SIHS

Ja ingen kan la ha undgått att SIHS går av stapeln ganska snart. Hade ju varit vansinnigt skoj att åka upp över en dag måste jag säga. Dock finns de två nackdelar första är att jag får inte spendera mer pengar på hästen detta året! Och den andra är att ja troligtvis inte har någon som vill åka med mig. MEN, jag skulle ju kunna åka och hälsa på mina fina i Eskilstuna Rebecca Tenser och Sanna Nilsson.

Vi får se... Helt klart betänkvärt!

Nu sitter jag på jobbet och vi har precis haft en brandövning, kan säga att den va fruktansvärt dåligt ledd. Jag som alltid blir uppropad sist hade helt klart brunnit inne om de skulle roppa upp i den takt som de gjordes. Men får hoppas på att de aldrig sker :)

Ikväll blir det US möte och pussande på prinskorven!


Kommentarer
Retard Riders- Martina säger:

Vår hästblogg, RetardRiders har börjat med en ny spännande grej! Hästblogg nytt, är en serie med nyheter om olika stora hästbloggare. Denna gången var det Nicholai som blev intervjuad. Ni hittar intervjun på RetardRiders.blogg.se !

2012-11-13 | 14:27:45
Bloggadress: http://RetardRiders.blogg.se
Ellen Molin säger:

Var med i veckansblogg på min blogg http://resultoflove.blogg.se/2012/november/veckans-blogg.html#comment. //Ellen - http://resultoflove.blogg.se

2012-11-13 | 16:04:07
Bloggadress: http://resultoflove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback