Gårdagens Träning

Söndag
Testade på lite nya saker och satte upp tre bommar som liten studs. Blev inte sådär göravancerat men vi longerade på en oval volt och över tre bommar. Försökte hela tiden at få honom att springa lungt och fint över pinnarna men ibland så rök han iväg i en himla fart och låg slickad som ett svart streck över och susa förbi.
 
Tyckte han sköttte sig bra emellanåt, lyssnade hyfsat på min röst om de där med bromsa och springa fort men va nöjd och avslutade när han sprang två gånger ie tt bra tempo och lyfte på bena

Kommentarer
JennyM säger:

Hej :)
Ja men det är jättetråkigt! Ja alltså det får ju inte bli att man rider ut jämt heller. Då blir det ju aldrig träning. Tyvärr blir man ju lite omotiverad själv när man står i ett sådant stall... eller jag hade blivit det iallafall!
Men klart man får göra som man vill, men alltid kul att ha folk runtomkring sig som tränar lite med :)
Vi delar på varje helg, det är 4 st totalt. Så vi delar upp helgen på 4 pass eller så..

Men oj vad konstigt det med taket då?! Klart det är ju inte direkt gratis eller så..

Ja, det är skönt när dom kan åka lite, det är ju en bra träning dessutom! Det är toppen inne i ridhuset, jag försöker åka dit en gång i veckan ungefär. Det är så bra träning att bara åka lite, komma till nya ställen, hästar och människor och sådär.. Plus att det är riktigt lyxigt att sitta i deras ridhus ;)
Ja men klart ni ska ut och tävla lite, jag har tänkt att åka iväg snart med. Man måste ju börja någonstans eller så!

Svar: Ja precis! vi ska ha en liten tävling hos oss i stallet på långfredag men ja tänkte även kolla på att kanske åka till tokarp med, bara för att komma ut. Sedan så MÅSTE ja komma till ridhuset de e ju så underbart underlag där! När ja kan kontrolera min speed boat lite så kanske man kan ta något varv på galoppbanan med. haha.
Låter mysigt med erat stall! Det är ju inte sådär AKUT just nu men som sakt de där med motivation och träningskompisar vill man ha samt möjligheter till att rida på vintern. Står ja kvar så kommer ja nog troligtvis kanske hyra boxplats dec-feb där det finns ridhus. för vill inte ha en till vinter som denna...
C a r o l i n a

2013-02-11 | 22:08:15
Bloggadress: http://jmdressyr.se
Amalia säger:

Hej ! Såg ngt om att du har fixat en tjejs dressyr blogg. Undrar ifall du hade kunnat hjälpa mig med en design till en blogg ? "en dressyr blogg" . Har i många år tävlat på elit nivå på ponny osv... Jätte tacksam för svar ! Ps. Du har en grymt fin blogg !
Amalia Di Mario

Svar: Hej! Du såg anagligen att det var sanna nilssons blogg. Detta är något jag gör på enbart fritiden och de slukar massa tid = kosar en liten slant. Sanna och ja delar lite tjänster så. Tack!
mvh carolian
C a r o l i n a

2013-02-12 | 00:00:38
Bloggadress: http://Adm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback