Spökveckan

Vecka 44 närmar sig och därmed alla helgona och haloween. För min del kommer jag att spendera denna veckan hos favvoritgammlingarna i Polen med mammsen och pappsen.

Wille då? Jo han ska få "tuktas" av Maria Hagström hon ska rida han från lördag till lördag och jag tar en lektion på söndag som avslut. Gissa om ja längtar till lektionen!

Knas skall även få ett inplanterat besök hos hovslagaren och denna gången så ska vi troligtvis slå på skor fram. DET är något jag INTE längtar till... Dock hoppas jag på att han mognat för denna uppgift och att de kommer gå lika smärtfritt som verkningen gör nu.


Kommentarer
JennyM säger:

Ja men ellerhur?! Folk drar öronen åt sig direkt så fort man andas ordet hingst. Hde tänkt flytta till ett annat ställe lite närmre mig, där hon kunde tänka sig att ta in oss, men då fick jag inte rida i ridhuset som dom hyrde in sig på.. Eller ja, det var väldigt bestämda tider jag fick komma dit bara iaf.. och bestämda dagar när det inte var någon annan där.. Han är inget monster liksom! :/

Vad kul :) Har bott i Borås i hela mitt liv (nästan, gjort några avstickare men alltid har någonting tvingat mig tillbaka haha) vart har du hästen och så nu då? :)

Åh nu fick jag massvis med ideer för lite inlägg, ska skriva lite mer info om allting! :)
Haha sjukvården ja.. Vad ska man säga, här i Borås har dom varit hemska, riktigt förjäkliga rent ut sagt! Jag skadade mig ju i skåne och kördes till Lund där jag opererades, så som tur är har jag kontakt med min läkare där nere som är specialist när det kommer till mer avancerade knäskador. Hade så himla tur när jag kom in dit och dom frågade mig om jag kunde tänka mig och vänta några dagar på operation för ingen annan ville operera mig. Här i Borås tycker dom ungefär "en sådanhär skada ska inte kunna bli såhär bra så du kan ju inte ha så ont.. mer och starkare smärtstillande funkar utmärkt!" så ja, tillslut fick jag äntligen en remiss skickad ner till Lund och min gamla läkare och sen har han hjälpt mig till rätt ställen. Där nere kan vi snacka bra sjukvård! Dom ringer emellanåt och kollar hur det är med mig, om jag fått alla papper, om dom behöver komplettera saker och när jag kommer dit så blir man behandlad som en kund och inte en allmän börda! ;)

Så blir du sjuk/skadad åk dit! ;)

Jag lär bli kvar och kika in här iallafall! :D
Kram

2012-10-26 | 02:07:43
Bloggadress: http://jmdressyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback