Shires täcken

När jag hade Aliss hade ja otroligt svårt att hitta täcken till henne som va "små" i bogarna. Alla täcken hängde under eller gled runt och satt som en påse bajs helt enkelt. Sedan köpte jag ett Shires av en slump och insåg att ja hittat märket till aliss!

Täcket satt otroligt bra och jag kunde ha det på lilla lilla aliss OCH Benny, han hade inte görstora bogar men bra mycket större än aliss. Det är överlag de täckena som ja är supernöjd med. Bra pris och bra täcke.

Benny fick ärva aliss täcke och hade de blåa på sig när han lekte som mest med Graal. Dem bet och slet i de och när andra täcke inte höll vad dem lovade så gjorde Shires bästa modell det och lite till! De blv massvis med bitmärken i täcket och de syns som vita små "rivmärken". Dock inte ett äända håll!

Samma är de nu täcket har gått i ärv till Wille och ja han är la inte den som står snällt som ett lam utan han och grabbarna (japps dem i andra hagen med) står och gnabbar och leker men fortfarande inte ett hååål!

Tyvärr börjar de blåa bli lite trasigt under då Benny fastnade på något vänster och innertyget släpte därför är ja i bheov av ett 300 g täcke till knas. Otroligt nog är de just 300g de enda täcket ja har ETT av. Alla andra vikter har ja två! Får se om ja hittar något snyggt på mässan.


Shires 200 g

Ett täcke som inte höll måtten... efter 1 h i hagen ensam

Shires 300g

Detta vill Wille ha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback