Ha ha ha

Ja nu sitter ja här igen, en vecka senare tror ja nog kommer få hålla mig till min kära tradition att skriva veckovis haha.

Som vanligt kommer här en lite repetition av vad som hänt under veckan som gått.

24 December
Julafton firades med mamms och papps. Fick ett set Global knivar som är jätte fina och jätte dyra och jätte bra och helt gudombligt sköna att skära med. Sedan pengar av papps och strumpor + lite underkläder.

Till kvällen så åkte ja till börje och lena där jag fick vara med på julklappsleken med halva patricks släkt. Det bjöds på massa skratt och gott godis. Själv vann ja servetter och en trisslott, tyvärr ingen vinst på trissen.

25 December
Juldagen spengderade ja med patrick ganska länge. Fick en supergod midda hemma hos dem. Sedan så begav jag mig ut till min kära polle och skulle ta hand om henne. Självkart när ja är typ 10 m från stallet så ringer patrick och säger att vi ska till plankan i dag. Så det var bara att stressa för att hinna.

Hemma insåg ja att ja inte hade några kläder alls typ. Hittade dock något gammalt att dra över mig. Maria kom sedna förbi och ja fixade hennes smink hur nu detta gick till.  Söt blev hon i vart fall. På plankan så träffade ja en himla massa kompisar från grundskolan vilket va massa skoj.

Kalas kväll vad de och massa skoj att parta med älsklingen (L)

26 December
Patrick åkte hem tidigt och ja fort till jobbet. Jobbade 10-16. Jag och Alen hade massa skoj där vi satt och ugglade på jobbet. men ibland så fanns de saker att göra och ibland inte.

Fick skynda mig massa sedan till göteborg där ja skulle va på släktkalas hos fam lindoff. Patricks andra slänkt som är gigantisk men mkt trevlig.

27 December
Jobbade idag med. Gick lite segt men bättre än igår. var dock en massa meningslösa länkortningar. Det skall ju göras det med.

åkte Sedan till torp och handlade med maria efter jobbet. Hon hitta lite saker på hööks som hon ville ha. Jag hittade bara ett par viktboots på 250g. För här ska de byggas muskler!

Mamma åkte till polen idag för att fira nyår med sin bror, mamma och pappa.

Jag och maria fick sedan för oss (efter vi ridigt och donat) Att vi skulle ut och springa en lien runda. gissa vem som höll på att dööö! De enda maria kunde klämma ur sig va att " de känns så skönt efteråt" Bulshit! ( nu idag den 30 Dec ligger ja med kalas feber.)

Efter detta så va klockan mycket som vanligt men jag och maria gjorde oss "normala" igen och drog sedan hem till joel och tittade lite på film.

28 December
4 år med älsklingen idag!!!

Eftersom maria patrick och joel gaddade ihopp sig idag så skulle vi gymma. Gick la sådär bra men någon muskel på mig och maria fick la jobba =)

Sedan fick ja och patrick stressa vidare till det tredje släktkalaset ute på klädesholemn. Där det var babyboooom typ! Vissserligen en massa härliga bäbisar och vuxna + en himla massa god mat. Jag kände dock att jag började få härlig feber.

Efter kalas drog vi vidare till Linus och tittade på en film. Efter den filmen började vi se på nästa som inte va jublande bra så vi drog hem.

29 December
Natten va väldigt spännande 39.5 i feber för min del va ett element enligt patrick (som frös) och jag frös men men. Febern lugnade sig till morgonen och ja å älsklingen drog in till stan. Fick shoppat lite i vart fall. PAtrick fick köpt mest som vanligt.

Tog sedan och härlig lunch på kinan som vi brukar äta på och det var massa gott som vanlgt.

30 December
Mått lika piss idag, dock vart i stallet hela dagen och pillar. Haft en himla massa kläder på mig så ja har inte frusit. Vart skönt med frisk luft med.

Aliss fick springa av sig en massa med gjorde en mindre ambitiös tömkörning men hon är så snäll så de funka ändå. =)

Nu sitter ja här och hosatr som en gris men de skall väll ge sig det med. Vill inte ligga å va sjuk på självaste nyår!Veckan som gått!

Hej hej jag har nu vart en liten slarver igen!

I Fredags så var våran hovvis Frank i stallet och skodde alla hästarna. Aliss var snäll som vanligt. Hon fck ett par holländkska skor fram denna gången. (disockapor för dem som inte vet). Sedan så åkte ja upp till lyckan för att titta på jossans juluppvisning + att det var sista gången nu innan jullovet. Satt och pratade lite med Torgny med.

Efter de så åkte ja till min patrickplutt och vi mös och tittade på tv hela kvällen.

Lördagen min var inte all för interesant då ja jobbade med Allen men men. Var rätt segt så ja trodde ja jobbade till 15.00 men de va vist 16.00. Fick snabba mig till Torp efter jobbet för att hitta lite party kläder blev en paljett sak som kliar något så fruktansvärt fårn bikbok.

Som sakt kväll = Utgång. Vi skulle ses hos maria mellan 19.30 å 20.00! Jag drog dit lite tidigare och fixade mina kläder. Anna fick bli min personliga stajlist denna kvällen och gissa om ja va nöjd!!! Hon lockade mitt hår (visserligen var lockarna stenhårda men dem höll) Sedan så fick hon öven göra mitt smink och jag är henne evigt tacksam då  ja blev gjreta snygg!!! Anna fixade även inordning söta maria som blev sötAST!

Efter detta så drog vi oss ner till Plankton (eller marias söta mamma Lena körde ner oss) Och det var party på hög nivå. Dj:n sög visserligen men de va skoj för de. Träffade massa folk som ja inte sätt på länge så de va med massa skoj.

Min köra patrick fick sedan leka taxi mys pys!

I söndags va de så roligt att ja hade morgonfodringen så ja ringde min kära vän maria och hon fick hjälpa mig! Man kan väll säga att hon va inte till jätte mkt hjälp då hon hela tiden sprang runt och letade efter ett dike haha!? Men ja är MKT tacksam att hon var med mig.

Åkte sedan hem och kröp ner i sängen igen en liten stund innan det var dags att åka till jobbet.

Efter jobbet va de lika mkt stress igen för då skulle ja på "lilla" julafton till fam. Wiking! Gud så god mat det var där. hemma gjorda köttbullar och julskinka och så självklart Den fantastiskt goda potatisgratängen!!! mummma!!! Fick en jätte fin volym tong från brjön axen eller vad dem hetter så här i jul kommer det att bli fluff hår på mig =)

Måndagen spenderade ja tillsammans med lotta på jobbet. Det var ett intensift pass och vi gjorde säljarrekord. Vilket var massa skoj. Slog in en massa klappar högt och lågt! Folk julhandlar värkligen i sista sekund men ja är inte bättre själv. Fick åka till torp och hämta en grej till mammsen som emma la undna så ja ska inte skylla på andra =)

Till  kvällen klädde ja sedan granen tillsamans med mamma och ptarick för pappa ligger till sängs och är sjuk! Men alla var så himla trötta så ja fick klä klart den själv.

I går så var ja nästan hela daen i stallet och bara mös! jag busade lite med aliss och gjorde följa john gissa om hon var duktig! min lilla sjärna! Sedan så hade ja lektion för lilljoss på silver och hon var oxå super duktig. Vi testade även på galoppen och det gick super. lite vingligt i början men sedan så kom det allt när hon slappnade av lite i bena.

Nö nu gott folk här är de julafton och ja sitter och skriver romaner som vanligt. får allt ta och återgå till min städning och sedan ta en tur med aliss Har bara morgonfodrat än så länge!

God Jul till er Alla
Från Mig och Aliss


Soft Vecka och en sväng av AC/DC!!!

Vecka som har vart har varit välldigt soft iochmed att ja vart ledig från jobbet. Har inte gjort allt för många knop, och inte Aliss heller då hon fått ett litet Jullov nu. Vart mest och myst med henne.

I onsdags så stog ja och köade efter 6 st AC/DC biljetter! Kan lova det var kalt men vi får hoppas på att de va mödan värt. Dock vet ja inte fören den 21 Juni. Det är ja, patrick, Linu, Pungen, Whangborg och hans tjej som skall gå på detta event.

Åkte sedan tillbaka till stallet och fortsatte att dona. Stog nog och prata med Lilla Söta Lotta i 2 h ingen av ossa fick ngt gjort. Men vi besluta vart fall att Dela av hennes stora hage och flytta på Donky då han inte går bra ihopp med varken Jazon eller Aliss. Sedan pratade vi om en himla massa andra saker med. Lotta en bra människa att  känna hon är alltid så go o härlig. Synd att hon har den otur som hon har. (L)

Senare på dagen så hämtade ja jossan och vi åkte till kungälv för att pappa skulle titta på bilen medans vi passade på att åka till tre hästar å köpa lite mat.

Blev sedan ingen ridning för joss heller då hon har haft lite ont i knäna så ja lärde henne den *host* svåra *host* konsten i longering =).

Senare på kvällen kom min prins hem så då var de massa mys!!!

Nu idag har ja inte gjort för mkt knop. gick upp vid halv 12 efter att håkan bråkan ståt och gapat en massa eller om det va sjunga han försökte vet ja inte?! Patrick gic ut och tvättade bilden så då tog ja och lockade håret lite å de blev helt ok tog bara 40 min =P men de höll i knapa 3 timmar:S för nu e det nästan rakt igen. TRÅKHÅR!

Åkte sedan till stallet och fixade maten och mockade inne hos min fis. Fick åka hem och hjälpa min mor lite med städnngen men ska allt åka tillbaka till fis och släppa henne i manegen lite så hon får springa =)

I morgon är mina planer att åka till stallet tidigt då de e hovis som kommer sedan maby uddevalla eller toget. har några klappar kvar. eller a kvar å vkar ska kompletera klart något mer åt pappa + mamma. Sedan fixa en klapp till småsyskonen men de ska ja höra med maria bergh om vi ska köpa tillsammans eller inte. Sedan så sket sig min lilla roliga sak till Maria A ( ja maria det är en 14 kr grej men du ska få 2 bugg istället tänk inte mer på detta e du snäll). Efter de så hoppas ja att ja är klar.Så nu ska ja iväg till min fis igen ha de gött!


Massa jobb och Lucia firande!

I vekcan har jag jobbat en himla massa på Martins ur och guld inne i uddevalla. Det har vart till och från med folk men  har alltid haft trevligt sällskap i form av Alen, lotta och Emma.

Har hittat några klockor som ja önskar mig. Bland annat en Jacke Lemans (stavningen!) Geneve. Den är så himla fin. Sedan finns de en mekanisk klocka från Seiko och ovhen en skit fin från Certina. Får la hoppas på att tomten e snäll!?

I Fredags kväll så var de Luciafirande hemma hos patricks gamla pastro tror ja de va. Dock var det inget vanligt lucia tåg vilket kan ses av bildrna nedan. Vi var en härlig skara som våldgästade detta tackars par mitt i natten och sjöng bra falskt.

Simon inponerade med sin egensydda peppakaksdräkt och patrick va en luddig tomte med saftbalandare, maggis va lucia, ja va vit tärna, några tomtar och så en stjängossa/e men men. Det var en mkt lyckad natt.

Nu sitter maria och skyndar på mig med mitt bloggskrivande. En av mina trogna bloggläsare! Så slänger in lite bilder här med så e ja klar. Blogg mer i morgon.
Bonus på mig å Min tomte <3

En KANON helg!

Hej alla Härliga människor där ut!

Det har nog inte ungåt många att vi faktist nu är inne i December månad. Det är fruktansvärt kalt ute och några i detta avlånga land har haft turen på sin sida och fått snö. Typ som min Daiel å andra sidan bor han i umeå med så de har la haft snö från augusti.

Helgon som vart nu har verkligen vart kalas. Min kära Linda (stallchefen) tyckte att Jag, Maria, Jossan och Teres skulle komma till stationspuben nu när hon jobbade där i fredags. Så vi tjejer beslutade oss för detta.

I Baren sog de ett dussin holländare och stenglodde på oss pumor och Linda kom glatt traskandes och undra va vi ville ha. Ja körde på Smirnof Ice och Lindas härliga komentar på de va " hur blandar man den?" så de fick bli en öl i stället. Hon är bra rolig hon.

