Okej mindre bra!

Ja som sakt de gick juh mindre bra för mitt bloggande men men. Får usäkta mig att jag har haft sjukt mycket att göra. Ja ja!

Nu sitter ja i växjö och ugglar väntar att patrick och manne ska sluta sedan blir de lite mat och efter de så åker jag hem... tyvärr...

Veckan som kommer va nu kommer jag att börja flytta till eskilstuna. Prata precis med manne med och han har juh flickvänn där uppe så de kan nog bli några turer dit upp för min lilla patrick. Kanske inte är så dumt i alla fall.

Får la erkänna att det är lite skrämmande men men så är det. skall man utvecklas och växa så bör man nog kunna ta de där klivet ut. De ska ja nog klara. Jag måste klara detta! Mitt kall här i livet (känns de som) är att hjälpa. Kan jag inte hjälpa djur som ja så mycket brinner för så är de oss människor jag vill ta hand om och främst hjälpa! Det är som om jag finner en inre glädje och ro när jag vet att man kasnke inte hr hjälpt så mycket men gjort lite för att någon skall känna sig lite bättre. Att hjälpa en individ att komma på rätt spår och få de bättre är även det en inre lycka, en glädje som sprider och vara i hela kroppen!!!

Nej nu jävlar får ja ta mig i kragen de här SKA bli kul de bra måste de. ha en hel klass som har samma ambitioner som jag. Hjälpa andra! Klart jag hittar NÅGON att prata med, men och andra sidan skulle jag inte göra de har ja vart fall tanten där min pärla som ALLTID ställer upp!!!

Nej nu är de sakt jag har inset hem och packa flytta och bon om i veckan och så bli de en helt fantastisk kräftskiva i helgen med en massa härligt folk och försts min prins som ser fram emot denna skiva något mer än jag tror jag. Det gör inget för de blir en kalas bra skiva. De vet jag!!!

lovar att skärpa mig med att skriva bättre!!!

kisses and love// T i n k a

Inskolning!

Ja, eftersom sommaren börjar lida mot sitt slut så måste jag böraj blogga lite flitigare för att få de mer av en vana. Så det är bara att börja.

Igår va en sådan där riktigt hösdag. Man kände kylan i luften och solen tittade fram ibland mellan målnen. Det var lite kyligt i luften, sådär lagom för en mysik tjocktröja och ett par jeans varken mer eller mindre.

För er som missat så hade jag uppkörning igår i vänersborg med BE kort. Först gick vi igenom säkerheten på hela bilen och släpet och efter de fick ja de valda området bromsar att förklara lite mer specifikt. Kan la säga att de där med förklara funktioner och sådan är inte min starka sida så de gick la sådär. men jag kunde visa de praktiskt istället för teoretiskt så de gick superb!

Efter denna härliga genomgång så va de upp till bevis för min bakning! vi ställde upp en bana och de skulle svängas och backas och donas. min rekordtid hemma är 3 min blankt hade velat legat under men men. jag gjorde de vart fall på knappa 4 så ja är nöjd.

Efter denna mindre farfylda tur begav vi oss ut i storstaden trollhättan och tittade vad deras "Gräddhylla" hade att erbjuda oss. Såg en del läckra hus där mitt i all körning (som gick bra). Super fina lyor som hade en utblick på älven och trollhättans äldre del.

Efter denna lilla tur bar de av tillbaka till vägverket för att där få reda på att ja fått kortet samt att jag va tvungen att hämta min supersnälla chaffis (kunde inte gärna köra dit sj med bil o tungt släp?!) Kjell. Han var även först med att få veta den glada nyheten och efter de så visste alla!

Åkte sedan till stallet och red min fis som än en gång visade att hon kan! gick så jävla bra så ja fick nästan tårar i ögonen. Ina stod brevid och jublade för min lilla tant som va så duktig!!! Blir att köpa en påse morötter till henne idag!

Tog sedan svarta faran och brummade ut till tjörn där jag fick fira mit kort med muffins och sjönsång från håkan! massa gott! Tack så mycket håKAn och Janet!

Idag själklart när jag jobbar så lyser solen så himla härligt. en sådan där vårig dag då solen är varm men vinden kanl. Dock finns de lä på altanen så där sitter jag just nu och gottar mig!

På jobbet kunde de blivit jobbigt då våran kära mixer strula och hade varierande tempar vilket inebär mixerskrap och de e jobbigt!!!! men den rätade faktist ut sig så de va inget mer med det, gjorde lite vardagsyslor så som koppla boxar och gå ronden.

Jo juste jag fick finbesök idag med av brandvakten David! Det är inte varje dag. vi har jobbat på samma bolag och nästan samma placering och inte sett varandra en enda gång. Det är lite hemskt men idag så träffade jag honom hela två gånger. Den lilla loppan åker till rom imorgon och kommer hem på söndag, somliga har de allt bra.

Nä gott folk ska ta och dona lite till hemma sedan bär de av till fis och efter de blir de köpa mat till jobbet eller laga. Så kommer patrick och de blir la lite mys innan vi gå och lägger oss upp kvart i fem sedan USCH!!!!

Kisses and Huggs!!! T  i n k aSemester!?

Nej de va en mycket stor lögn. Jag har jobbat nu i sommar hela tiden fast de kan man med ta med en nypa salt förstås, vart fall. Jag har jobbar skift hela sommaren på borealis och de stackars soliga dagarna som har visat sig har ja försökt att få färg. Dock va dessa dagar få och min hud har nu mera samma härliga lysande vita färg som ett A4. Det jag vill komma fram till är att jag inte har bloggat något eftersom jag har vart densom jobbar när resten haft semester. Har la hunnit med ett eller två blogginlägg men vad är de lixom?

Nu när skolan börjar så kommer jag garanterat att blogg oftare och flitigare. Ja för skolan börjar jag dock vet jag inte rilktigt hur när och vart, men jag börjar. Knepigt de där. För en plats har ja, jag är bra lite för åpen.

Planen ser ut på följande sätt.

Jag åker ner söndag kväll den 23 till växjö och den 24 är den obilgatoriska upproppet där det är meningen att jag skall komma och vara för att få en plats som någon har dumpat för en annan utbildning. Sedan får jag ( om jag får bestämma) en plats vilket kommer att göra mig överlycklig!!! Problemet då blir bara att jag kommer att få en mkt hektisk vecka med att leta lägenhet och flytta min lilla kossa. För helgen som kommer efter de 28-30 innebär att halva växjö kommer till mig och vi ska iväg på årest störta krftskiva (300 pers).

Men nu är de juh oftast så att mina planer itne går så bra så jag har en Plan B!
Jag åker till växjö och inser att ja inte fått någon plats, med gråten i halsen åker jag hem igen och packar allt som ska packas och åker dagen därpå vidare till eskilstuna tar mina nycklar till lägenheten och börjar möblera mig. För i eskilstuna har jag redan skolplats och allt det där men de är som sakt till växjö som jag vill komma. Så förhoppningsvis så kommer ja inte behöva ha min plan b.

Sjävklart finns det mer MEN bland annat att även om jag börjar i eskilstuna och någa veckor går så kan jag fortfarande få en plats i växjö. Så jag kan fortfarande komma in där men jag kommer då har rest halva jorde runt känns det som!

Nog prat om detta. Fishästen går bra, som alldrig förr faktist och det är jag mycket glad för! Var meningen att vi skulle starta i helgen som va men blev bortlottad, typiskt!

Har haft en del härlig utgång i sommar med med mycket dans och party samt lååånga promenader hem. Va själkvlart och parta på tjörn runt. träffa ENORMT mkt folk, men det var sjukt skoj det med. Roligt att se hur endel förändras när de får några % i kroppen! haha

Nej nu tror jag allt att ja ska ta mig ltie glass och titta på lite tv innan jag slumrar gott i min säng.

Sov gott allesammans!