gårdagens Träning

Söndag
Idag så skulle vi ta premiärturen ut. Maria red sin fantastiska svarten och jag började med att leda knas. Vi red bort in mot en liten skogsdunge och knas trampa på rejält lite osäker ibland men gick svarten så gick han med.

Inann vi skulle smita in på en lite mindre skog så fick maria äran att hoppa av hålla i oss så tog ja satts från en sten och svingade mig något klumpigt upp i sadeln, fortfarande med vetskapen om att ja igår inte kunde komma upp från marken vilket är lite pinsamt. Maria hade lina på oss hela tiden och det var mest som en liten säkerhet. Svarten agerade lugn fabror och även bromskloss.

Första stigen knas gick på va bra stenig så de av mycket obalanserat vilket även kändes men han fick lite att tänka på och då va inte ja så mycket ivägen. Tyckte att han skötte sig galant. Vi mötte bilar, cyklar och fladrande kläder som torkade samt självklart preseningar. Blev några små hopp men inget märkvärdigt.

Kunde emellanåt ge han ganska långa tyglar när han va avslappnad och annars så hade ja bara lite lätt kontakt. vi hade inga stopp eller oviljor att gå fram så ja jag är supernöjd med knas!!!




världens bästa maria på fina svarten å knas öron

Tyvärr så hade maria lite mycket i nävarna så ta kort på
oss va inte att tänka på.

Här ser ni knas fina raka man....


Kommentarer
Linnéa säger:

Yäy va roligt! :D

2012-05-14 | 15:14:52
Bloggadress: http://jonasjoochjag.blogspot.com
Anna säger:

Heja Carolina. Vad du är duktig. :)

2012-05-14 | 16:39:25
Helena säger:

KOMMER SKRIVA OM DIG PÅ MIN BLOGG


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback