Kalas!

I går fyllde min Patrick 23 år! Grattis till honom!

Tycker det är lite läskigt att veta att han nu är 23 år och ja har vart tillsammans med han sedan han bara var 18 år gammal. De e sjukt vad tiden går fort!

Kalaset i går bestog mestadels av fastrar mostrar fabröder och mobröder samt några kusiner. Jeanette bjöd på mycket god ris med räckgratängliknande sak. Fick senare sno receptet för detta kommer att göras om!? Till efterrätt så serverades det glass, grädde och jordgubssylt till. Mumma!

Idag så har ja vart i stallet och ridit tyckte att aliss betedde sig massa konstigt så när ja tog av sadeln såg ja att hela gelpadden lyckats vika sig när hon brallade så hon hade fått en bula på ryggen. Jag kände mig jätte hemsk att ja inte upptäckte de tidigare så i natt får hon stå med BoT täcke så förhoppningsvis så är bulan borta i morogn.

Ska för ovanligheten städa lite i mitt rum sedan ducha och efter det bege mig till patrick som förnärvarande tittar på Bif vs luleå tror ja de va.

ha de gott alla

Panik = Halvlöst

Ja som ja skrev förut va ja lite stressad och så. I skolan så gick våran labb bra men inte som den skulle men momenten blev vart fall avklarade. jag jobba med en mycket trevli tjej, aisha.

Hon tipsade mig om adiblris (stavning?!) Beställde vart fall min fys bok där. Mycket roligt att betala 500 kr för den. Är dock illa tvungen då den är hopplös att få tag på begagnad eller på bibliotek och vi har redan gått igenom över 50 sidor på 2 veckor. Mindre roligt.

Var sedan nera på torget och fixade wiskyn med maria. Hittade sedan två saker som va rätt okej skall dock komplitera i morgon. Köpte även en ny fondatin samma märke och samma serie som ja haft innan och vart mycket nöjd med men den är lite för mörk nu på vintern så ja satsade på en som va lite ljusare denna gången så får vi se hur det blir.

Har inte hunnit att hämt nya medicinen än men ska göra det i morgn förhoppningsvis!

Jossan va i stallet i dag och tog hand om Silver och det gick jätte bra för henne. Hon lär sig jätte snabbt men glömer lite ibland men det går jätte bra för henne i vart fall.

Nu sitter ja här och ugglar borde ta och städa mitt rum lite så ja tror nog allt att ja gör de. Skriver mer i morgon.

So long

PANIK!!!

Suck det är så mycket man vill göra men inte hinner med.

Idag stog ja upp redan halv 8 för att bege mig till stallet där ja hade uttsläppet. Efter det gjorde ja allt som hörde till aliss och insåg att ja även hinner rida så upp på hästrggen blev det. Var sedan klar vid 11 tiden.

Åkte då dem och ville hunnit att åka till stan för stt köpa mig en bok men det hinner ja tyvärr inte innan lektionen. Så jag får göra det efter skolan istället.

Men så ska ja även hinna att köpa en Wisky flaska till harm. Fattar inte att ja är så dum att ja tar de ansvaret på mig själv när ja vet att ja inte hinner. Pucko!! Får åka snabbt till bkhandeln för att sedan hämta maria och åkta till apoteket.

Ja juste dit måste ja med!!! Tack vare att idiotläkaren på vårdcentralen försökte att ta livet på mig! Ja ni läste rätt, Sedan ja var lite har ja vart intolerant mot penicillin. Det kan va så att ja nu är antingne miindre eller mer tollerant mot det men ja känner inte för att testa då jag i värsta fall kan få en pencillinschok och kanske dö.

Denna läkaren skrev vart fall ut pencillin till mig 750mg tabblet två gånger om dage. Jippi!!! suck. Läste bipacksedeln där de står att minsta lilla överkänslighet så skall inte denna penicillin ätas. Så där slängde ja 300 i sjön de va juh jätte roligt! Så nu får ja åka och hämta ut min andra medicin.

Sedan ska ja även fixa en till sak som ja inte riktigt har koll på men de får la gå. Efter de så ska jossan komma vilket känns ännu mer panikartat!! hur ska ja hinna!?

Så var det även tänkt att ja skulle städa mitt rum och de lära ja göra men inte på dagen så det blir i natt stället.

Förhoppningsvis så ringer vik med så ja får jobba lite i morgon men då blir det med stress men det får lösa sig. Jobbigt är att ja hade kunna göra allt i lugn och rå men allt har en himla tidspress. Så de måste göras så snabbt som möjligt vilket är lite smått jobbigt.

Nej nu måste ja iväg till nästa anhalt - skolan -  USCH!

Trevlig lördag med Schindler!

Vacknade i morse och pratade lite med patrick, han bestämde sig för att komma hem. Gissa om någon blev glad!?

Jag åkte sedan ner till torget och köpte mig en ring med en kula på (bilder kommer) och kikade även lite på rean. Sedan bar det av till agneberg där ja skulle träffa ingrid som visade sig vara mycket duktig på naglar. Så jag har gjort en nagelförlägning i franskt nu. Nästa gång vi ses så ska jag vara hennes handmodell. Vilket innebär att jag bestämmer bara längd och material och överlåter all färg och design till ingrid. Känner mig faktist säker då hon är mycket duktig på design och är frilansare innom detta området. Ska bli skoj och se vad hon kommer på för något!?

Var sedan en liten stund hos fisen och fixade med henne. Inte allt för glad att de hade regnat idag men mycket glad att få komma in och äta höt. Vi ha börjat ta från balarna som är från andra skörden och den luktar riktigt gott samt att alla hästarna verkar tycka att det är gott.

Planerna för kvällen var att käka tacos hos joel och titta på hockey samt filmen Schindlers list.

Jag hade aldrig sett filmen innan men de va en film som ja gillade, eller hur man ka säga den va gripande och hemsk då allt som utspelade sig i filmen hade hänt under andra världskriget.

De som gjorde mig mest tagen var när alla "skådisar" i filmen kom fram i slutet några år äldre tillsammans med skådisen från filmen och la varsin sten på graven till herr Schindler.

Tack vare honom så fick 1100 Judar överleva i hanns fabrik och idag finns det 6000 ättlngar från "schindlers judar". Det han gjorde var mycket stort och starkt gjort. Min nya idol och hjälte!!!

Om ni inte har sett dena film så gör det. Den är visserligen runt 3 timmar lång men fruktansvärt berikande.Jobbat!

Ja! idag vid sju tiden så ringde de, vilket ja faktist blev glad över för de bettyde jobb för min del. Så ja for iväg till störa höga avd. tärnan. Vi var bara 7 barn på två fröknar så de va mycket trevligt och lungt. Fast vissa barn kunde låta som 4 så gick dagen rätt bra förbi ändå.

Fick mycket posotiv kritik från min "handledare" eller vad man ska säga. Den ordinarien som var där när ja kom.

Slutade nu för en stund sedan(1600) och ska försöka ringa den där tanten idag igen. får se om detta går. Efter de så åker ja iväg till stallet och ska nog ta och hoppa lite men vi får se.

Typiskt!

Ja har idag försökt att få tag på denna lilla tant men de gick inte så bra. Däremot fick ja tag på en annan tjej idag som ska hjälpa mig med en sak på lördag. Ska bli oerhört skoj!!

Lovar att visa bilder när jag är klar med mina små projekt.

Idag har ja försökt att få min kärra lilla hästs hage platt. De va inte de lättaste arbetet vill ja lova!? Eftersom ja har en grävling korsad med häst så har ja en jädra massa vattenpölar på en väldigt liten yta och madam är för fin för att gå i dem! Så mitt stora projekt var att få en ränna ner till diket som ja lyckades fylla med hagvatten! Sedan så var mitt projekt största vattenpölen men den va så djup och så var de så myckt is i så de va omöjligt att gräva ett dike ut ur den. Får helt enkelt förska när de har töat lite mer.

För skam den som ger sig.

I morgon ska ja ringa barn och fritids någoting nåtong, dem som har hand om vikarieanställda inom barnomsorgen och kolla om det finns något jobb för mig! Så himla typsikt då de alltid finns dem dagarna jag inte kan tisdagar och onsdagar så klart. De har dock lovat att ringa de andra dagarna om de kommer upp något.

Har fått tillbaka min jobbiga slääääjm hosta, USCH hatar den. De är en iriterande hosta som aldrig ger med sig!!! Blir tokig. jag som vart host fri nu i några veckor så ska dem komma tillbaka och va envis. Gissar att det är min lott här i livet.

BARA 4 veckor kvar till GBG Horse Show vilket ska bli fantastiskt skoj. Kommer antagligen göra några köp men har lovat mig själv att ja inte ska köpa mycket. Den har man hört förr!!! Ska vart fall bli super skoj och titta på all dressyr. Har biljetter till både torsdag och fredag.

dags å sluta...

En Idée Som Går Vidare...

Ja som sakt. Min idée som ja skrev om förut idag har blivit riktigt bra. Inte helt nöjd med den då ja känner att något saknas så ja har ca 3 bacupper men de skall nog lösa sig får vi hoppas.

För att gå vidare med min plan så ska jag i morgon ringa till en viss tant ,tror ja att det allt är, sedan förhoppnigsvis få träffa henne och visa det ja har planerat fram. MEN! jag måste nu bestämma mig för en till del i del i det hela som jag innan trodde va självklar men efter lite bollande så blev det helt fel. Tror dock att jag har något som kan funka om inte de så finns en sista lösning på det med.

Hoppas nu allihoppa och hålla tummarna för mig för de kan blir en rolig sak som KANSKE kan gå vidare till något större!?

Var idag i skolan med. Vi sitter och håller på med vågor i fysiken. Det är lite komplicerat eftersom man tycker att de är fruktansvärt självklart men så får man svart på vitt att de inte alls va så man trodde. Det ska nog lösa sig detta med.

Har även fått en supertrevlig plugg kompis. Han heter Nadjib och är 50+!? Tycker det är skit skoj, vi har en bra deal ja och han. Jag hjälper han med engelskan så ska han hjälpa mig med fysiken. KALAS BRA!!!

Nej gott folk mina planer har tagit mycket kraft på mig idag så nu ska ja faktist sova lite.

I Will Be Back Romorow!

En Idée!

Hej!

Jag har länge gått och funderat på att göra en sak. kan inte berätta för ja är rädd att min idée ska tjyvas. Sedan så igår så stog ja och pratade lite med Linda i stallet om tavlingar och liknande. Vi funderar på att starta en klubb!? Mycket skoj och trevlit, men framför allt så kan man tävla åt sig själv och inte för någon klubb man inte känner gemenskap till.

Vart fall åter till min idée som ja då fick igår. Skall ringa några samtal i dag och kolla om det går. Fast för tillfället så sitter ja mest och spånar på utsende(?!). Om detta vill gå vägen så hoppas ja att de blir riktigt bra. Kanske till och med kan tjäna en slant på det...

Nej ja lovar att ja ska skriva vad det är när ja är klar med allt.

Ha de så gott så länge!

Kallassande i Massor!!!

Hej gott folk! Tänkte att ja skulle berätta om min mycket trevliga helg som ja var med om nere i Växjö!

Fredag
Jag åkte till stallet på morgonen och fixade allt som skulle fixas med hästen. Sedan var det bara att sätta sig i bilen och styra golfen mot växjö!

3 timmar senare var jag nere och möttes av min patrick som jag hade längtat efter. Han tyckte de va jobbigt att ja skulle komma vid 14 tiden istället för 12 som han hade räknat med.

Vi mötte senare upp Lina och Crille för att storhandla på maxi. Där fick vi köpt en himla massa god mat inför helgen. Jag fick önska maten som skulle bli på min födelsedag, vilket var jätte trevligt. Idag serverades det därimot väldigt god köttfärsås och spagetti med Maxis största lök.

Lördag
Blev väckt med frukost på sängen och hurra ramsa av patrick innan han skulle vidare till skolan. Dock lite tidigt för min smak men man skall väll inte klaga. Fick en 10 rätters middag + en smyckesbricka där de står vårat datum på 281204 av honom. Sedan fick han tyvärr springa iväg till sin tenta som han skrev idag.

Jag gick upp lite senare då ja blivit erbjuden att vara hundvakt till en liten dobertjej, ashi (stavning?!) Vi tog en lång runda ut i skogen och lite härovar, har inte riktigt koll på vart vi vandrade men vi var vart fall ute i 1,5 timme. Ashi va jätte snäll hela tiden fast hon inte alltid förstod vad ja menade.

Vi gick sedan hem till Crille och Lina, deras hund. Fick bäddat ner vovvsingen i sin bädd så satte ja mig en stund i lägenheten för att göra henne lite sällskap. Tittade på bygglov under tiden ja väntade in att klockan skulle bli 1300 så skulle ja gå ut för att ta närsta promenad men Crille och Lina han komma före.

Gick därefter hem till oss. Patrick hade kommit hem från skolan han med och jag antar att han fått ett galant resultat.

Båda var rätt hungriga så vi började att laga maten. Han fick göra köttet så stod jag för potatisen och såsen samt dukningen. Maten var delikat!

Efter maten så gjorde vi båda iordnig oss och tro de eller ej men ja va klart först!!! Vi gick sedan vidare till Crille och Lina för att fira med lite marängswich. Blev oerhört mycket till allihoppa men ja tror inte någon klagade?!

Sedan kom våran limmo och hämtade oss för att sedan köra vidare till Gustavs party någon annanstans i växjö. Träffade på massor med människor som ja sett, hört och inte hört eller sett förr. Det var ett mycket lyckat partaj vill ja lova. Tack!

Söndag
Gjorde inte allt för många knop som vanligt. Tittade lite på tv och så. Lagade en gormé midda idag med som bestod av klyftpotatis, sparris och fläskfile. Detta har blivit lite av en tradition, men ingen som ja klagar på då maten är fruktansvärt god. Hade de inte tagit slut så hade ja nog ätit ihjäl mig. Vi är grymma på att laga mat!!!

Sedan började vi att titta på supersugen men den filmen va superdålig så ja beslöt mig för att inte titta klar utan började att sakta men säkert bege mig mot stenungsund.

Åkte från växjö vid 18 tiden. När ja kommer till Halmstad så hade det hänt en olycka en bit utanför på motorvägen i norrgående rikting så det var totalstop på motorvägen och ja blev stående i över en timma. SKITKUL!!! Dock inte mycket att göra åt det. Så i stället för 3 timmar så tog de mig ca 4,5 timma att komma hem.

Jag kom hem i vart fall.

Har vart en kalas helg och som vanligt så var den väldigt för mycket för kort men ja får väll överleva.

Här kommer några bilder från helgen.


Den mycket goda maten som jag fick på min födelsedag.


De här söta monstret va de som ja passade i
några timmar


Och självklart den fruktansvärt goda söndagsmiddagen. mumma!!

Upp är ner och ner är upp!

Satt i går och tittade på utblidningar igen. Fick sökt till en i Karlstad civiling. inom Energi och miljöskydd vilket verkar rätt så interesant. Förhoppningsvis så får ja svar svar nu måndag-tisdag någon gång så får vi se om ja flyttar nu den 19 Januari. Men de ska allt bli skoj om ja kommer in. Tar i så fall med mig hästen. Lindas kompis hade kompisar där upp som hon kunde prata med om ev stallplats om inte annat så finns de plats på KRK som verkar vara helt okej.

I stallet i går så fick ja ta hand om våran lilla prinsessa en stund, Mio. Världens sötaste unge och hon älskar att vara med på kort. vi hoppade lite på studsmattan och så fick hon sitta lite på aliss =) vilket hon tyckte va skoj.

Träffade sedan maria i stallet och vi satt och tjötade en massa som vanligt men de väldigt mysigt tkr ja i vart fall.

Efter de så va de Svanesund som va vårat nästa mål och där hamnade vi 180grader runt eken tvärs över åkern. Ha Ha Ha vilda diskusioner om denna ek. DEt blev en mkt trevlig kväll men frukt! och andra godsaker.

Idag så ska ja strax åka och hällsa på min nettan i svenshögen. innan de fick ja väcka törnrosa som skall med mig. Maria är inte den mest lättväckta människan på jorden och patrick pratade om att ja hade dåligt morgonhumör då har han inte träffat maria!!! haha

Nej nu får ja lägga in några bilder sedan är de färjan som väntar.

  


Min Mamma!

Äntligen kom min kära mor hem från polen! Fick dock inte pratat med henne allt för mkt då hon skulle jobba idag så ja ville inte sitta uppe för länge med henne. Fick en jätte fin ring av henne, kommer garanterat att iritera min kära patrick lite för den har några lösa bollar på den som skramlar en massa men den e super fin! Blev massa glad.

Idag har ja faktist ridit ut i det härliga vädret som va här och solen lös på oss hela tiden vilket var riktigt härligt. Träffade på en massa folk som va ute och gick/sprang hela tiden, om ja ska va ärlig så blev man själv lite sugen. Får se hur det blir med det.

Har legat is ängen lite och slappat nu efter att ja kommit hem och känner att ja måste ta mig ann att städa mitt rum. EFter de ska ja skriva ut bilderna som ja nu har haft som projekt att göra i över 2 månar känns det som.

Söta lilla Sanna va supermodig häromdagen! Gjorde ngt som ja tror att ja faktist inte hade vågat att göra. Du är min idol tjejen! tycker även att det är super kul att det blivit som det blev med sanni. Sorry att ja skrivier lite mystiskt men ja vet inte hur mkt ja får skriva.

Nej nu får ja allt ta och göra ett litet ryck här för annars blir ja aldrig klar. Ha de så gott allihoppa!

8-41 <-- Längtar
Ensamen igen!

Ja då satt man har aldeles ensmanen igen. Sötaste killen på jorden har nu åkt till växjö igen och jag får stanna hemma hos mig. Det har vart en jätte härligt tid som han va hemma över jul och de bjöds på många härliga stunder med mycket skratt och kärlek!?

Bäst var han idag när han skulle köra om mig och jva ca typ 110% säker på att han skulle grimasera mot mig som han alltdid gör! Tror ni inte då han slänger iväg världens sötaste slängkyss till mig!!! Gissa om han gjorde min dag, man kan inget annat än älska denna varelse, även om han fiser ibland! Kan man tänka sig att det är över 4 år nu som det var Carolina (hjärta) Patrick. Ångrar inte en sekund av det!

Camilla och Jeanette har suttit och pillat en himla massa med sina bloggar så att de blivit fina och danna så nu är ja med rätt sugen på detta men hacken är juh att ja är värdelös på dethela och int ekan något men vi får se vad ja lyckas åsdadkomma!

Satt även nyss och skulle rensa lite i min dator där ja hittade massa gamla word document och där bland alla hittade ja denna fina dikten som ja vill dela med mig med.

Om du faller så ska jag fånga dig.
Om du går vilse så ska jag vara din stig tillbaka.
Om du blir omringad av mörker så ska jag vara ditt ljus.
Om du behöver tid så ska jag vänta.
Om du blir less på livet och vill ge upp
så ska jag fylla det med glädje igen och få dig att le.
Om du hamnar i en regnskur
så ska jag stå vid din sida och hålla upp ett paraply över oss.
Om du blir omringad av demoner
så ska jag vara ängeln som räddar dig.
Om du känner dig ensam där du går
så titta bara bredvid dig
där jag alltid står..
Hockey!

Hej alla!

Fick lite styr på min blogg men är fortfarande inte nöjd men lägger de hela på is ett tag.

för övrigt har det inte hänt allt för mkt, jaghar haft lektion dag för linda vilket gick sådär bra. känndes som om vi var tbx på ruta ett igen men med lungnare galopp! men men. för tillfället sitter ja och tittapå hockey med patrick, joel, marcus , ch och carro. är inte sotrmförtjust i hockey kan ja nog inte påstå lite av den anledningen som ja sitter vid datron men de får gå så länge ja har datan så e ja nöjd.

nej nu ska ja allt fortsätta va lite asocial men vet inte va ja ska skriva här. so long allihoppa!

Gaaah!

Blir tokig nu när chanet skulle koll ain blogg såg ja att min bild inte ville komma fram!!!! GAAAAAH

Med en ny Bloggmamma!

Hej allesammans!

Här sitter ja nu mitt i mörka Rönnäng och har precis hjälpt patrick söta mor med att skapa sin första blogg. Hon är superduktig fast vi båda stöter på en del problem som har med bilder att göra! (jeanettestrom.blogg.se)

Själv har ja försök att få bukt med min framsida hur den ser ut men det enda ja har ändrtat på är bilden där uppe! lite nöjd är ja allt men ja skulle dock vilja ändra den vita texten men vet inte till vilken färg så ja väntar lite med det.

För övrigt har ja vart med patrick på nyår. Vi firade hos Linus och pungen där även millan, johannes samt min lilla maria var med. Vi firade inte ngt så högt å ljudligt om inte spelen skal räknas utan hade en mkt trevlig hemma kväll med massa god mat och spel.

Min söta lilla patrick har lagt sig för kvällen och ja känner att ja snart skall göra honom sällskap då ja börjar känna av min hals lite mer!? Vill att denna himla förkylning skall ge dig snart för ja orkar inte mer!!!

God natt på er alla där ute så hörs vi snart i dagarna!