Tävlingssug

Tänk, hur kan man vara då sjukt tränings och tävlingasugen så fort våren kommer! 

Har kikat på flera fina ekipage som varit iväg det fina vädret och visst vill även jag! Hade planerat in helgen som var nu men det blev inget av det så knas inte är hundra. Känns onödigt att göra bara för att.

Men snart så! 
Programridning i Tosseryd

Förra helgen så var  det programridning med dommare och sedan även 30 min tid med att förbättra och tips för att det skall gå bättre nästa gång. 
 
För oss var det första gången som vi åkte iväg i år och även första gemensamma programridnig. Hade lite svårt att lägga upp passet då jag inte riktigt viste hur vi skulle göra men tyckte ändå att de upplägget jag körde på var bäst.
 
30-40 min framridning sedan programet, en lite längre skrittpaus och sedan red jag programet igen med viss förbättring.
 
Knas var inte på sitt bästa humör idag och pga många andra faktor så gick det kaous. Hursom konstaterades det att lån bana är en bra bana för oss. Många moment att minnas och det blir lite kaous i huvudet men det går. Snälla Denny tog lite bilder och även film på oss så ska strax kika på filmen men här kommer några bilder.
 
Kanske skulle längt mina läder lite?
Jag passar på att köra fågeldansen
Varför tittar man alltid ner?
 
 
 
 
 

Instagram

Är extremt dålig här på bloggen! Ska förädla bättra mig men har en bättre uppdatering på instagram där ni hittar mig på @zbrozek
Härliga turer

I tisdags så red jag och knas ut på en helt ny stig som jag inte riktigt visste vart den bar men vi hittade hem tillslut. 

Han va superduktig som gick dit jag bad och även om det ibland blev en aningen trevande så gick vi. 

I dag onsdag lånade jag och Maria Colin och vi red ut tillsammans på samma runda.

För 4-5 år sedan så var detta vardag för mig. Rida ut i skogen med min fina vän och bara tjöta. Sedan jag flyttade och hon sålde sin fina Springare så har detta tyvärr inte blivit av. Måste säga att jag saknat detta väldigt mycket och hoppas på att snart få göra om det igen! 


Några av de senaste ridpassen