Lite bilder för den nyfickne


Prinsen Benny i Träns, fick prova hur de såg ut på  han! Riktit tjusig och mjukt läder!

Snyggingen fick även en flughuva som matchade hanns personlighet tyckte jag!

Äter sig tjock och fin!

Hack i häl på Bästisen Chardonay

Busungar!

Katalogbild?

Ser lite tjock ut, gott att bli av med "revbenen" nu.

e: Magini   U: Red Lady

Ngn gömmer sig för kameran?!

Visste ni att....


I måndags, alltså den 28 Juni 2010 så firade jag och prinsen 5,5 år tillsamans!!! Sjukt vad tiden går fort! Som alla relationer har vi haft våra med och motgångar, dock ser ja det bara som att de har förstärkt våra band mellan varandra! Löv him!

Bonusbild

Söndag

Fick som sakt gå upp med tuppen idag för att kolla sistaminuten till Eskilstuna tyvärr fanns det bara tåg som gick kl 8 vilket innebar för mig att dra upp fru sömntuta! Vi drog sedan in till stan och blev 15 min tidiga så vi satt i bilen och kikade på folk. Såg där tre perosner gå ut ur en bild och som, dommandes på de 6 flacken öl, skulle antagligen gå ut på festival. Vi tyckte att tjejen som va med fått med sig två riktigt taskiga killar, till utseendet. Dock efter lite mer granskninnng insåg vi att den ena "killen" va tjej! snacka om att man tappade hakan! Medans vi satt där och överlägde hur i hela hisingen kan man vilja se ut som hon ser vi till våran häpnad att den sista killen också den är en tjej!!! Skam ser dem ut! Visst att man ska på festival men att röra sig, gå, stå, klä sig som killar de är skam hemskt! men men alla får la se ut som de vill.

Lämnade min törnrosa och mosterstös på tåget sedan och begav mig hem till en varm säng med pojk i. Vi lyckades slumra till ända fram till kl var rutn 12. Drog ut till Tjörn och käkade där. Efter det så var det hej då och patrick åkte till borås för att jobba sina sista dagar innan semestern.


Lurdag

Steg upp i morse för att åka tidigt till stranden dock blev de inte så tidigt pga en viss törnrosa som sov i mitt hus! Jag och patrick fördrev tiden med att titta på en film och SEDAN vecka henne.

Efter de så begav sig både hund, törnrosa, patrick, jag och en av patricks jobbarkommpisar till Väggen. En mycket trevligt och mysig holme ute vi åstol. Låg där och gottade oss bra länge. Zita hittade underhållning i form av fånga/bita vågorna som kom in på stenarna hela tiden.

Jag och rebecca fick för oss att bada i en skidvörna, patrick ska USCH men men , vattnet va rent och fint och de va bra djupt där vi stod och plaska. Zita fick beslutångest om hon skulle stå på kanten eller plaska ner oss, men växlad efektiv mellan de två lägerna. Hon fick sedan lite problem när rebecca var kvar på ena holmen och jag på andra då hon inte viste hos vem hon skulle vara - SÖT!

När vi kom hem efter vår lilla båttur så åkte vi iväg och handla lite grillmat samt färdkost för Rebecca och drog hem till mägg. Där va de grillning och fika som stod på schemat. Trött hunda va inte något speciellt gnällig utan sov och njöt i solen. Kom lite pip ibland men inget vidare farligt. 

Eftersom vi båda va rätt trötta och riskera att gå upp kl 6 på söndag för törnrosa ska med tåket 8 så fick vi tyvärr tacka för oss och begeoss hem vid 22 tiden.

Bonusbilder

En skitglad jag och en skitglad hunde

Tre prickar som badar i skidvörna!

Älskar Rebeccas gå-på-holmen-stil LOVE!

Blöt vovve som torkar! Mosterstös!


Fredag - Midsommar

Kan säga att jag har gjort saker som vart lättare än att dra upp en viss becks ur sängen kl 10 på morognen!!! Gah fick kämpa i 1 h innan skitungen gick upp! med andra ord så hade vi liiiite tight om tid sedan. Blev en snabbis bort till Benny och smörja lite mular och fylla på vatten. Becks tyckte nog att han va fin! Hoppas ja i varrt fall.

Sedan fick vi skynda oss liiiiiite gran när vi skulle bort till Tjörn på midsommarlunch! Blev sill och potätter och jordgubbar såklart! Vi satt där ute ett bra tag. Sedan blev det en sväng bort till Klädesholmen för lie sightisng (stavning?!) och efter de åkte jag, Rebecca och Zita in till stenungsund och handlade lite god grillmat till kvällen.

På kvällen grillade vi grillspätt och åt de innan vi drog iväg till smögen för lite rajtantajtan! Patrick körade oss tjejer (rebeccca, jag, maria  och sanna) till smögen där vi sedan gick in på Hamnen 4 för skoj. Blev en hel del "skaka rumpan". Fick även träffa patrick poliskompisar i tjänsten jocke och danne trevliga pojkar de! Träffade även på en gammal kompis som va där med, dock lite rund om foten.

På kvällen när vi skulle hem så träffade vi ytterligare en annan kompis till mig, var dock mycket förvånad över att jag inte träffade flera än vad jag gjorde.

summa sumaru så var midsommar trevlig, fast diverse händelser. skulle vart lite mindre stormvindar så hade jag vart nöjd

Torsdag!

Åkte iväg till prinsen idag och pysslade med honom! Blev inte så mkt gjort mer än en kort longering och självklart borstning. Fixade och donade lite med vattnet till hagen med blev en hel del konkande fram och tillbaka innan ja fatta att ja kunde använda mig av slangen. inte jätte smart e ja men ändå.

På eftermiddagen så åkte jag ut till min favvoritprins som satt och grejade med sin buggy. Den börjar bli klar nu, lite småpill och registrering så är de bara ut och fräsa runt på vägarna. Undertiden som han satt och pillade med den så läste jag min Equipage tidning på håkans "ljugarbänk". Så himla härligt att bara sitt där i kvällssolen och njuta av sommaren med en tiding!

Till kvällen blev det att åka in till stan och hämta min favvorit Rebecca tillsammans med MostersTös! Hon kom in med tåget kl 2310 så det var rätt sent. Zita va glad att se mig och lyckades på något sätt göra att jag fick en fläskläpp när hon hällsa på mig. Söta hunden.

Jag och rebecca satt och tjötade, titta film och tog en långpromenad med jycken i stenungsund och vi hamna inte i säng fren klockan var 6. Mindre lyckat då vi ska upp kl 10 på fredag.


Hmmm...

Många saker nu det sista timmarna som kommit upp. Jag vet inte hur jag ska göra och känner mig bara allmänt förvirrad! Vill göra två saker men båda är omöjliga att göra samtidigt. Har pratat lite med några nära men vete skam hur ja ska göra. Får även säga tt de ena valet medför lite små kaous, och är jag berädd på det?

Aja kan alltid öppna alla dörrar som finns titta på dem och kika in och sedan bestämma vilken jag vill stänga eller gå egenom....


Dagen idag

Tog min pojk på en liten arbetspromenad längs med grusvägen. Vi hittade en brant uppförsbacke och traskade upp och ner två gånger sedan så backade vi även upp några steg för att träna rumpen lite exrta. Prins undra lite vad jag pyssla med men följde snällt med.

Det dundrade även förbi en himla stor sopplastbil i 190 knyck, men prins va helt oberörd! jag som va berädd att ha häst i knät eller springa bakom. Duktig kille! Sedan blev det lite gott betande i diket. rumpen upp i vädret så de är bara bra träning tycker jag.

Blev smörj på både bennys och Tjattes nosar och sedan tjoff ut i hagen. Jag och Leif öppnade upp till den större delen och de uppskattades av dem båda. Benny blir lite smal när han är stressad och äter inte som han skall tyvärr. Med hopp om att denna hagen är bättre och lugnare (bort från den "elaka" flocken) så ska han nog kunna äta upp sig. Bättre med lite för trock häst  än för smal!

Jo en lite rolig sak i går efter jobbet tog ja en snabb sväng till pojkarna och skulle ge dem lite mat. Men så i hagen finns en liten jordhög som är ca 70 cm hög och a en hårt hårt packad djordhög som man kan stå på. Min tanke va då att försöka lura upp bennu med framtassarna på den och det gick sedan klättrade han själmant upp på den och stod där som en liten bergsget! mycket bra för ryggen så blev godis på det. tyvärr ingen kamera. när jag gick därifrån så gick han upp på högen igen i hopp om att de skulle komma äppelbitar... det gjorde ju det första gången =) han e söt han. Ska få med min pappa att fota någon dag när han står där och hoppas på äpplen =)


Benny och Tjatte

eller Chardonay som han heter. Bennys nya kompis i hagen!

Lite lite tjockismage men den kommer =)

går tillsammans överallt

Sötast!

Prinsen mumsar gottigt gräs!


// Love C

02.43

Efter antal timmar pillande så är den äntligen klar! lr vart fall en bit på vägen! ska ta bilder i veckan som ja kan använda som header, nu när ja fått klämm på det hela! Den bilden är ju fin men gammal! sov gott allesammans


poletten har...

inte ramlat ner hela vägen men en liten bit kanske

GAAAH!

Blir tokig på den skittna headern
!

Bloggkonstruktion!

försääker designa om min blogg så ha överseende!

Bonusbilder

Två bonusbilder på prinsen! Ena i hagen med Al och andra aldeles nybadad och skrubbad för att få vita tassar!


20 timmar senare

Tjosan!

Igår efter jobbet så åkte jag ganska så omgående till prinsen. Pratade rätt länge med linda om han och lite så vi kom fram till massa bra saker. Kikade på hans och några andra ponnisars stamtavlor och så.

Eftersom de va hagbyte för dem igår och vart rabalder under natten så tog jag bara in han och Tjatte för lite pyssel i stallet. Tjatte fick smör på näsan och tyckte väll inte att de va toppen men kanske lite skönt. Benny fick en välbehövlig dusch. Han stod inte likt ett ljus men ändå duktig för att vara andra gången. Skrubbade sedan dem vita/gul/bruna tassarna och då stod han faktist still. Jag som var berädd på att de skulle flyga tassar överallt, han har lite småsår av hagbråken så de kan ju göra ont om man får schampoo på. Efter den välbehövliga duschen så va det lite mattajm för prins och även Tjatte fick mat. Eftermaten SPLACH på med helosan på snoken. Vilket gör att benny inte RIIIIIKTIGt tycker att just det är höjdpåunkten på dagen.

Åkte sedan och lämna Sagisen hos sin pappa och jag åkte hem till mig. Prata både med mammi och pappi en stund om hur dem haft de i säffle. Tog sedan en välbehövlig dusch och dorg bort till johan. Vi va ett litet gäng som skulle spela kubb men eftersom gräset va högt och klockan mycket så drog nästan alla hem och jag och johan gick en rask promenad på ca 2 timmar. Vilket gjorde enligt mig att ja inte behövde springa.

Jag satte mig sedan vi datorn hemma och uggla lite med maria. Vi satt och tjöta en himla massa och mina ögon blev allt tyngre tills jag insåg att jag hade vart vaken i 20 timmar. Så då va de bara att stänga ner och gå och nanna.

Idag tog jag en sväng till torp på morran. Sedan bort till benny. Eftersom det ä så varmt beslöt jag mig att ta och motionera han ikväll istället så han och Tjatte fick varsin helosanklick på truten och nytt vatten i hagen.

Men eftersom min dag inte vart tillräckligt farfylld enligt Diva så tog hon saken i egna händer och rymde från sin hage in till hagen brevid dem kåta pojkarna. Detta resultera i att jag fick springa som en jubelidiot efter hästfan och försöka få in henne i sin hage igen!!! inget skoj! Men efter ca 20 min så insåg den kåta hästfan att hon skulle tillbaka och att dagens pojkar inte får sig ngt nyp!

Ska höra med linuds om ja kan öppna upp i pojkarnas hage så de kan få lite mer gräs att mumsa på nu då dem börjar bli lite taniga.
 
ha de bäst!


En liten lista

Eftersom jag är så grymt tävlingssugen så hittade jag en liten lista att fylla i.


1. På vilken klubb började du rida? Lyckans gård även kallad Lyckansislandshästar

2. Vem gjorde dig till den ryttare du är idag?  Många olika har bidragit med små delar. Framförallt min tränare hemma Linda Larsson.

3. Vilken häst har lärt dig mest?  Aliss har jag utvecklats mest med och poletten har ramlat ner många gånger.  Sir Clinton var dock den hästen som lärde mig att vara envis och "tuff". första hästen som jag red.

4. När började du tävla högre än klubbtävlingar? 2009


Dressyr:

1. Vem är den mest utbildade häst du ridit?: Måste nog va Prins Errol
2. Vilken häst har du din högsta dressyr placering med? Ja eftersom jag bara tävlat Aliss så får de nog bli hon, dock inte ngn placering. vi kom aldirg så långt
3. Vad är det svåraste program du ridit? definisionsfråga :S men om det är hur hästen är utbildad och så är det något så oglammigt som LB3
4. Vad tävlar du för klasser? ingen just nu

Hoppning:
1. Vilken häst har du hoppat högsta enkelhindret med, vilken höjd?  Alex 120 (hur jag nu vågade det)
2. Vilken häst har du hoppat högsta banan med, vilken höjd? Kungen 90-100 (den enda banan ja hoppat med)
3. Vad tävlar du för klasser? hoppning överlåter jag till andra =)
4. Vad har du tagit för placeringar i år?  Inga som sagt
5. Vilken klubb föredrar du att tävla hos?  Tjörns Ridklubb

Häst:
1. Vem är den hetaste hästen du ridit? En fjording långt ute i skogen hemma hos någon.

2. Vem är den starkaste hästen du ridit? Tokki =)
3. Vem är den minsta hästen du ridit? Sir Clinton och Bellis
4. Vem är den största hästen du ridit? Lasse, fick ha pall/mini stege  för att få på sadeln.
5. Vem är den häst du tog grönakortet på?: Red inte upp?
6. Vem är den häst du tävlade först i dressyr?  Aliss
7. Vem är den häst du tävlade först i hoppning? :  Inte tävlat än... blir la babsan om ja har otur ;)

8. Vem är den häst du tog din första placering med? :  tävlat för lite för att ha placerat mig.
9. Vilka hästar har du tävlat i lag med?:  Aliss, Bohus cupen som jag, anna och en tjej till körde för skoj skull.


GUUUUUD vad ridsugen jag blev!!!!

stängsling...

Ja i går på jobbet var de inte någon vidare action! Det var en som fått fast så vi blev bjudna på tårta så det var en höjdpunkt men inte mer. Efter jobbet så åkte jag till benny. Hittade då han i hagen med sin nya kompis från danmark och en lindus med sin dansk i hagen intill.

Benny såg ut att trivas riktigt bra ihopp med han, som jag inte kommer ihåg namnet på. Detta känndes skönt då han nu förhoppningsvis slipper slag och sparkar och bett från sina andra hagkompisar. De fick gå i en lite mindre hage och klämma och känna på varan och de va så mysigt så. När dem sedan kom ut i en större hage så drog dem gärnet runt runt runt vilket inte va jätte bra för dansken (senskada). Inte mkt vi kunde göra åt de då dem ska ut på större bete på söndag eller månadg. Dem kommer springa ngn gång oavsett.

Jag, miobus, lindus och leif gick sedan och gjorde en ny hage där hedda och divine skall gå över sommaren. vi ska dela av en stor hage ( på nästan 7 ha) där dem två kommer gå i den övre delen. Mycket gott gräs och även en lite mindre dunge att gönna sig i eller vad dem nu väljer att göra.

Fö säkerhets skull så gjorde vi dubelstängsel med ca 2-2.5 m mellanrumm och tänkte då att när här behövs ingen undertråd då de är brett emellan och tråden är det rejält med kräm i. Vi flytta alla valacker, för att sedan hämta de två skatorna och släppa dem. De blev lite orolig när de va själva, den ena stissar upp den andra och tvärt om. så vi släppte utt valackerna rätt omgående för att de skullel ugna sig. Dem har trots allt gått brevid varadnra hela tiden.

Shi fick vi när går tillbaka mot stallet så dundrar de tag rejält i hagen och divine )ena stoet) har täten i flcoken som kommer mot oss. Dock ser vi att kräket hedda är kvar där uppe men inte länge kvar då jäveln kryper under! Inte mycket att göra där heller! Eftersom detta inte är första gången som stojävlarna krypit in i valackhagen så känner dem varandra och det blir inga större bråk.

Jag och Leif traskade upp till "nya"hagen och började sätta på undertråd på stolparna. Det vi inte fattar är hur fan hon tog sig under då allt är orört! men men

Efter att vi var klara så åkte jag hem. Blev inget gjort med benny då han vela med kompisen i hagen. Jag åkte hem och gjorde lite mat, betala lite oroliga räkningar och somnade sedan som en sten! klockan va ca 2030. snacka om trött!

Idag har jag inte gjort så mycket mer sitter fortfarande på jobbet då ja börjar 05.30 jippi! och slutar ca 17.30-18.00. Kommer antagligen att åka direkt ut till prinsen idag och samarbeta md linda hela veckan och målet är att det skall vara uppsutten i slutet av veckan, MEN bara om bennys kropp och knopp klarar av de.

Sedan kommer de nog även bli en tidig kväll för mig idag med.


Trött!

Har inte gjort ngt med benny över torsdag och fredag då jag ville att han skulle tänka på det vi gjort. Tanken va juh att jag skulle gjort ngt med han igår (fredag) men jag trodde mitt höve skulle EXPLODERA!! käkade 2 ipren och de blev inte bättre, fick gå och läga mig men de blev fan inte bättre då heller.

i torsdag så åkte jag till borås där de blev lite party med några av patricks vänne, vi drog vidare till två klubbar där vi sedan skaka l ite rumpa. eller jag skakade dem satt och drack öl.

Fredags så pratade jag med min mö! gud va ja saknar henne. finns ingen här hemma som man kan uggla i stallet med till sent på natten. Funderar påa tt ev åka upp till mitt andra hem och våldgästa folket. och även sno en häst av henne så kan ja få ridda lite på riktigt!

idag innebär det jobb för min del blir ett 12 h pass idag då är lördag! efter jobbet bär det av till bustrollet benny och jag vet inte riktigt vad ja ska htita på, har tre saker att välja på varav två behöver ja hjälp med. 1. tömköra men de blir första gången så bedhöver jag en som hjälper mig. 2. hänga en gång till men då b ehövar ja lindas hjälp. 3. gå en liten kort skogspromenad. vilket det nog blir

nej nu blir de lite "jobb"

Framsteg med paraplyn!

Va bra trött när jag vaknade i morse vid 12 tiden (jobbat natt). Kunde dock inte somna om så gick ut och la mig i solen en stund. lr a snarare 15 min då det blev för vartm för mig och för lite vindar som fläktar. Vilket leder till att allt mitt fet kokar!

Åkte sedan ner till togert och fick gjort några småäreenden.ö Efter det drog jag till Benny bus!

Prata lite med linda och så innan ja hämta kärket i hagen som tillsammans med sina hästkompisar drog en repa läääängst bort i hagen 5 min innan ja skulle hämta han. Hopapde på att de skulle komma tbx men icke jag fick ta mig en 10 min promenad.

Idag skulle vi öva lite på att spola mer på kroppen och med lite mutor och tålamod så fick ja spolat hela kroppen och halva halsen. Han va lite rädd om skapet och rumpen men för övrigt var han helt okej lugn! Gissa om man va glad då!

Efter det va de på med sadel gick lika fint i dag som i går, tränsningen va inga problem och för att höja graden av att vänja sig vid saker så brötade ja extra högt och extra mkt med bommarna som jag tog fram med han. Hittade även ett paraply som ja försiktigt fälde upp för att inte skärmma han men de tyckte han inte va ngt vidare farligt så jag hade även paraplyt med mig när vi bygde frm lite och han gick så fint där under med mig. hade tilloch med det på ryggen och öppna och flaxade med det och han stod bara och titta på mig "är de det där verkligen nödvändgit?".

Han trava så fint över mina bommar lyssnar jätte bra på rösten nu tog även ett skutt över mitt "hinder" (sockerbit med sne bom). Vi gjorde även lite ökningar i traven och galoppen. VA inga som helst problem i båda varven idag för galoppen och även jag fick motionerat mig lite när ja sprang efter som en tok!

Finner inget ord att beskriva dne glädjen som ja känner när ja ser hans framsteg, andra hästar äldre hästar klarar inte de han gör (inte ridmässigt utan "ledaskapsmässigt"). Hoppas av hela mitt hjärta att han är hel och fin för då jävlar os nästa!!! längtar att få sitta på han och kunna träna så att man svettas blog! Roligt att se en häst som vill så mkt!!!


Duktig Prins!

I morse åkte jag in till stan (göteborg) för att hämta upp tessan på nisseteminalen. Sedan styrde vi stroa svarta mot ullared där vi spenderde någon timma eller två. Gick faktist ovanligt fort. Dock kom vi båda på att vi glömt solkräm till ponnisarna i kassan men de fick vara! Gjorde självklart några fynde som vanligt =) men blev inte mycket.

Åkte sedan hem till kära stenungsund och till min fina lilla prins benny! Han fick pröva sin nya lädergrimma och tycktes trivas riktigt bra i den! Sedan va de dags för lite träning. Vi stod i spolspiltan och de är numenar ingea problem att traska in i den. Sedan beslöt jag mig även för att spola bena fram va de inga som helt sproblem och kunde ta hela benet och framme på magen. bakbena var däremot lite läskigare! Lite räddare om dem men har gjorde ändå framsteg vilket jag var nöjd över. Tar liten bit i taget!

Så var det även dax idag att slänga på sadeln. Fick hjälp av Sagisen som muta prins med godis medan ja slände på sadeln och spände lite lätt. Inga som helst reaktioner över att han ahde ngt på ryggen över huvud taget! Traskade ner till ridhuset och longerade lite. Trava på fint och fick till lite mer "fartig" trav med. Sedan blev de lite brall i galoppen men inget märkvärdigt. Han brydde sig inget om att sadelkåporna låg och slog och lät konstigt utan traska på som aldrig förr. Man märker verkligen att han tycker det är skoj att bli omhändetagen och att få visa upp sig!

Så nu är det bara att hålla tummarna så att han håller för mig!

Tog lite bilder på han men tyvrr ligger de på en annan dator, och jag sitter för tillföllet på jobbet och stör daniel med mitt smatrande på tangenterna! Lovar att lägga in bilder i morogn när ja slutat jobbet och vaknat.

So Long!


Ge-kås....

Prinsen gick till jobbet i morse och jag gjorde en liten runda på stan. Fick införskaffat mig en ny telefon blev en sonyericsson w508. Hoppas på att de kommer gå att få tag på mig nu!

Gick sedan till My One fick köpt en hingskedja, skulle haft en grimma med men eftersom ja har beslutat mig att åka till Ge-kås i morgon så får ja köpa det där. Har inte vart där nere på snart ett år! Ska bli lite skoj att åka ner faktist. Kommer självklart att bli massa skit med hem men lite nödvändia saker med hoppas ja. Tycker det är skitskooj att åka ner dit det blir lixom som en liten utflykt.

Planen inför i mogron är inte så mkt mer. Jo juste ska sadla lillprinsen i mogron med. hoppas ja hinner med allt och även sova lite innan jobbet.

I veckan så kommer det även bli en fotografering med min modell och hennes prins! Ser fram emot de då de skulle bli av förra året men vi han aldrig. så i får blir de av! Lovar självklart att lägga utt slutresultatet från våran "footosesion".

Jo glömde nämna har åkt snutbil idag. kan inte säga varför och vart men ja de inget märkvärdigt faktist =)

Nu ska ja fortsätta att läsa lite bloggar och skriv min lilla köpa lista =)


Superb!

va ledig idag vilket va behövligt. Åkte in till göteborg med mami, gick till my one (ridsportsaffär) fick bara köpt en stor helson dock till Benny bus snok. Sedan fick ja även köpt ett par vagabond tygskor, asnajs.

Åkte sedan hem till Benny och började pilla med honom. Skulle lagt på han sadel idag men hittade ingen gjord som va längre än 60 cm, å de blir lite kort på en hoppsadel. Ska försöka få hjälp av Linda på måndag eller så kanske Leif Sörenstam kan hjälpa mig. Stog och prata lite med han idag och han tyckte nog att de kunde bli fason på Bönan. Han ska även ta upp sin "handikappade" ponni så ska dem två få gå och chilla tillsammans.

Fick som sakt ändrat planen lite med benny idag men punkter som skulle klaras av var att gå in i spolspiltan (trångt utrymme), spola bena, stå kvar utan mig (gå å hämta ngt längre bort), tränsa "riktigt", galoppa på lina och travbommar. Som sakt det var rätt mycket som skulle klaras av idag men han skötte sig EXEMPLARISKT. Han tveka lite att gå in i spolspiltan men väntade ut han och sedan trampa han in som om de inte va ngt konstigt med det. Spola bena va lite läskigt när de kom vatten över knäna. Spola tassarna va annars inget konstigt och han tittade på mig några gånger och undra hur fasen de kunde komma vatten ur min hand sådär.

Eftersom prinsen inte riktigt tycker om att bli klappad eller kliad vid öronen så har de inte vart jätte lätt att tränsa. Jag har oftast bara lagt nackstycket över öronen och sedan knäppt upp ena siostycket och trätt in de på de sättet. idag ville jag dock göra som man skall och jösses va ja blev överaskad. han vet numera att bett = godis så han säknte huvet fort som attan och va nere vid mina fötter innan ja han göra så mkt mer än att klappa han. Fick upp huvudet lite och sedan va de bara att tränsa. Han är nog smartare än vad man tror prinsen (min).

Ville bara få lite galopp i båda varven då vi övar på att gå fram han hade inga som helts problem att ta vänstergaloppen och va så fin så. Märkte sedan dock att hans vänstergalopp är hans jobbiga. Benny visade detta genom att ta några sprong och sedan tvärnita byta varv snabbt som attan och galoppera i andra varvet. Söt!

Hoppas på att prinsen blir bra för han e bra smart ponni och lär sig fort!

Efter stallet tog ja min lilla svarta pärla och styrde den mot borås. I morgon blir de en ny grimma till prins och en ny telefon till mig.

Bonusbild!


Hektiskt!

Ja som sakt, jag lovade att lägga ut bild på benny i mitt nästa inlägg men så blir inte fallet då ja nu sitter på jobbet och bloggar...

Denna veckan ahr vari helt kaoutisk för mig, massa introduktioner och kurser för att kunna få jobba och göra allt som skall göras på företaget säkert och rätt. Detta resulterar i massa goa övertider för mig. inget mig emot!

i tisdags så var de truckteori på morran och sedan uppkörning eller övning inte en aning vad man skall kalla det. var dock på kvällen den dagen. Hade hunnit med prinsen där emmelan tillsammans med Linda, vi stoppade int eli skrot i käften på han och blev lite sur på oss och gapade massor. Grimman kvar på så traaskade vi ner i ridshuet och longerade lite så att hann skulle lära sig att gå fram för smackning. Gick skitbra och vi byte varv och hade oss! Dock ser han skitrolig ut när han travar då han inte riktigt har balansen, som ja hoppas på att han får!

i torsdags så var de upp tidigt för att gå på kranutbilngin kl 0900, dock gick jag fel och traskade rätt i ett försäljnigsmöte till tyskland som kunde urarta lite gart. Kom mig rätt sedan och satt och lyssna på en hadöende gubbe i 4 timmar! Inte skoj med tanken på att ja gjorde detta förra åte med.

Efter kursen var de raka vägen bort till skiftet och börja arbeta! Och arbeta fick ja göra då de stoppade och jag fick starta linjen ca gurka 5 gånger! jag hatar att få stopp!!!! kom hem vid 22 tiden och åkte sedan bort till Benny och han fick bara sin mat och lite kärlek då jag var för trött för att göra någt annat!

Idag ( fredag) gick jag upp vid 03.30 för att åka ner till växjö och hämta en skadad bil. Va bra trött men han hem igen till 11 tiden och sedan så va de bums in i sängen för min de då ja va jäääääkla trött! Och nu så sitter jag på jobbet och kommer göra de fram till 22 igen. Ska förhoppningsvis få med mig maria till stallet idag med så blir de lite bommar för prins som nu undrar va fan ja gör i stallet så sen på dagarna!

Nej nu blir de till att hissa upp en CB box på taken! so long lägger ut bild och film på prins i moron eller ivkäll om ja hinner


Lång tajm noå si!

Ja helgen min har varit hektisk och därav har ja inte hunnit blogga!

I fredags efter min kära marias studetn blev de lite korvgrillning och partaj hemma hos mig. Min kära granne och fd chef kom även över och chillade lite med oss ungdomar. Sedan vart det meningen att vi skulle dra oss vidare, vilket väldigt många gjord. Jag och Annis stannade kvar och letade efter min plånta som skollade troll. Sedan fick jag även ett samtal från en bra vilsen själ. Annis gick hem då hon va trött och jag pratade den vilsna själen till ro.

Bytte om hitt plåntan och åkte ner. Träffade min kära "bor" som ja inte sett på år och dar! Va skittrevligt att se han då vi itne fick utbytt så många fraser. Jag, Patrick och Joel kände oss inte jätte manade att vara kvar länge till och vi drog oss hemåt.

Lördagen vacknade vi lagom pigga och glada 0545. Då vi inte har ngt varmvatten hemma för vi bygger om till bergvärme så fick ja låna kära joels dusch. Jag och prins åkte dit och sedan så tog vi joel under armen och begav oss mot falkenberg!

I Falkenberg mötte vi upp ett glatt gäng med pojkar som vi sedan tog tåget ner till halmstad. I halmstad tog vi sedan lilla ekan och rodde över till helsingör där vi var på torget mellan 10 och 15 med att enabrt dricka öl. Pojkarna fick lära och se av mig hur man dricker öl och inte har kafferep. Detta resulterade dock för mig i alkisvarning vid 15 tiden då ja även fick i mig min första lilla mål mat.

Vi satte oss på en mkt mysig resturang och fortsatte vårat ölande men denna gången med mat som tilltugg. Dem glasen som vi fick in va inte nådigt stora!!! De var skam nästan en hel jävla liter öl i ett glas!!!  Drick upp den innnan den blir varm!

Sedan gick vi till torget igen och satt coch chilla med en glass i handen och bara hade de jävligt gott! Åkte tillbaka till halmstad där vi satt på torget igen och ja ni vet ska inte upprepa mig!

Summa sumaru av danmarkresan är att vi hade jävlig skoj, belv brända, blev lulliga och vi kommer göra detta igen!

I söndags så gjorde inte jag och prins mycket. åkte ut till kläsholmen och va på sillensdag en stund tog oss sedan en promenad hem (ca 40 min) i härlig sol. Satt och gottade oss på altanen sedan i solen tillsammans med patrick familj.

Idag måndag har jag varit på introduktionsdag på Borealis (mitt sommarjobb) som vanligt börjar det med att berätt aom företaget, lön, tider, HMS, risker, regler osv. Sedan gör man brandövningen, då får man släcka stora eldar med pulver och (hmm nu har ja glömt va den hette... börjar på k och de e inte koldioxisd, skit samma). Sedan släcker man även en gubbe med filt och utan filt och så får man testa på att stå med rejälva vattenslangar.

Efter jobbet åkte jag till benny bus och pysslade med han. Idag satte jag inte så många krav mer än att vi skulle lära känna varandra lite. JAg stod och borstade på han rätt länge och han njöt i fulla drag! Tog självklart bilder på prinsen när han va borstad och klar men ja kameran den är kvar i stallet =) Lovar att lägga upp bilder i morgn på mni OS häst som linda säger ;)


Studenten

Ja idag belv jag väckt av dörrklockan och då ska man hinna sätta på sig kläder innan man öppnar. o när man väl öppnar blir man utfrågad vad man har för kamera och system när man fotar, snacka om att bli tagen på bar gärning. Tror dock att jag nämnde allt rätt =)


Idag blir de studenfotografering och även firande. Min Blixt Maria Albin Andersson tar studenten och detta skall självklart firas med pompa och ståt!

Ska även försöka att få tag mi lindus och prata strunt om livet =).

Nej nu har min dag börjat så det är bara att sätta igång allt på full rulle!

Trumvirvel!

Ja idag så hade jag som akt min "to do list", eftersom det kom upp en sak så blev de lite ändring.

1.Gå upp tidigt för att skriva klart tentan och sedan åka och posta den! själfallet fick jag klart min tenta även om den sista frågan kändes helt himla vimsig så blev de klart! ligger numera på posten och inväntar sin stämpel.

2. Gå till banken och sätta in några kronor.
Eftersom det kom upp en sak så gick den före, han inte med banken idag men får hoppas på att jag någon gång under studenfirande i morogn får tid att sätta in min "förmögenhet".

3. Åka till snusboa och hämta ut mit paket.
Det var inte EN gång som ja glömde de där förebannade paketet utan tre gånger. men sedan så tog jag mig i kragen och beslöt att nä nu fan åker ja ner. Dock var de juh inte så enkelt utan ja glömde självklart mitt legg, kan itne hemta ut paketjäveln utan legg! Så hem igen och ner igen. Innehållet va vart fall en back on track ryggvärmare till blivande ponnin.

4. BADA och inviga sommaren med MINST 10 simtag, annars är de inget riktigt dopp! Dagen är inte slut än och bada de kommer ja försöka att hinna med. väntar dock på att min Blixt skall kolla hem.

5. Åka bort till Benny bus om uret inte säger för sent. Självklart fick jag 10 min över och då tänkte jag ändå brumma bort till prinsen. Tog faktist några bilder på han och stod även och kliade på prinsen! Roligt för han minns mig, eller a det tror jag i vart fall. Så himla go! hoppas att detta kan bli min blivande dressyr prins!

6. Göra ett studentkort till Maria tänkte göra detta när solen gått ner.


Bonusbild! På Favvoriten Benny!Klapp på axeln

Ja som sakt klappar mig bara lite på axeln är inte riktigt klar än men har finlir på sista frågan samt fråga 6 kvar. Funderar dock på att göra dem i morgon på fm så läser jag bara de fårgona som ja har gjort nu sedan så är det SOMMARLOVA!!!! fy fasen va gott, ska faktist bli skönt att börja jobba.

Så min plan i morgon är att göra följande.

1.Gå upp tidigt för att skriva klart tentan och sedan åka och posta den!
2. Gå till banken och sätta in några kronor.
3. Åka till snusboa och hämta ut mit paket.
4. BADA och inviga sommaren med MINST 10 simtag, annars är de inget riktigt dopp!
5. Åka bort till Benny bus om uret inte säger för sent.
6. Göra ett studentkort till Maria

Håll tummarna för mig att jag blir klar med skiten!

Bonusbild - vill ha fredag kväll nu så ja kan pussa på min prins!

Onsdag och lite småpanik!

I går kväll tog jag mig en liten bilpromenad, fick se diverse för'ndringar och se mitt stenungsund. Tänk vad man kan längta efter en plats så.

Ja fick sällskap av Maria en stund med, vi åkte runt lite och sedan stannade vi utanför hennes hus i vanlig årdning och pratade på parkeringen. Vi tjatrade på bra länge och ja kom inte hem fören vid 3 tiden.

Det innebar i sin tur att jag sov lite längre i morse. satte mig sedan men tentan. Maria ringde efter skolan och vi drog ner till Havet och jag satt och pluggade där nere. himla gott faktist att kuna kombinera skrivandet med att bli brun på ryggen. Vi satt där nere fram till 5 halv 6. Sedan drog vi hemåt då vinden blev lite kallare.

Jag fortsatte med min roliga tenta och har ni get mig självaste fan på att bli klar idag!!!! Har gjort klar 1, 7an är sånär på klar, 2 ska ja bara koplitera med en sak. 3 sitter jag med nu och den e strax klar. 4 har ja skrivit lite på och 5-6 är dem två lite krongliga så.

 Detta SKA gå jag SKA bli klar idag. Som avslut och verkligen sybolicera att sommaren börjar när jag är klar med tenta tänker jag ta ett dopp i dahvet och maria har lovat att hänga med! Sommarlovet har inte börjat om man inte har badat!

Nej om ja ska bli klar idag så får ja allt återgå till mitt skrivande! puss på er alla


Tenta + Sol = Inget gjort

Vacknade rätt tidigt i morse för att vara mig. Började lite smått att läsa i de spännande böckerna. Patrick gick direkt ut och la sig på altanen där han gottade sig rätt länge. Jag gjorde det samma en eftersom ja får krupp om ja ligger i solen och de inte fläktar lite så sprang jag in och ut hela tiden.

vid 13 tiden bestämmde vi oss dock att gå ner till stranden och gotta oss lite där. köpte god melon och gubbar och njöt. Eller a patrick njöt jag funderade hur tråkigt liv man måste ha om man skriver så konstiga böcker som rättsreler. Åkte sedan hem när det började mulna på lite mer och har sedan 4-tiden suttit i min sän och skrivit. Kan dock inte påstå att ja blivit klar eller blivit nästan klar. Men just nu ger jag faktist upp! I morgon ska ja upp tidigt och bege mig till biblan och sitta där och uggla!

Fy fasen säger ja bara sedan på fredag va ja ska glassa och njuta! Men först kommer det bli ett besök till Benny och börja pilla med han. Risk om ja börjar nu är att ja inte hinner med tentan! Så på fredag då, då lovar jag er alla att första bilden på Bönis kommer att hamna här!

Kram på er alla nu ska ja gå en promenix!


Måndag!

Packade i morse, försökte sitta lite med tentan men det gick sådär bra. Gick sedan iväg till skolan och redovisade, hade många interesanta disusioner i gruppen. Synd att man inte kan ha samma diskusioner i tentan med sig själv. Hade vart så mycket enklare.

Efter det åkte jag ner till stallet och hämtade min hjälm och skorna. Tog även med sadeln utifall den kanske passar bönan. Sa hejdå till alla, känndes lite småjobbigt att åka dit och inte klappa på sessan.

Jag satte mig sedan i bilen och styrde ner mot Stenungsund! Hemma väntade prins, mamma och pappa på mig. Blev lite god mat och sedan tog jag och Prins en promenad. Jag plockade lite blommor till mamma som hon kunde ställa på bordet sedan.

Mer änsåhär han vi inte med idag. Patrick gick och la sig sedan då han är trött av alla piller han knaprar och jag satt kvar en stund med tenta. Tyvärr fick ja inte igång min hjärna som ja ville men så är det ibland. Man kan inte ha allt