Mobilinlägg - här är Rune som föddes natte...

img_0874 (MMS)

Mobilinlägg - här är Rune som föddes natten mellan den 26-27 maj 2011 han är e skovens rafael och u divine en söt och mycket nyfickeb kille som släpar runt på sin mamma när han går på uptäcksfärd! Han har även konstaterat att de där med människor är skoj för dem kliar på halsen och de e ju så skönt!


utlovade bilder

här kommer resten av de utlovade bilderna. Jag fick åka i all hast till pappa och fixa bilen samt prata lite. Efter de så åkte jag och titta på fölis och pussade lite på han. Så himla söt! dock glömmde ja kameran men de får jag ta tag i senare nu blir de ombyte och iväg till gymmet =)

här kommer vart fall bilderna
some plans

Idag så tänkte jag får några saker gjorda, så som att åka till Linda och förhoppningsvis fota föl ute i hagen! seden efter de så ska ja åka förbi en hage med kor och fota dem och så ska jag även idag hinna med gymmet. Vill kolla av hur mitt huvud reagerar nu då ja haft ett kortare uppebhåll.

Jag hoppas även på superhärligt väder så man kan få blilite brun om näsan och sommarfräknarna kommer fram. MYS!

Ska även prata med pappa och mamma lite mer idag om en sak och ska även försöka prata med pappa lite mer om de där företaget. Jag har vartfall bestämt mig för att INTE hetta Ponnyfoto utan kommer köra ngt med mitt namn dock så hade ja ett jätte bra namn för någon månadsedan men va så dum att ja inte skrev ner det och nu har ja glömt de så nu är de till att tänka om igen...

Har ni några idéer så får ni gärna dela med er!

Nej nu ska ja sätta på mig lite respektabla kläder och åka till Linda.nu i dagarna blir det ett år sedan som ja började med min vackraste!


Brämhultshoppet 2011

Jag tänkte att jag skulle sumera brs hoppet lite kort för er som nite var där och inte vet vad det är för ngt.

Brämhultshoppet arangeras av brämhults RS (min klubb) och de är 15-16 år sedan det startade och har nu vart igång varje år på Ymergården. Ymergården ligger ca 15 min skrittväg från oss och 30 sek från kakas där ja rider maggan. Ymergården är en skidanläggning egentligen men stora parkeringa och bra dommarton så kan man även ha hopptävlingar.

Tyvärr så hade de regnat mkt på nätterna och även fredag kväll så banana var mer än skitgeggig. Då den var blandad grus och gräs så var de trixigt för hästarna. Detta medförde också endel stryckningar eftersom många kände att underlaget var för dåligt. Hade jag startat hade nog även ja stryckt mig.

Många duktiga ekipage var de som startade i vart fall och tror vi räknade till 255 starter under dagarna så de va några ryttare att kika på.

JAg satt som sakt i sekretariatet och fick träffa trevliga och mindre trevliga ryttare/föräldrar som skulle anmäla men majoriteten var skittrevliga så de gick och sitta där.

Tog även ngra bilder när ponnisarna hoppade och här kommer dem.Har några mer bilder men dem tar vi senare.


hmm - misslyckat

Ja asså de där med lova och senare är två kombinationer som inte går så bra för mig nu inom bloggen. Jag lovade bilder fårn bode bröllop och tävlingen och så nu tänkte ja summera lite bröllop. Lite senare idag kommer tävlingen att komma och även min shopping från charlies.

Bröllopet var som sakt kalas skoj och jag var gästfotograf. Jag tog alltså  bilder på alla gäster som var där. Jag "gjorde" även en sak med dem på ena foto men kan tyvärr inte riktigt än berätta vad de var eftersom brudparet inte fått se sina bilder än och jag vill itne förstöra denna lilla överaskning för dem.

Kan säga som så att ca 50% bjöd till medans vissa bara gjorde och andra idiotförklara och en blev jag riktigt besivken på... haha Tar just DE bilderna någon annan dag.

Jag har inte många bilder på just allt och alla men här är några i vart fall...
Mobilinlägg -Har varit med Tessan och titt...

img_0848 (MMS)

Mobilinlägg -Har varit med Tessan och tittat på söta Rune! Så himla fin och härlig liten krabat! Gick bort med han och mamman till ridhuset så dem fick bralla av sig lite med. Så himla söt!!!


Hej hej! Igår så var dagen fullspäckad av ...

Hej hej! Igår så var dagen fullspäckad av roligheter, bröllopet det varsjälvklart mer än lyckat och supercoolt! Inmarschen i kyrkan gick till en hårdrockslåt och med pilotglasögon på näsan! Tårtan och maten värm även den i en klass för sig! Hoppas! Hopptävlingen gick bra även idag. Många söta små ponnisar som startade. Fick ta några bilder som ja tänkte delande mig med lite sednare idag dock. Nu är de introduktion på borealis som väntar


då var man klar

Ja då var man klar nu ska ja bara vänta på att utskriften blir klar och så drar jag på bröllop!

Tävlingen idag har flytit på mkt bra och de har rullat på lite snabbare än vanligt tror jag. Tyvärr så har regnet förstört ganska mkt för oss då banan är delvis grusad och delvis gräs och delvis vatten så de blir väääldigt halt på sina ställen vilket man även märker på hästarna. vissa har öven glömt broddar så de har även blivit några strukningar. Men inte så farligt många Tycker att ryttarna är duktiga och under den tiden ja va där så såg jag inga katastråfer tyvärr så såg jag några avflygningar. MEn de händer de med.

Nej nu blev de klart här så nu får ja åka rapporterar er sedan. =)


Fina sara och indy har precis hoppat tyvär...

img_0849 (MMS)

Fina sara och indy har precis hoppat tyvärr fick hon 4 fel i omkopplingen.  Massa roligt nu är de Nathalie som ska in får vi se hur de går


Tävling + bröllopsfotograf

JA god morgon på er allesammans! idag blir det en tidig dag för mig för att börja dagen i sekretariatet på brämhultshoppet, hämtar Amanda kl 0645 moch åker till tävlingsplatsen efter de. Ja får se hur denna upgift kommer att gå för mig, då det är första gången som ja överhuvud taget hjälper till på en tävling så ska de bli skoj och interesant!

Kommer dock inte sitta kvar så himla länge eftersom jag SENAS 12 måste åka till lgh ducha snabbt och sedan begemig mot bröllop! Jag har även lovat de nygifta att fota utgången ur kyrkan samt att fota alla gäster! SKOJ!

Jag är fortfarande kluven i vad ja ska ha för kläder men jag TROR jag vet vad ja ska ha på mig, schemat är tight i dag så ja har redan föreberett några klädval som ligger hemma och äntar!

Ser frameot vad dagen har att ge samtidigt som jag VET att ja kommer vara helt död på kvällen, och värst är att ja ska upp sedan igen samma tid på söndag....ouff

har vart en himla stressig dag idag må ja säga! kvällen avslutades nyss med att bygga klart banan inför i morgon och nu så ska här bakas tillsammans med linda till cafeterian i morgon =)

Fick inte med mig så himla mkt från charlies då rean inte va så himta bra som ja hade hoppatspå, tyvärr så va den mkt bättre förra året så nja de får inte några höga påäng från mig i år. Får hoppas på att dem laddar bättre inför Falsterbo.

Det jag fick med mig hem var vart fall ett par röda MH byxor, ett schokemöhler  schabrak som va vitt med den begia kanten, en Tjockis pikeur tröja, vita lindor fårn ngt random märke och även skydd från pesoa. Hadde inte ngt speciellt som ja skulle ha mer än byxor så de fick ja juh med mig.

Nej nu ska ja jag åka till ica och köpa strössel så blir de bilder senare ikväll =)

Visitkort

Jag har även under tiden som ja inte har skrivit något knåpat lite på mina visitkort och dem är nu näääästan beställda. Jag ska bara rådfråga med min far med och även få tummen ur. kika lite på dem om ja är helt 100 nöjd eller om de finns ngt mer som ja kan ändra, ta bort eller läggatill.

Säg gärna va ni tycker om dem.


Full rulle gör en duktig uppdatering och l...

img_0847 (MMS)

Full rulle gör en duktig uppdatering och lite bilder på min shopping med :) fast de kommer lite senare


SCHOPPING!

Ja som många redan vet så är de galet stor vårrea på Charlies i jönköping. Den öppnar nu kl 10 och självkalrt är både jag och linda och Sara på plats för att spana in våra fynd. Har även fått en liten beställning från tessan så här ska de spenderas!!! skriver senare idag vad som fick följa med mig hem!


Ni är UNDERBARA!

detta gör mig så himla glad när ja går in på statistiken och kikar! Gud va roligt att ni tittar in och hittar till mig, Hoppas nu bara att jag kan få er till att stanna. Finns de ngt som ni vill läsa om? Tack för att ni hittat min blogg!


Akuten

Ja dagen har till mästadels spenderats på akuten inne i göteborg. Inget alvarligt men ja är så himla tröt på svensk sjukvård att de finns inte! Jag har på något vis "ramlat mellan stolarna" ideras register och därför inte fått den hjälp som jag behöver. Nu så har jag satt några hjul i rullning så förhoppningsvis så kommer ja att få den hjälp jag behöver.

Efter sjukan så åkte jag till stallet för att vi skulle ta och lasta alla våra hinder och sätta dem på lastbil inför brämhultshoppet som blir nu till helgen.

Imorgon så kommer min dag att vara fullspäckad men fylld med roligheter. såhär kommer fredagens schema ut

0650 - Vakna
0730 - åkta till carlssons blommor och kolla om våra blommor är klara, är de klara så hämtar ja dem
0810 - hämta Sara
0820 - på äventyr
1200 - åka hem från äventyr
1300 - hämta blommor, stolpar, vattentank och tidningen
1400 - hem och vila lite
1500 - hämta amanda och sara, ha lektion för amanda
1700 - bygga banan
ca 1900 - fyllaupp vattentanken och köra den till ymer
kolla tjejerna när de hoppar banan och kanske knäppa några bilder.

under dagen så skall även kameran fixas iordning, kläder inför bröllopet, ev hinna trycka en tröja ser kanske inte ut att vara mkt men de ska bli massa skoj och fullspäckat för min del.


Bloppis?

Finns det något intresse av er där ute att ja har en liten bloppis på alla mina prylar? Har lite saker som ja inte behöver, speciellt inte när ja inte har någon häst men ja den som spar den har! Men ja vill gärna delamed mig =)


Hedear och bloggens kläder

Ja asså nu är de dags att gå vidare dels genom att ta tag i kameran och fixa en snygg headerbild som symbolicerar mig i nuet lite mer och som är roligare. Känns som bilderna på min prins måste få andas och bli saknade lite och att ja kommer plockafram dem om ett tag igen. Just nu så är dem lite för "uttjatade". Så när min vardag har lugnatsig lite så ska vi allt ut på äventyr med kameran och se vad som fastnar.

Min blogg skulle även bejöva byta kläder. Nu börjar de bli tråkigt och ja är sugen p åförändring! Har lite smådetaljsidéer men inget helt som ja kan sättaihopp och tkr nu att de även är dags för en malluppdatering och inte bara klädbyte så de kommer blir lite trixande. Suck ja som är så himla dålig på sådant!!! Men de ska allt gå de med.

Du som har en fin blogg tipsa mig så ska ja gå in och suga åt mig ltie nya idéer. Det är juh alltid roligt att kika runt och se hur fint andra har de.


Min Första....

ja vad har jag nu hittatpå?!

Jo helgenn den 15 så hade vi klubbhooppning uppe hos oss och eftersom jag hade maggan den helgen så beslöt jag mig för att göra min första start!

Jösses ja jag va inte nervös något alls då jag gjorde de enbart för skoj skull. men när ja kom in på banan så blev ja något nervös vilket i sin tur resluterade i en vägran på första hindret då piloten gav förlite gas! Vi fick även en till vägran på hinder 5 då ja fegaur.

Efter ja hoppat den banan så va de klart för mig men eftersom de gick så bra så anmälda ja mig till en klass till. Denna klassen gick ännu bättre och hade ja bara tänkt lite och ridit istället för att åkt häst så hade ja nog kommit runt mkt bättre. Men man kan inte alltid  vara på topp. Maggis skötte sig perfa och allt flöt på superbra. Ida och Emma tog några bilder dock har ja inte fått alla än men här är några i vartfall.Måste bara tacka Rebecca och Anna Tenser för all hjälp
som de gett mig när ja hoppat i Eskilstuna!


GAAAAH!

Ja idag så ska ja ta ut min lilla pinne som ja har i armen och gissa om ja är nervös! Sista ja använde mig av Emla salva var när de skulle göra ett boreliaprov och ja kan säga att krämen inte funkade!!! Så gissa om jag är nervös. Som tur är så kommer det finnas en läkare där så att jag kan få en spruta utifallatt!

USch den har suttit med mig i tre år och ja är jättenöjd med vad den har åstadkommit men nu är de dags att säga hejdå. hör av mig senare idag om hur det har gått.lätta upp stämingen lite

Hej Alla!

Hej allesammans!

som vissa av er har märkt så har ja haft ett litet uppbehåll med mitt ploggande. Allt detta för natt söka inspiration till allt. Vilket är svårt att hitta då ja inte har någon häst! Trodde alfdrig att ja skulle bli såhär tokig på att inte få rida! Bjäff. Ja de är vartfall en fetingdiss till att inte ha häst!

Har massor att berätta för er som har hänt och vad som inte har hänt. så Stay tooond så ska ni få veta några saker i vartfall =)

she is back

Blingbling

Jag blingade juh min hjälm för ett tag sedan och såhär lev reslutatet. Va busenkelt att göra och blev riktigt nöjd =) köpte "mobilbling" på biltema fr 59kr och dehela tog mig nog 15 min att blinga. Behövs inet lim då de redan är kladd under men nästa gång jsa gör de så kommer ja använda mig av superlim istället. Varför? mjo när ja rider så har mitt hår en tendens att fladra och då fastnar de i stenarna och gör fasligt ont när bara en slinga från nacken fastnar...

Tessan fick vara manekäng
maggan

Ja som ni vet sån rider ja maggis. När tessan va här så fick hon testa min vän och jag knäpte några bilder på detta.

Jag testade att hoppa henne igår för fösta gången och de gick över förväntan, då ska de tilläggas att jag inte hade några. Vi började med  en bom på liggande socekrbit och den flög all världens värld första gg och sedan överhoppade hon bommen som satan. Vi fick upp bomen emellanåt och hon hoppa riktigt trevligt, för att vara dressyrhäst! hon va snabb i höägervavet men vänstervarvet va lite knepigare att svänga snabbt i.


Ja denna tävlingen på söndag kommer att bli riktigt interesant och se hur de blir =) Linda ska fota när ja hoppar så några bilder hooppas jag på =)

här är bilderna på maggis och tessan
blir trött

Tror nog inte de finns ngn där ute som är en sådan flritig besökare av hästnet som jag är! Ska ja vara ärlig så börjar jag bli riktigt himla trött på de. Jag hittar ngn som ja gillar så är den skadad, gammal, ponny, skitdyr eller så är de allt på nsamma gång!

nä ska med tessan och titta på en kuse i veckan. Vi får se hur de går för mig och henne hon kanske får med sig sin vackra springare.

Jag jobbar vidare med maggis och de går bra, ska försöka få några mer bilder när jag rider men inte superlätt att ta kort sj =)

Saknar min vackra ngt fruktansvärt mkt! Tänker på han dagligen och saknaden är olidlig! Min vackre prins!
Klar för tömkörnng för första gången

Helt klart de vackraste och mest fantastiska varelsen som fanns!
Tack för alla fina minnen och allt du lärde mig! Tack för att
jag fick låna din tid och dela dina sista dagar med dig!


Berör...

chris Medina - what are words!

de finns ingen som har berört så med sånd.  Hans historia är unik och vacker!


Kinglsand Bloppis!

Jag påmminer er om mina byxor som ja säljer till kalaspris!

Kinglsnad jessica byxor med de runda monogrammet på rumpen? Gråa i storlek 38 använda två gånger (fotografering) så dem är som nya. Ny kostar 1990-2100:- Säljer mina för 1500:- eller högsbjudande


nyinköpt

som ni såg i förra inlägget hade ja en blå häärlig pike på mig. va lite skeptisk först mot den men nu älskar ja den, lagom lång, härligt material och helt rätt färg =) löv härlig att stutta runt i nu på sommaren.

Jag har även halft omedvetet get mig in i en hopptävling med maggan. Jag har alldirg hoppat ngt sådant i mitt liv o dessutom inte på en inbiten dressyrhäst. Måste dock kolla med både ägare och häst först om de är okej. Höjden är bara ynka 50 men de ska nog gå. Så nu är de bara till att damma av kavajen och byxorna för här ska de ridas =)

om ja får säga mina ods till tävlingen så är de nog sist och utvägrad =)


segt

ja ni! bloggadet gå väldigt segt som ni märker har lite mkt att göra och at tänka på just nu. är full färd i att rida fina maggan vilket går bra och mindre bra andra gånger. letar ponny med men finns ingen som vill vara min =( har vart iväg i polen en vecka med prinsen med vilket var super. Ska ringa ett samtal i morgon som kan göra en liten vändning i mitt liv vilket oxå är lite skoj.

någrfa bilder från i lördags på maggis o mig, ja jag rider i ballerinor då ja lyckades trasa sönder ridstövlarna. nya är köpta och nu går nja in dem =)


Mobilinlägg - nu busar ni för glatta livet...

img_0578 (MMS)

Mobilinlägg - nu busar ni för glatta livet uppe bland målna. Inga täcken inga problem bara massa grönt fint gräs! Tanken att ni är tillsammans igen glädjetårar mig! R.i.p.