Fy fan!

Jag fick precis världens avhyvling för någgot jag inte har gjort, av en nöt som inte vet vem jag är och pga denna kära nöts dels okunskap och trångsynthet att problemet faktist ligger på nötens bord. Att ha ovilja och okunskap att se tillbaka och hade man gjort lite eftersök hade detta samtal inte kommit.  Men som alla vet är det alltid lättare att skylla på andra. Vilket även denna nöt visade prov på! GAH blir så sur!!!

Fy Fan spö är vad denna nöt borde få!


nytta med nöje

Tyvärr har de blivit lite väl mycket nöje och lite lite nytta men så är det ibland.

Idag har jag vart lite flitig med min tenta dock så undrar jag lite smått vilka lektioner jag har vart på för att jag vet inte riktigt vad dem pratar om i tenta! Hmm Typiskt oxå! men det skall la gå!

Har även suttit lite i denna kära häsdjungel och på tuben. Det roliga på tuben är att hur ja än gör och hur ja än klickar så hamnar ja ALLTID på de där svindyra hästarna som e klara föär GP och har steg som gudar!!! Men det är juh inte riktigt det som min plånbok tycker att ja ska titta på, konstigt!?

Har vart fall hittat några spännande altenativ och har troligen bestämt mig för en prisklass med. Hittade nyss en skitfin ponni som jag värkligen fastnade för. finns en bit åvan stora staden. Får se vad hon svarar i mitt mail! Måste juh lixom ha en nödplan för min benny. sista hästen nu är vart fall 5 år och utbildad lite lätt.

Har juh även kommit på att jag har juh en supertillgång hemma. Då mina kära vän dejtar en av danmarks OS ryttare som har eget stuteri i dk. Kan juh alltid be honom om hjälp! Superb!

Nej nu återgår ja till mitt tentaplugg!

kram på er alla!

Bonusbild

Bara för att min favvorit tar studenten på fredag!

Hästdjungel!

igår satt jag och Marika över facbook och letade häst. Vi hittade många fina men i vääääääldigt höga prisklasser. Det är då man ställer sig frågan varför har man inte dem pengarna! Man skulle gjort något bra så man blev rik resten av livet. Frågan är ju då bara vad? Vi hittade även några andra hästar som de fanns poteisial i, eller vet inte om man kan säga så om 15 -16 åringar. Dock är inte de riktigt vad jag är ute efter. Utan en lite yngre ponni.

JAg hoppas juh fortfarande på min Benny, men håller inte han så är det ju hästletar time. Har skickat iväg ett mail till polen om en häst som jag blev kär i, så det kanske blir han. super fin och trevlig dock jädras stor.

Fick ett mail igår från ylva, allt hade gått bra aliss stod och mös i sin nya box med Q brevid sig. Dcok hade hon gått i brunst dierkt så de va kiss överalt! Söta lilla tant. Hon hade även vart lite småskeptisk till området och blåst upp sig lite. Kommer dock att lugna sig tror ja allt.

Dagn kommer bestå att få tag på Katrin min lärare och sedan även en hel del Hemtentaplugg!!!

Bonusbild


ALiss med två goa tjejer

Aliss och Ytlva på gott bete!


Ensam...

Ja i dag så vart ja upp tidigt, åkte sedan till stallet och fixade lite. Han dock inte göra allt för mycket då Ylva va lite tidig. VI satte oss ner och skrev vad som hade bestämmt och sedan va sista gången jag spola bena på min svarta fara! Fick vinkat av henne efter några om och men. Ska tacka Linda Inge för att hon va där och såg te att ja inte skulle bryta ihopp helt. tänk igentligen vad en kram kan göra....

Ylva och alkisen kommer få det bra! Men hur ska jag klara mig utan mina fina! Det kommer nog att gå bra, det måste gå bra... TACK ALLA FINA som sagt värmande ord <3

Min blogg kommer kanske inte va så livad med hästord och hästliv framförallt, men jag lovar er mig blir ni inte av med. Nu börjar ett letande efter en ny kompis och vän. Jag hoppas på min fina benny men just nu så känns de lite som för bra för att vara sant! ni vet den där kännslan som man får fr att det just är för bra för att vara sant...

Kommer förhoppningsvis få några bilder på alkisen i sitt nya stall lovar då att lägga upp dem här! Ha en fortsatt superhelg!

kram C

"... ensam står ja här, så ensam utan dig.... MEN om ja hade en väääään...." åsnan som sjunger till schrek i första filmen en stund efter deras första möte. så himla BÄST!


Andra sidan = Grönare!

Ja vartfall om man skall fråga min favorit tant!


det är juh ändå rätt duktigt av henne tkr jag allt!

går i 190...

Hej!

Nu går allt i 190 känns det som. Ylva var här och provred. lite vingligt men det blir man på tant om man inte är van vid hennes lätta hjälper. såg helt okej ut och Ylva verkade fastnat för tant redan innan hon åkte ner. Skoj för hon är den sådan där som man bara känner att de utstrålar kärlek och de är precis va min lilla sötnos behöver!

I morogn kommer vet ut och nu vill ja att alla håller tumar och tår för mig. blir någon gg på förmidagen och går hon igenom så åker hon redan på lördag =(. Måste juh säga att de känns faktist lessamt, det är trots allt min första häst och har fått gå igenom så mycket med henne. Inte nog med att det är första hästen det är även bästa vännen! Betvivlar dock inte att hon kommer att få de jätte bra hos Ylva utan de kommer bli så bra så. En helt fantastisk människa faktist.

Jag är även sjukt sugen på min vita stjärna! och vill de sig så blir det snart av! kanske om ja vågar...

Har även börjat att storstäda lägenheten inför sommaren! blir många påsar att slänga med papper och skit. badrummet luktar massa gott nu i vart fall och så är det bara de största rummet kvar...

Nej nu blir de vila och i morogn idiotskriva på hemtentamen och beskitnignen såklart!


Bonusbilder!kommer Alltid finnas där i mitt hjärta!

härliga mysstunder i stallet sent på kvällarna med bästa hästen och bästa maria!

Gah!

Är pirrig i hela kroppen! Hur ska de gå`? tänk om de inte går bra? vad gör ja om ja inte får ut besiktinin i tid? hur gör ja med tävlingnen i helgen? tÄnk om hon hinner skada sig! GAAAAH!!! kommer sakna tant otroligt mycket!

Fräckt!

Asså hur fräck får man lova att vara! Stod och skrev ut ett arbete som våran grupp hade gjort i skolan och så är det en bit att gå för att hämta utskriften. Men när ja kommer till det rummet så ser ja en annan "klasskompis" står och håller i mitt arbete och sitt egna, det strå klart och tydligt på vårat arbeta vilka som gjort de. följande händer

Jag - du det där är mitt arbete va...
Hon, tittar först på det och sitt - jaha är det?
Jag - ja det står där (jag pekar)
Hon - ja det ser juh lika dant ut som mitt (hennes hade en STOR bild på framsidan, det hade inte våran)
Jag - kan ja få det??
Hon, kommer på sig att jävlar de e uppenbart att hon snott de - öö aa aja här, bra jobbat! (går iväg lite stressat.)

Hur fan kan man göra något sådant? Ta andras arbetn vid skrivaren?! Helt jävla idiotiskt. som om det inte är tillräcklitg fräckt utan sedan även påstå att det är hennes. Jag menar hade det bara vart text hade man kunna säga så men nu är det en framsida med 5 namn och inget tillhör henne. SUCK!!! blir så sur


Förvånad respons!

Hej alla därute!

Som ni vet så har jag satt ut min prinsessa på försäljning. Jag har fått fruktansvärt mycket respons och det är så himla skoj att höra att alla tycker hon är riktigt fin. Det lixom värmer i hela kroppen. och som en ev köpare sa efter att varit inne och kolla på alla bilderna (som ni kan få se här Gooing.zoomin.se) skrev hon följande " Det syns att du och din häst har något speciellt mellan er och att det är ett otroligt fint vänskapsand ". älskar henne så otroligt mkt och det är en myshäst utan dess like! Nästa ägare kommer va så lycklig med henne!

Idag står de på schemat att skriva ut arbtet och lämna in det som prio ett. sedan ska ma näven packa lite kläder och bege sig ner till borås. Där väntar en fika med en av dem som är intereserade. En 41 årig Fru som bor ute i skogen med liten gård och mycket mark.

Ska juh självklart ut till älsklingshästen med och de blir nog en lite snabbrunda idag. kanske lite början på spansk skritt?

Bonusbild

Onsdag

Mådde inte jätte bra i tisdags men jag får klara mig Tack fantastiska Rebecca för att du finns! i onsdags kände jag av detta rejelt med men det är bara att ta nya tag!

Planen för idag var juh att vi skulle ner till något som heter hundbadet och bli bruna och fina om bena samt att lära jycko att bada. men eftersom vdergudarna inte ville va med oss idag så blev vädret gråmulet till åska till ösregn till kvavt på kvällen.

Åkte vart fall iväg till becks och vi tjöta lite, sedan blev det foderköp och stallet. jag försökte öva klickträöning med min ponni gick la sådär. hon tappa intresset rätt fort men lite fattade hon.

Tittade sedan på tuben hur ja ska gå till väga med spansk skritt men de ska vi nog klara av!

Till kvällen blev det idiotskrivande på arbetet som vi är i såååå god tid med. Helena ängeln hade börjat så jag slutförde det hela. blev klar vid 2 tiden i natt och när ja ska stänga ner de så är dett ett dokumet öppnat via nätet så de sparade sig aldrig! Gah. Med andra orda det var bara att börja skriva om allt! lagom glad sådär 2 på natten.

Bonusbild


Tävlingsdags för min Rebecca

tidig morgon för min del igen! Rebecca och jag skulle iväg på tävling till Enköping (vart nu de ligger) och rida en klass. Problemet va juh bara att när ja kom till stallet va inte hon där! Ringde och väckte henne och självklart hade törnrosa försovit sig!

Hon ringde tävlingsplatsen och kollade med starterna och de va låååååångsamma så det visade sig att vi hade massor av tid över! Skönt att slippa stressa. Vi satt och uggla en del i cafet innan vi åkte iväg med.

Jag körde och Reba skulle agera GPS, som ni alla vet så är hon väldigt dålig på detta och vi brukar inte komma fram rätt. Men tro de eller ej vi fick rätt avfart och sedan trasla vi bara iväg oss lite inne i Enköping men inget alvarligt och hux flux var vi på tävlingsplatsen.

Tintin va jätte snäll lite väl brunstig och kissig hela tiden men snäll. Ridning för R gick sådär då tintin hela tiden titta efter snygga killar och inte brydde sig om de där som satt uppe på ryggen. allt detta sluta i två rivningar.

Hemma så var de min tur att fixa med Tanten som fick longeras med en pessoatjofräs. Trodde de skulle bli många protester där då den ligger på bakbena men icke sa nicke hon bara acceptera och traska på! Duktig tant!

Även detta va en mycket låååååång dag i stallet.


jag gör ett tapert försök att berätta för tintin att man inte ska titta efter killar när man jobbar!

Jouren dag med min mö!

Ja då vart det upp tidigt idag med, flög iväg till stallet. Våran goa Marjo hade fodrat vilket va askalassnällt! Rebecka försvo sig men vad gör de hon kom lagom till att vi skulle börja släppa ut ponnisarna. Fick gjort hela jouren och så åkte rebecca hem för att äta och sova lite medans jag stannade kvar och tog lite ridbilder på Birthe och söta Wiliam.

Åkte även ja hem en snabbis för att vila mig sedan innan insläppet. Fick gjort det och sedan badade jag ponnin min och knoppade henne. blev så fin så! Hade med mig min canon och knäpte av lite bilder på sessan, Becksson knäpte även hon av några bilder på mig och tant, dock hade hon lite problem med focus men nybörjare så va de bra ändå. Jag knäpte även av en hel bunt av bilder på henne och babsan!

På något vis lyckades vi vara kvar där ända till kvällen och kvällsfodringen! Men vi hade en hiskeligt rolig dag =) Tack min mö!

Några Bonusbilder

såhär rena och fina var vi innan badet!

Och såhär fin blev vi av lite tvål och vatten!

Travisar kan också se ädla ut!

Rebecca ville ha en uppsutten bild ocheftersom ja inte kommer upp barbacka utan pall så tog ja hjälp. snäll häst!


Utpressad tvättsvamp!

Skittna komunala gatysoppare!!! Självklart så kom dem idag och väsnades mer än vanligt redan klockan 5 på morgnen!!! Jag blir tokig. Vart fall så sov jag inte så jätte länge steg upp någin gång vid 6 tiden och var trött som en gnu! Läste på lite mer men kännde som ja sov med öppna ögon.

Tentan gick la sådär. Kändes bättre förra gången. En fråga viste ja inte vad dem pratade om men helena sa sedan desamma.

Efter tentan kände jag mig som en totalt utpressad tvättsvamp! Känslan va obeskrivlig helt jäkla tom i huvudet usch.

Gick och la mig en stund och  när ja vaknade till vid 16 tiden så trodde jag att det var lördag och att jag försovigt mig. ingen kul kännsla.

Åkte till stallet och pillade med sessanl Blev ett bad innan hon ridningen då hon tagit med sig halva leran ur hagen på kroppen. Hmm. Tog sedan ett lite lättare dressyrpass på banan och Hon gick helt klockrent! Skulle va lite lätt men slutade med att vi avancerade lite. Doktig ponni! HOn kommer att göra sin ägare bra lycklig!

Nej nu blir de lite tv mys =)

Bonusbild - Total Lycka!

Kristi flygare dagen!

Ja idag hade jag jouren och eftersom jag va ensamen så fick ja åka 30 min tidgare. Söta mario hade dock redan fodrat alla fyrfotade vännder så de va bara att slänga ut dem i sina hagar. Hon hade vart där tidigt då de va tävlign för hennes del.

Det gick rätt smidigt att få ut alla inget stånk och stök. Fick dick en konstig värk i ryggen precis där love handelsen är fast bara på höger sida. undra vad ja har lyckats med?

Åkte hem efter att jag fodrat lunchen och åt lite mat samt plugga till tentan. Zita va bra trött så hon somna ganska fort. Fick ligga på en sittdyyna men den va lite liten så hennes rumpa åkte ut hela tiden. så himla söt och trött där hon låg.

Sedan började det självkart att ösregna när ja skulle ta in ponnisarna. Brukar aldrig båda gott när de är busväder men alla hästarna skötte sig exemplariskt. även dem som man trodde skulle gå på tårna men de gjorde dem inte. Askalasbra för mig =)

Hela eftermiddagen och kvällen ängnade jag åt att plugga men jag vill inte direkt påstå att jag blev något smartare. Suck...

Bonusbild - Kommer Alltid att finnas i en stor del av mitt hjärta! Love


Paus

tagit en liten paus i mitt pluggande, Sitter och drömmer mig till sommaren som jag hoppas kommer bli så bra den bara kanbli med tanken på omständigheterna.

längtar så tills jag och Lindus skall börja rida in benny bus! Det kommer bli massa skoj. Dock tror jag att jag kommer åka av några gånger. Han må va snäll men han är minst lika busig. Gud vad ja längtar!!!

Snart är det även norrköping horse show här uppe Becks skulle ha tävlat men de kommer hon inte göra nu pga att de har dumma avgifter och regler. kanske åker och tittar finns juh roliga utställare med =)

Nej nu blir de lite mat sedan återgå till mitt pluggeliplugg! Play

men som sakt, längtar till sommaren!

Bonusbild


Stressigt

Jag har precis vaknat men ändå så har jag vart vaken flera gånger i natt och stresssovigt. Jag har dock inget jag ska vara på idag så ja har inte en anige varför. hatar vart fall att göra de för man är orolig när man vaknar men utan anledning!

dagen idag kommer att vara rätt tråkig för min del. Den kommer bestå av mestadels plugga. börjar tröttna lite smått men aja måste göras så ja har la inget val.

tant gick helt hyfsat igår förutom att ja höll på att flyga av. hon sköt ett rejält oväntat bakutsprång... hon som aldrig gör det. men men

nu önskar man att rätt kommer och att detta går fort...

Bonusibild


Hopppas!

Hoppas Hoppas Hoppas att detta kommer något gott ur detta samtal idag! det hade värkligen vart super!!! håll tummarna för mig!

dåligt gjort!

Ja de va hemskt dåligt av mig att hålla upp så länge med mitt flitiga bloggande!

har vart hemma i Stenungsund över helgen. umgåts med min prins samt mammsen. inget nytt har hänt mer än att ja tänkte avslöja mitt mysistak skrivande häromdagara....pomparapom!!! Jag har beslutat mig om att sälja min underbara prinsessa, detta är inte för att hon är dålig eller så utan för att jag vill tävla högre än vad hon klarar.

Ett svårt beslut men eftersom ja inte har brottom så kommer ja inte ta första bästa utan välja med omsorg.

nu har ja vart i skolan och haft seminarie med min härliga helena. Ska olugga lite mer idag och sedan kommer det att bära av till stallet för att träffa och pussa på min favvo Aliss!!!


Bonusbild


Fridag...

i går åkte jag som sakt upp till Stenungsund för att hälsa på mamma och Maria. Tog själkvkalrt med mig murveldjuret Zita som uppskattade tomten hema mycket då  de både fanns diverse pinnar, buskar och öppna ytor att ströva runt på.

JAg lagade goda pilgrimsmusslor till oss som vi mummsade i oss, zita fick en tomat som hon tyckte va mycket god! Mamma tyckte även att byrackan va härlig och rolig så dem lekte en hel del.

En trött zita följde sedan med mig hem till borås igen och snarka HELA natten!

Idag blir de samma sak fast jag och hon ska besöka ett stall så vi får se hur det går. Tänkte inte på hunden då utan dems om är i stallet när denna farliga hund kommer. Ska ev titta lite på Jörgenträninge som är. Tittar även ev förbi hos min härliga linda och benny.

Nej nu väntar lite frulle, hunden har redan vart ute med mig i regnet och busat.


RoadTripp...

Jag vag iväg och fyna två Dior krämer i går med, så himla sköna mot huden så de är askalas!

Tog med mig busfröt Zita och styrde den stora svarta mot Borås, Zita är numera en berest vove som har rastats i örebro, mariestad och Rasta i skara kanske det var, och självklart i borås med =).

Idag har ja inte gjort allt för mycket. Håkan har tagit tillbaka att sita såg otrevlig ut och dem har ätit frukost tillsammans. Jag och sita har varit ute i en liten skogsdunge och kastat pinne och jagat duvor.

Patrick va även så snäll att han införskaffade en leksak till Zita som är bara hennes! Nej snart blir de promenad igen och kanske en liten tupplur tro?


fyndelifynd...

Blir ett snabbinlägg här samtidigt som ja pular i mig en macka. Va skolan i morse och de va en bra och interesant lärare som föreläste. Drog sedan till parelli eller vad de nu kan kommas heta, fick fyndat en sprojlans ny HR maskara för bara 50 kr! nej den hade inte gått ut eller liknande. Affären har bara konkat...

Nu ska de bära av till stallet och hoppa ponisarna med min Wife Becks! Blooggar lite längre sedan. Ska även knåpa ihopp ett litet kolage med tant åt er.


Projekt Benny!

Blev inte mkt ridet idag utan mest skritt och lösgörande, tant va stel li högervarvet så jobba lite mer med det. Anledningen till att det inte blev så mkt gjort var att min kära Linda Larsson ringde mig mitt i ridturen och vi tjöta på i evigheter och ja hade inget hedset med mig så de va bara att klämma fast luren mellan öra och axel.

Det skulle hända lite skoj saker på gården hemma. Sedan blev jag även tillfrågad om ja ville ridan in min prins benny. Svaret på den frågan tyckte jag va självkart så ja tackade ja och vi får se vad vi hittar på i sommar med busfröt! Ska bli himla skoj då ja antaligen kommer att ha rätt mycket tid över.

Blev tyvärr ina bilder idag på ponnisarna som sakt men i morgon ska vi hoppa, förmobligen om inte det rgnar eller det drar ut på tiden för mycket, och då kommer vi att filma sessan. kommer då att sätta ihopp en litten hoppfilm som ja självklart kommer att dela med mig med =)

Nej nu ska ja bara kolla en sak sedan blir de sängen för min del.


Svart!

Va nere på stan hitta en spegel och en skohylla, tvärr så får ja dra med mig Becks för att hämta spegeln då den va liiiiite för stor och tung för mig att bära själv men de blir säkert i morgn. Gick även in på hm och köpte svart naglack. har målat fingrarna nu och de känns lite konstigt men de e nog en vane sak. Ska även måla tassarna svarta kommer bli såååå najs till mina partpjuks!

SKa aldeles strax pallra iväg mig till stallet och gotta mig. får se om min mö har med sig sin kamera kanske man får en bild eller två.

Nej nu ska ja allt byta om ringa Becks för att se vad hon har för sig.


mumma!

Igår tog ja en snabbrunda nere på stan och de bara råkade hänga med mig ett par supersnygga klackar hem från Bianco. Dem är svarta och härligt somriga på 12 cm klack, me like!

åkte iväg till stallet och hjälte min kära Becks att stolpa om babbsans hage och min tant fick käka lite gräs idag med. Jag och Rebecca tog en runda bort mot volvo där vi rejsade ltie med tok ponnisarna vilket var mycket uppskattat.

idag ska jag ner på stan ( under mig ) och kolla om de finns porriga nätstrumpisar till Rebecca och själv ska ja införskaffa mig svart naglack!

Har även fått veta att en av mina tränare har gått bort! tråkigt att höra detta. Alla vi runtom viste att han hade stora problem men ingen gjorde ngt. R.I.P. Svenne!

Bonusbild - MostersTös!


Helgen som vart!

Hej har varit en dålig uppdatering av mig dena helgen då jag vart iväg till bästkusten och haft diverse trevligheter för mig.

Torsdag

Vart jag iväg till skolan och sedan åkte jag till stallet för att dona med tanten, fick sälskap av min underbara Rebecca. Hjälpte henne med att göra Tintin fin inför tävlingen som hon ska iväg på i morgon så de va massa skoj.

Åkte sedan ner mot Bästkusten och de som ni vet om tar ca gurka 4 timmar. Gick bra och köra inga större hinder på vägen och bra trafickanter.

Väl hemma så åkte jag föbi en sväng till garaget och hällsade på johan och Rasmus som donade med en bil åt en norrman som enligt mig inte kan handskas med pengar... eller a han gör de men på helt fel saker.

Sedan så vart jag hemma och prata lite med mamma och pappa vi beställde sedan lite god pizza och hade en trevlig kväll.

Fredag

Ja patrick åkte hem på morgonen då ja hade lite saker att fixa. Tog bland anant med min kära maria och vi drog ner till meddo och gottade oss en stund. Bäst va när hon brände rumpen sin! Vi drog en liten runda nere på stan och fick inhandlat diverse prylar.

Satt sedan hemma och pratade med min fantastiska mor och vi konstaterade lite olika saker. Hade inte riktigt förbväntat mig den reakionen som jag fick av henne men blev som sakt positivt överaskad så de va juh bra.

Mitt samtal med mamma gjorde att jag blev lite sen till våran grillkväll på Tjörn. Tog vart fall svarta faran och brumma iväg i ösregnet, passade på att ringa min fästmö Rebecca och fick lite pepptalk med henne vilket var gott TACK!!!!

Middan var tillsammans med Määägg och Råååååådas samt millan och johannes och självklart prinsen. Lagade en himla massa god mat.  Va så himla mätt att ja knapt kunde prata när vi hade ätit klart.

Blev även lite spelande under kvällen och det avnjöts tillsammans med enstor kall öl.

Lördag

Min fantastiska mor kom ut med min kavaj som ja inte hade med mig till tjörn Gjorde mig seadn iårdning inför vigseln mellan Pillan och Marcus. Fruktansvärt vacker vigsel. Festen bar sedan iväg till skärhams brygga, minns inte vad lokalen heter men den ligger mellan haddox och vatten. Det var hem himla rolig fest! Jag och prins gjorde en liten rolig sketch inför alla gäster tillsammans med Brudgummen. Folk höll på att dö av skratt när vi höll på där! Var himla roligt att höra ska se om jag kan hitta någon som spelade in det eller tog ett kort.

Söndag

Jag hjälpte min fina mamma i trädgården idag. vände upp och ner på hela landet för att så både det ena och det andra. Blev även lite tvätt som va klar. Va himla gott att vara ute i solen hela dagen och bara gotta sig. Lagade god lasagne som vi sedan avnjöt på altanen så himla soft!

Tro de eller ej men fick även tvättat pärlan idag. tog ett tag innan ja fatta att de va ett vax ja höll i handne och itna schampoo (A).

Styrde sedan mot eskilstuna. så himla mysigt att åka genom vårat land när solen skiner och allt runtom bröjar bli grönt och sökönt!

Träffa min älskade Rebecca i stallet. vi mös med våra ponnisar ganska länge och va inte hemma fören vid halv 12.


love Carro!