Dagens Träning

 
Tisdag
Knas kändes otroligt fin i longeringen så vi körde inte så länge utan hoppade upp. Började köra väldigt mycket lösgörande och Nathalie höll på med att sätta ut hinder så vi använde oss mycket av att köra slalom mellan dessa. Knas kändes toppen!
 
Tog och började trava med han och samma sak där mycket slalom och rakritning emellanåt, Vi tog oss sedan ann en bom som låg lägligt på marken och första starten gick kasst. ja tänkte att han inte får hoppa så ja flyger och han hade inte riktigt framåtbjudningen så ja det blev bom stopp. Fick ta mig i kragen och körde om nu med mer bjudning. Vi körde mycket med denna bommen för att få lite variation och vi varierade även det här med att komma in tak mot den och rakt efter vi körde snett över och lekte med den helt enkelt.
 
Knas skötte sig kalas! Tog sedan och avslutade med en supergalopp!!! Fick två felfattningar men gjorde om dem och kunde ligga och rulla en stund, låg först på volten som ja varierade lite i storlek och tog sedan och red rakt och red in på en volt och sedan rakt igen. Höll på lite längre än vanligt idag men ja va supernöjd med han! finaste lilla knashästen!
 
MYCKET har hänt sedan dess
longeringen innan FÖRSTA gg ja satt på han, även första gg ja flöt av han
 

Trackback