Året som vart 2013 del 1

En kort liten resumé 

Januari
Jag fyllde 25, vi kom hem från våran månadsresa från Thailand och knas hade fått lära sig några nya saker. Jag köpte även min första drömsadel, en Amerigo classic.

Februari
Padocken är fylld med snö, den mesta ridningen sker ute i skogen med sällskap. Jag har börjat lasterna hästen så att han skall få på lådan själv. Kobbar mkt med galoppen och tempot.

Mars
Vi fortsätter rida på, tar även första passet för Peter och rider några för Maria. Känns som man är på gång och får mycket hjälp av dem båda! 

April
Tränar för Peter och känner mig enormt inspirerad. Det går bättre och bättre. GHS äger även rum och jag får köpt massa fint bling. Vi planerar en riktigt rolig sommar!

Maj
En intensiv och härlig månad där jag fick träna för Emma Ahlberg ett pass och hon red knas ett pass. Fick en stor nyckel till hjälp som va att ställa lite inåt som en påbörjad öppna när han tramsar. Vi gjorde sedan våran första start på Borås fälrtistklubb. Blev en LC:1 i ösregn. Va otroligt nöjd över knas förmåga att va såpass lugn och fin som han va på en tävlingsplats som faktiskt hade internationella starter.

Juni
Hem för sommarbete till min fantastiska tränare Maria H. Vi hoppar för första gången och ja de går men det är med en väldigt nervös ryttare och häst som inte förstår uppgiften till fullo. Vi rider ut själva för första gången och det går superbra, om inte en galen käring jagat oss 200m hemifrån så vi hamna fint på en åker. Jag får även sålt min dressyrsadel för att sedan köpa min älskade childeric!

Juli
Jag gör 4 starter två vardera på lilla eders RK och tjörns RK båda tävlingsplatserna är underbara och stämningen är fantastisk. Tjörn ärmen återkommande favorit men även lilla Edet! Jag tar PB på Tjörn vilket är väldigt glädjande och för varje start vi gör så är det hela tiden saker som förbättras! 
Move the ass

Ja nu är det dax! Knas har haft sin lila vila nu och vi skall igång. I går logerades han i ösregnet och idag var tanken bommar och i början gick det bra men i högervarvet så var han inte lika samarbetsvillig utan mest spring i bena.

Han fick springa lös en stund och sedan löslobgerades han och avslutade med linan i svåra varvet och då lyssnade han riktigt bra. 

Hoppas på att ngn vill rida ut runt skogen med mig i morgon och så tar ja han på linan innan.  Virpannan! 
Nuvarande önskelista

Senast jag gjorde en lista på det jag behövde va lite innan FHS och då såg den ut såhär.

Byxorna köpte jag, blev ett par på hööks som ja faktiskt tycker är riktigt bra.

Handskarna, ja där köpte jag ett par på FHS från Jacson men nä dem åkte i sopporna efter 5 minuter. Värdelöst grepp och blev väldigt var, direkt. Så fick köpt mig ett par roeckle efter ja sålde lite saker.

Schabraket letar jag fortfarande efter. Specialgjorde ett från mias rs med bruna och gulliga detaljer men vill ha två. Och det andra kommer bli ett blingat.

Önskelistan 2014 nr 1
En dadelgjord med platta. Har klämt på en från shires som ja tkr är fin och mjuk. Kommer nog bli den och hoppas på att den är nedsatt till mellandagsrean. Gulliga sporrar, vill ha ett par rundade men det är omöjligt att hitta! Kommer troligtvis få köpa ett par vanliga och spraya dom det ser ut nu.

Är inget er som jag behöver just nu, har kommit in i ett läge nu som jag vill bli av med allt jag inte använder, vilket betyder att jag rensar en hel del. Har faktiskt inte köpt mycket onödigt trams vilket är bra. 

Har hitta en tröja som jag blivit extremt kär i...Ett styckte bilder

Häromdagen när jag red sammtidigt som lillen så var hennes gubbe denny s. med han hade som alla andragånger med sig sin kamera. Han knäppte snäll som han är några bilder på mig och knäpphästen. 
 
Förövrigt så går han faktist ganska bra just nu. Synd bara att i skrivande stund så råder det snöstorm och ridhus har vi då inte. Ska försöka rida trots snö, vi har ju haft saltbilen ute i padocken men känns som om de skulle va bra om den kom en gång till nu.
 
 

V. 49

V. 49
Måndag - rida lösgörande ev bommar
Tisdag - dressyr lång och låg
Onsdag - vila
Torsdag - hoppa
Fredag - uteritt
Lördag - vila
Söndag - uteritt/lösgörande