Gårdagens Träning

Torsdag
Red ett sent pass i går på kvällen och det var helt ljuvligt! Reda faktiskt ganska mycket i skritt i början och försökte få fokus på sidvärtes rörelser så som flytta ut från volt, skänkelvikningar och påbörjade öppnor. Konstaterade att i vänstervaret är det väldigt svår så vi jobbar med bebis steg och höger så flyter det på välidgt bra!
 
Måste bli mer konsekvent och rida även bättre i vänstervarvet! Fortsatte sedan med att rida i ett riskt tempo i traven och jobbade mer i volterna här. han sprang på bra men glömde ibland den bakre delen.
 
kort skrittpaus och därefter galopfattningar! Han gjorde flertalet som var helt godkända vilket var väldigt bra! blev två stycke där han blev lite väl ivrig så då fick vi börja om. Lät han sedan rulla på lite i galoppen och när tillfllet gavs så smög jag även in liiiiiite förvänd i högervarvet där han är starkast. Gjorde även lite öppnor i detta varvet som gick bra men han orka rinte rikitgt så det blir att stärka!
 
Avslutade med att arbeta nedsutten trav och låte han sringa på lite snabbare och även fatta några gånger till galopppen.
 
Va otroligt nöjd efter passet och knas fick massa beröm!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback