Högskoleprovet och lite till...

I veckan som gått har jag inte gjort allt för många knop som vanligt. Pratat lite men Nettan och hon har fått slåt sin kära Lady till en tjej i jönköpning tror ja de va.  Så hon flyttade i går. Sedan hade även älsklingen fått ut lite på sin försäkring för nacken vilket var massa skoj!

Torsdags var det eva-karon oskarsson träning hos oss. En del hästar gjort STORA ändringar. va massa skoj att titta på. linda redjätte fint sedan va de en häst som va halt eller liknande. satt vart fall i stallet imprincip hela torsdagen.

Fredas fick ja va där en snabbis och mocka å de sedan bar det av till stan för att hämta mitt fnask =). Tog även en sväng förbi provskor. hittade dock inget som ja kunde tänka mig bäras.

På kvällen så hade jeanett gjort massa god mat som vi mumsade i oss och efter det så gick vi ner till Niclas där det var lite folk och tittae på idol. kvällen var rätt lung och sluta lagom sent.

lördagen fick j gå upp massa tidigt för ja skulle göra högskoleprovet. fattar inte varför ja betalat för att få en idiotförklaring. Som vanlitg så känns det jätte bra men går skit. På rasterna spenderade ja min tid med Ann-Marie och vi tjötade en hel del.

Efter de så bar de av till stallet. hade en lektion för josephin på hazzel. Det gick mkt bättre idag än förra veckan. Men finns massor att jobba på. Tog sedan å släppte min lilla aliss i manegen så hon fick springa av sig efter att ja tömkörde henne en liten stund. hon sprang som en riktig tok och va massa trött sedan.

åkte ut till tjörn och fick supergoda rullar med kyckling i av jeanett och en supergod sallad.

Det bar efter detta av till Linus ute i skogen för att titta på en av de sämsta filmerna vi/jag sett. Mins inte vad den hette men ändå. se inte den.

Nu på söndag så är ja bortbjuden på middag till "min barn"  där vi ska bubbla och ha de skoj. Patrick åker till stan för att göra sin praktik där i vkecn så ja hoppas han får de skoj med linus och alla poliser.

Nej nu ska ja iväg å mysa lite. =) so long


Växjö!

Hej!
För ovanlighetens skull åkte ja ner till växjö redan på torsdag kväll. vilket var super mysigt. Jag fick en smarrig pizza när ja kom ner och sedan var de en massa mys hela kvällen, som tyvärr inte vara så länge för patrick skulle sova kudden för han hade skola dagen efter. Jag satt uppe som vanligt sent och glodde på dumburken.

På Fredagen knallade sötnosen iväg till skolan i UNiFORM!!! Grr han e bara så fruktansvärt himla sjukt snygg i den (A) hehe. Jag tänkte att ja skulle gröa mig lite fin och locka håret. Det gick skit bra tills ja lyckades bränna mig på min "stora" biseps (staving?!) så nu har ja ett fint vackert köttsår som ser ut som någin har fimpat på mig. KUL!

Sedan när raringen kom hem från skolan så åt vi även lite mat tillsamans med hans kompis som va massa trevlig. Vi tog även en liten promenix bort till äffären och köpte lite gottor och mat för morgondagen.

i affären träffade vi gurra som vi liftade med hem och som även han skulle gå hem till viktor för att titta på idol. Undra om de va viktor han hette som vi gick till, o undra om de va gurra vi träffa i affären. jaja sak samma ja känner igen dem de e bara namnen som ja har sjukt svårt för =).

kl. 20.00 så Satt ganska mkt testestoron hemma hos vad-han-nu-hette och kikade på idol! Men någon timma senare och lite mer träsmak i rumpan så gick jaoch patrick hem för att titta på -hmm va hette den där filmen nu då?!- känner att mitt minne för namn idag inte var det bästa. Filmen handlade vart fall om några som va i krig och hade en jobbig skrikig ledare och om en mkt efterbliven stackare som inte hade så lätt för sig. PAtrick trodde ja skulle rata filmen men de gjorde ja inte. den va helt okej!

I lördags lärde jag mig att hata mrsvensson.se. så himla beroendeframkallande och så himla dålig stil dem kör med när man väl vinner! Vart all så satt ja och äklsinge och inte gjorde allt frö många knop. Eller snarare jo jag strostädade hela hans lägenhet och han tog då snällt disken. Sedan kanllade vi iväg till ica igen för att handla lite tacco som vi skulle mummsa på framför tv. Efter de så tittade vi på mamma mia som ja tkr va värdelös! such! nä ingen film för mig men nu har ja vart fall sett den!

Så vart det helt plötsligt söndag! usch denna dagen kommer allt för fort inpå när man är nere i växjö! Både ja och patrick tog och slappa ganska mkt framför tvn, prata lite och mös. Sedan så körde han och jimmy mig till stationen och ja tog tåget hem. Min vanliga tur var med mig och ja hamnade brevid, nej förlåt snarare under världen tjokaste kille som hade sitt säte brevid mig och han skulle hela vägen från alvesta till gbg. suck!

idag (måndag) åkte ja och hämta ut mitt paket på posten som ja inte hade en susning om vad de kunde vara men de va mina kära genomskinliga blikers till min gt!!! woooow va glad ja blev. Åkte till pappa så satte ja på dem och bilen blev SÅÅÅÅ mkt snyggare. Okej kankes inte så mkt men bra mkt finare med dem än med några gräsligt fula oragna! Åkte sedan in till stan en snabbis och fixade lite så ett supersnyggt schabrak men ja va för snål, blev bara ett par tyglar.

Red sedan min lilla fis som va på lite högervarvsbråkhumör. super kul. så under ridningen så lyckades mitt  "brännmärke" gå upp så de började blöda! skönt!

Å nu sitter ja här och ser fram emot morgondagen då ja ska fixa o dona en massa.

hoppas på några nya bilder på mig och fisen. hoppas alla har de bra där ute

kram Carolina
Bortglömd!?

Finns det någon värre kännsla än att veta och känna sig bortglömd. Att veta om något och vänta på ett svar eller liknande men alldrig få de, eller att få höra av främmat folk om varför? och inte ha en susning om ett skvatt... Allt bara för att man är osynlig och bortglömd...

Men men finns inte mkt man kan göra åt saken. Minprins och fis ser mig i vart fall och vad vore väll världen utan dem, lite rikare på morötter säkerligen =)


Jag Vill...

Jag vill vara dig nära, närmast och veta att du är mig närmre....

DM:et helgen och ett litet experiment.

Helgen som gick var Patrick hemma och hällsade på. Stackaren hade ganska mkt otur med tåget som var försenat 1 h nästan. Fredagn mös vi bara massa hemma. Janett hade plåst upp en dubelmadras som ja o patrick skulle sova i. Vi vacknade dock mitt inatten av att våra ben pekade rakt upp i luften och att våra rumpor nuddade golvet?! Det var hål i madrassen!!! Inte ngt vidare skönt så de va bara att börja huffa ioch puffa, nä där ljög ja vi satta bara på en liten mackapär som tjoff blåste upp madrassen. Sedan var det bara attt sova vidare till typ tidig morong då patrick tejpade ihopp de "lilla" hålet och vi huffade o puffade lite mer.

Patrick köpte tomas gamla bil på lördag morgon en saab 900 tror ja de va. inte ngt vrålåk eller a enligt tomas var de nog de eftersom han nu har en sitt å träng. Bilden duger gott och väl för min lilla patrick nere i växjö.

Jag hade min tävlingsdebut på Söndagen som faktist gick väldigt bra för att ha vart första gången. Hon var jätte duktig när de gällde alla andra hästar å nytt ställe när vi red. Startade bara första klassen och där hamnade vi på 76% så ja är nöjd.

Patrick åkte hem på söndagen och tåget blev försenat igen, stackaren han har inte mkt tur han.

Jag, Maria och hennes kompis (sofia tror ja hon hette) drog en snabbis ner till kära ullared på tisdagen. hittade massa skit som vanligt men för en gång skull så köpte ja bara de ja "behövde" eller snarae de ja åkte ner för. Vilket var några höstljus, vita benlindor, b-vitamin och nagelstärkare.

köpte en nagelgel som de heter men är snarae typ som en lite tjockare olja som man maserar in på en nagel och då ska den öka i växten med 65% på en vecka! ska bli kul att se om de funkar! Hoppas de gör de

ha de bra kram =)

DM!

Hej hej

Är grymt nervös inför söndagens tävling redan. Sitter och råpluggar progremet! Jag ska ta två sista lektioner med linda på fredag och lördag. får se hur de går. Jag är nöjd bara ja kommer in på banan och kan rida igenom programet utan något dummande ellelanåt. =)

Maria har åkt till Grekland och ligger där o glassar så ja är barnvakt  åt lilla Errkan. Redn han i går och de e STOR skillnad på honom o min lilla fis. men han hade en härlig galopp fast han inte riktigt lyssnade.

Sitter för tillfället och funderar på om man skulle ta och lastträna idag så att man inte står där på tävlingsdagen och inte kan komma iväg!? de hade inte vart jätte skoj. Om man kanske skulle åka till nettan och träningsrida där? hmm de låter lite lockande. hade faktist vart massa skoj. men ja har ingen bil med dragkrok den har pappa. :S får se hur ja gör.

ska nog bege mig till stallet nu i vart fall. sedan ska ja avsluta min sökning idag hade ja tänkt.


Fisen