Dagens ridpass

Tisdag
Var inget ridpass idag utan vi llöshoppade våra hästar. Knas hade fått ett riktigt fräs på det hela så det här med stanna efter hindret va inte hans melodi utan han körde gärnet runt. Fördel att man inte behövde driva och han hade bra bjudnige... Nackdelen va när man skulle höja eller lägga tillbaka bommar men då fick ja ställa mig iväg istället så stannade han snällt.

Vi hade ett minihinder fram och sedan en liten oxer, tyvärr va hindret framför så litet att alla (4 hästar) struntade mer eller mindre i det och traslad ein sig mer eller mindre i det för att sedan tappa lite bjudning och hoppa sista hindret. Men dem löste det hyfsat ändå tycker ja. Vet inte riktigt vilken höjd vi stannade på med knas men det var nog närmare 1 m. Det va lite förändring sedan sits och han lyfte på bra och hoppa helt okej.

Vi var även i ett nytt ridhus för honom och han reagerade inte det minsta. Utan skötte sig galant. Innan fick vi även pasera en lite trån hinderbodsliknande konstruktion men han kikade lite och traskade sedan på.

Bilder från film kommer senare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback