V.9

v. 9
Måndag- rida ut
Tisdag - Rida mkt lösgörande eller ut
Onsdag - rida banan
Torsdag - Vila - ev en fotografering
Fredag - Rida ut/Rida Banan allt beror på underlaget
Lördag - Rida ut/Rida Banan allt beror på underlaget
Söndag - Vila


Kommentarer
JennyM säger:

Ja den värsta sorten nästan.. Nästan bättre när dom är rädda för då kan man ju ta det lite lugnt men när dom sätter något i system sådär är det alltid lite svårare tycker jag. Hoppas det blir bra snart! Men jag försöker alltid göra transporten till något som är lika vanligt att gå in i som att gå in i boxen. Då är ju maten ett bra sätt att locka med. Vid någon fodring när dom har sådär bråttom ;) Det tar ju såklart ett par gånger att vänja dom men funkar det så är det ju värt det :)

Han är både kiropraktor och equiterapuet.. Därför jag tog ut honom.. Så han "knäckte" och satte nålar. Han tog 1100 kr oavsett hur lång eller kort behandlingen är. Han kommer dessutom från Göteborg så han åker en bit. Men tydligen är han iväg en hel del så :) Jag mailade han i fredags och han skulle hit redan idag så :)

Jag vet att det är enbart lång bana iallafall, men jag skulle iallafall inte bry mig om att man rider ett kort program på lång bana. Du kan ju ringa och fråga? :) Annars är LB:2 väldigt vanligt på tävlingar nu fram igenom, plus att jag faktiskt gillar det programmet. Jag tycker det är lättare än LC programen ;P

2013-02-26 | 02:05:59
Bloggadress: http://jmdressyr.se
JennyM säger:

Jag prata med maria... du får rida c2 på lång bana om du vill. Har anmälningstiden gått ut kan du bara maila henne sa hon :) mailadressen finns på hemsidan :)

2013-02-26 | 15:02:24
Bloggadress: http://jmdressyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback