Dagens pass x 2

Onsdag
Ska sätta igång nu lite efter våran vila som blev lite längre än beräknat tyvärr, har en helt lägenhet som håller på att totalrenoveras så tiden räker knapt till. Men hursom, idag så tog jag honom enbart på lina. Vi är på "nytt" ställe hos tränaren och sommarbetet och tänke bara få han lite avslappnad i padocken och ta några bommar.
 
Knas va lite titig och genade i början men med lite lösgörande så blev det allt bra tillslut. Han fick även traska över lite bommar i trav vilket jag tror att han uppskattade. Ska bli skoj att börja introducera detta uppsuttet snart med.
 
Torsdag
Idag var det uppsuttet som gällde. Inget större ändamål än att få han lite avslappnad och bara lösgjord. Kämpade inte alls på mycket då det var närmar 27 grader och stekande sol så för att skona oss båda så blev det bara en liten svng i padocken. Tog sedan och skrittade ut en sväng själv och vi vågade oss även på att trava lite längsmed grusvägen. Knas skötte sig perfa!
 
Satt även första gången i nya sadeln idag. Denna är en varian som inte har så mycket stöd för ryttaren så de blev väldigt obalancerat och halt för mig innan jag hittade rytmen. Men gissar att även detta skall funka. Drömsadeln inom hopp just nu är ju en Eqipe Linnea men får spara lite mer tills dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback