur med vädret till ja skulle abeta i paddocken då började det att ösregna + hagla. jag kunde nog vrida ut massa vatten ur mina kläder.

åkte hem och bytte om till lite torrare kläder och sedna iväg till min plutt. Krusel kom och tittade förbi en stund jag busade med mio och Aliss fick springa av sig en massa energi och även ne sko i manegen. Nu har ja har bar 1 sko kvar och hovis kan inte komma fören tidigast tis. guuu va de känns bra...

Efter min långa vistelse hos Aliss åkte ja hem bytte om för att sedan bege mig till Ströms lya och äta kräftor med go champis. Det var en mycket god midd/kvällsmat.


Blir Så Trött!!

Skodde Aliss för 6-7 veckor sedan och hennes skor ser ut som **** idag måste verkligen sko om henne och det är nuuu, har redan tappat två skor och den ena framskorn har gjort att trakterna har blivit vääääldigt låga. suck. Allt detta för att han va snabb och slarvig.

ringde därimot frank men han är i holland nu (min vanliga tur) så ja måste vänta till på on. i bästa fall. 

känns så himmla bra med när ja tog en lektion för linda i tisdags och nu inte kan träna vidare pg av skorna. usch va lessing ja blir. Antar att de e så de ska va ibland. 

Hoppas ja kan ta fölis på henne om ett år och att de går som ja planert. Kris K hade vart så himla braig. allt hade vart perfekt. =)

Nettan är den bästa vän man kan ha, ställer upp i ur och skur.


Tisdag

Red lektion för linda idag. aliss va visserligen lite stissig i början eller a hon va ganska rejält peppad. men efter en stunds arbete så gick hoin faktist riktigt fint. Linda satt oxå upp en liten stund och gillade aliss för hennes lydnad men hon va lite fast i högerbogen så de blir att arbeta med den nu.

Min älskade nettan var oxå förbi och tittade på mig och tog en massa bilder. ska se om hon ska skicka över dem så man kasnke kan lägga ut ngn braig bild.

hämtade min lilla patrick i bollebygd senare på kvällen. missade min kära docktor på tvn =( men de gör inte så mkt.

Vill inte därifrån, Mitt paradis...

Har vart i stallet nästan hela dagen idag. förutom en fysik lektion.

De e så fruktansvärt underbart att vra där alla e super goa och framför allt hästarna man hittar hela tiden roliga saker att göra och de tar en flera timmar att gå hem. rena paradiset.

tänk att den där dagen i september kunde förändra mitt liv så mkt.

Dårhus!!

Vill härifrån nu och det är illa kvickt!

Oj oj, Härliga sommar...

Oj oj har vist inte skrivt ngt för varken torsdag eller fredag. Här kommer en kort liten sammanfattning.

Torsdag
Var i stallet på morgonen och donade, Lotta höll på att ta ut sin bedd så de lukta inte jätte gott kanske. Jag tog en liten tur i manegen och fortsatte att jobba me låg form testade även gummibandet för att få ner henne och det var jätte bra.

Åkte sedan till skolan som inte va den roligaste, asså vist att de finns blåsa människor men hon som va i min Labb grupp hon va juh helt däng. Vet inte hur många gg vi berättade va tre saker va en voltmätar, en muliti manick (ja den hette så) och en ström källa. de tog henne minst 1 timma och hon fattade fortfarande inte va de va. men men

Åkte hen plugga lute skrev ett brev till Maria och sedan drog ja till stallet igen. Stog och tjötade en massa med Maria som vanligt, hon hade lektion som hade gått bra.

Tog sedan aliss på en lite gräsätar promenad, och hästar kan bli höga på gräs. hon var helt i extas när hon kom ut på en liten äng.

Drog så småningom hem och började packa lite.


Fredag
Smart som ja va hade ja ställt klockan på 8.40 för ja tog fel påhalv 9 och halv 10. så forts som *** va ja i skolan och hade en ganska tråkig etik lektion.

Drog sedan till stan för att åka med mitt tåg till växjö. Resan va ganska tråkig. men ja kom fram tillslut.

Väl Framme kom patrick och mötte mig i värmen, vi drog sedan och solade med hans klass. riktigt härligt de första 10 min men sedan så räkte de för mig. men fick sitta där i 2,5h.

Efter de så gick vi hem och dona lite, och sedan var de grill och vollyboll tajm.


Lördag
Har vart och solat idag med, jag har plugga ytterligare lite fysik som går sådär bra. Har precis ätit lite middag och snart ska ja baka muffins me blåbär sedan kommer lina och chrille och vi ska kika film lr ngt.Bastubad?! Eller?!

Hej hej
skulle rida lite dressyr idag inne men självklar så va juh solen som högst då ja skulle sätta igång skrittade fram ute och förtsatte sedan inne. Det var som att gå in i en värmevägg när ja gick in i rdihuset. Efter 15 min lungt travande var både ja och aliss genomblöta skrittade lite ute gick in igen fortsatte me galopp gick ut och tog galopen ute med. Tro de eller ej men ute går de inte liteka fort.

Har tjötat en massa med lilla linda idag, hon ska hjälpa mig lite me fisen.

Åkte sedan ut till TRK och där fick ja träffa min världsvana WICKETICK! som hade läppglans till lilla mig haha. Hon hade shoppat massa trevliga skor sa hon. Nu ska vi göra kemi c tillsammans med.

Ska ta och läsa utt "tisdagarna med morrie" nu hoppas på att de blir ngt bra av de hela.

3 timmar av hård träning!!!

Skulle inte tagit ut aliss bädd i dag men eftersom ja vaknade så tidigt så gjorde ja det ialla fall. Det tog mig 3 timmar och 26 STORA kärror. Det jobbiga va intea att lassa i kärran de va att tömma kärran för att våran gösselstad e inte den lättaste för tillfället. världens brantaste uppförsbacke ska man upp för och tippa. JAg e helt slut nu. som tur va så är vårat stall ganska kyligt och kalt men  ja va dyngsur för det. Känner av mina armar, ben och rygg, som tur va sgör man bara detta en gg om året så det är inte så farligt.

Skall sätta mig med lite fysik igen snart. Bokade precis en biljet till växjö till helgen. Errol-Maria skall sitta barnvakt =) det kommer nog att gå jätte bra.

Så e juh favvo doktorn på tv idag med honom får vi juh inte missa =)

so loong

Suck

Pluggat till ett fysik prov idag men även handlat en fin tröja och lite smink i hopp om att kunna sminka mig ngn dag! Annars har dagen varit rätt slapp. vart lite här å där. Fick även se "min" hovslagares nog sämsta jobb ever.  Han skulle inte äns sko hästen, som förövrigt är en 3 årgin och aldrig haft skor innan så sätter han på henne ett par på tok förstora och så raspar han inte hovoen rak. utan slänger bara på dem som de va. Stackare! Inte mkt man kan göra åt saken, ja ska därimot inte ha honom ngt mer.

Nu ska ja sätta mig och plugga lite till...

Frustrerad!

Vart i stallet hela dagen och myst med hästen vart jätte mysigt, men så kom ridningen. okej ja fick kort galaopp men de va nog mest för att hon va så himla trött å att ja höll ihopp henne en massa. Gick inte alls bra idag. Det är sådan här dagar man bara vill sluta med allt för mankänner sig värdelös och står och trampar på samma punkt hela tiden. Nä usch ska ta och skutta/hoppa lite bommar i morgon hoppas att de kommer att gå bättre.

Helikopter hopp och bikinimode till sextekniker!

Hej hej
Åkte till stallet i dag eller nej snarare cyklade till stallet i dag ska börja hurta lite. Jag och Maria bestämde oss för att bada med hästarna idag, de tog lite tid inan vi kom iväg dock för vi passade Mio en stund hehe. När vi väl kom upp och iväg på våra långbenta springare så gick allt bra. Aliss gick i vattnet utan problem denna gången men hon tyckte fortfarande att vattenpölen va farlig, Errol och andra sidan tyckte vatnet va dööölskigt så han skulle göra världen hopp och värkligen laddade men de slutade att han bara hoppade rätt upp i luften och landade ca 10 cm från sitt upphopp?! Detta såg skit roligt ut och maria blev lagom förvånad.

Badandet gick bra, ingen drutta i och hästarna (aliss) tyckte de va suuper kul, hade de vart lite varmare hade hon nog lagt sig ner, men ja hade tur idag.

Åkte ner till torget för att besöka min kära Nettan på krogen men hittade henne inte ringde några gg men antog sedan att de dragit till baden istället så ja gick och hyrde en film istället.

Utanför träffade ja björn martin och martins fästmö. vi stog och pratadeom allt mennan himmel och jord i ca 40 min, eller hur länge va de brjön? Det vi bland annat diskuterade var bikinimodet i sommar om de kan vara kasler stuk över de, hur man hittar in till en kärleksgrotta på någon "******" (marint funderade dock mest), balans i klackar och sedan hur man ska få pli på Martin.

Åkte sedan hem och tittade på min musikal och blev besviken, den sög!!

Nu väntar ja på lilla johan som ska ringa, å titta där rang han???

Jobb, tomt stall och tykna poliser!!!

Hejsan!

Dagen idag börajde med att jobba mellan 10 - 17 de gick riktigt snabbt idag och de va värkligen super kul att jobba. Jag tycker faktist det. Fick byt massa beterin och minskat länkar och så självklart sålt en massa. Men ibland undrar man hur snuskigt folk är igentligen tittar dom aldrig under sina klockor hur de ser ut!?!?! Va ju inte en gång man fick spykänslan i vart fall.

Efter jobbet så satt ja och mammsen och käkade pizza vilket var mkt gottigt.

stack till stallet men de va jätte tomt på folk va inte en ända kotte där som ja kunde prata med så för en gång skull tog de mig inte 4 h utan ja va klar på 2 kasnke. Sedan kom visserligen linda kl 2130 så ja  va juh tvungen att tjöta lite med henne men de va bara massa skoj =P Hon ska rida alissen på söndag så ska ja få se hur de ser ut. ska bli massa kuligt.

Drog sedan hem men kom inte så lång min schef/granne sög tag i mig och börja fråga ut mig om lite folk. visade sig att en "granne" till oss blivit av med sina två cross cyklar på ett värde över 100 000 st och de två nötterna som stuligt dem har sprayat de me svart färg men dem missade att cyklarna va lite speciella och att dem är lätta att känna igen.

mycket riktigt så har ägaren och typ en till stor bunt och runt och jagat dem i stora höga men utan resultat, vi här hemma har istället suttit på telefonen och försökt att få dit snuten men dem va skittyvkna mot oss ock bokstavligt talat la bara på luren. så man börjar juh undra om de håller på med mer saker än fartkontroller och fika??? Inget illa menat nu sötnos (L) men poliserna vi prata med hänvisade oss till stationen som öppnar igen på måndag. Jo men då är de juh lätt att få tag på cyklarna igen. nja!?

Men men här sitter ja nu värker i hela kroppen av allt slit ska bara borsta tansebisarna å sedan e de bums i säng. Skall plugga massa Fysik i morogn samt att de kasnke blir en lite runda me tjejerna i morgon på nya puben ska bli massa skoj.

so long

Valborg!

Hejsan hejsan!
Idag började min dag kl 7! vilket är mkt tidigt för mig. jag skulle iväg till kungälv på lektion jippi men innan de så va ja tvungen att åka till stallet för att ta av errol och aliss täcket.

Åkte vidare till skolan där vi hade en genomågng inför provet som va sådär spännande. skulle åkt in till stan för att lämna två böcker men upptäckte att ja glömt böckerna, så ja åkte hem och skulle till torget men tänkte kika förbi stallet.

Där hade våra nya hovslagare kommit och dem var verkligen supperduktiga, de går inte förklara med ord hur bra dem var. Frank och marcus har nu blivit hela stallets hovslagare vilket är mkt bra.

Sedan var de bara hem och piffa upp sig lite för att sedan och hämta Maria. Vi åkte sedan ner till stationne som var lite tom när vi kom men sedan så började folk att samlas å vi blev ett litet gäng från stallet. mot kvällen kom våran "taxi" marcus och hämtade oss och vi åte vidare till fam vargvik där vi vilt diskuetrade allt från barnstölder till fatima mord till tvångstankar. haha

En mycket trevlig kväll!