Vi satt och småskrattade och pratade en massa. Fick sedan även sälskap av Harm, Sytse och Mikhael tre holländare som jobbar med silobygget till borealis. Vi satt där inne bra länge till slut fick vi alla gå för de va stängning. Så våran lilla skara tryckte in sig i ******* bil och vi åkte vidare till hamnkrogen.

Tyvärr så va dem stenhårda på 20 så de gick inge vidare då vi hade 17,18 och 19 med oss. Tessan drog till sitt place och jossan med. Jag fick ringa stackars johan som va så snäll och hämtade mig och Maria.

Kvälle tog inte slut där för mig utan ja och min Chaffis pratade lite mer under natten och det resulterade i att han somnade när ja prata... Mkt trevligt?!

Här kommer De härliga bilderna från Fredagskvällen de poplära "v"-tecknet med fingrarna var ett mkt känd faktor!!!


Linda våran värdinna Tessan posar   Harm gör en tessan Första "V" Andra "V"

Tredje "V" Fjärde "V" Fremte "V"

Jag Maria Tessan Jossan


Så Fram till Lördagen

Jag har jobbat i Uddevalla med Alen vilket var mkt trevligt. Måste säga att ja har vart lite trött men de har gått bra. Vi sålde för ganska mkt.

Senare under dagen beslöt vi oss tjejer för att göra en lika dan kväll igen fast denna gånge skulle vi vara väl förberde för hamnkrogens vakter!!!

Jag skulle tyvärr på kalas hos pappas jobbar kompis Kristoffer. Så ja fick smita dit i allt hast och sedan köra räcer bil hem för att byta om på 5 min och åka ner med Jossan och tjejerna till Hamnkrogen.

Denna kväll va vi utökade med våran vän Anna med. Vi besölt oss för att gå till puben igen och satt där och förfesta. Harm och Linda var inte med oss denna gången utan Det var bara Sytse och Mikhael.

Under kvunder kvällen har vi även konstaterat att x-ider winter ser ut som schampooo. Efter stäning går våran härliga skara vidare till hankrogen och idag va de banimej inga problem att komma in. Fanns knapt några vakter så de va bara att smita in och ta sig ngt att dricka. Jag sytsen och maria satt först och pratade lite innan resten av tjejerna drog ner oss på dansgolvet. OCH jöses va ja danssade. vi höll på bra länge tyvärrr så tkr in ja att dj-n va allt för bra men de dög. Man han andas mellan Låtarna så de va tur de.

Måste nog säg att de va nog våran lilla skara som ägde de enormt stora dansgolvet och ja hoppas att alla hade minst hälften av de skojiga som ja hade. Man kan säga att Dans med studs är en ny motionsövning jösses Sämst kondition hade nog ja. Men lika glad för de är jag….

Efter att även nu Hamnkrogen har stängt så fick vi bege oss utåt och bort mot sibylla jossan skulle ha sin nattamat. HAHA!

Sedan kom mitt, Marias och Annas största dilemma för kvällen tror jag. Hur i hela hisingen ska vi komma hem?! Jag försökte ringa och sms johan men han totaldissade mig sedan så gjorde ja samma sak med polis tomas men inget vidare. Så va alla mina körkontakter slut. Maria gjorde ett tappert försök att ringa sin kompis men han svara inte så de va änna kört.

Vi fick besluta oss för att vi skulle promenera hela denna härliga vägen hem. Otur nog så va de juh självklart Jag som hade längtas att gå. Hmm. Men när vi passerat järnvägen hittade ja en jätte fin (läs ful rostig gammals skit) cykel med vackum i båda däcken så ja tog mig denna och hojade mig fram sakta men säkert och med ett fasligt gnisslade ljud.

Jag, Maria och anna skildes åt ungifär vid nösnäs så ja fick fortsätta min ensama färd alone! Eller helt ensam va ja inte ja hade juh hojen.

Ca 800 m från mitt hus beslöt ja mig för att de hade nog gott fortare fram om ja gick istället för att trampa med denne räcer sak. Så ja lämnade den och fortsatte att gå hem.

Nu så här på söndag och ja hr kommit hem från både jobb och stall så inser ja att kvällen va bra lyckad om man skall döma på alla bilder. Här kommer ytterligare lite smakprov på vad lördagskvällen hade att erbjuda. Tyvärr dog kameran innan vi han komma till Hamnkrogen.
Tack Tjejer