Första hästfesten!

I morgon drar sveriges strösta hästfest igång. Alltå göteborgs horse show, Förra året var ja i thaliand vid denhär tiden och åkte bara några dagar innan det började. Jag missade det och hela året så kändes det om ja hade glömt att göra något det året.

I år så kommer ja ta igen detta rejält! Ska dit i morgon och möta upp två kompisar. Ska främst gå på mässan och bara suga in alla intryck och njuta. Ska gå runt med lillen och se om de kan vara så att de är något som roppar på mig lite extra mycket.

Sover sedan över i gbg hos en tjej för att på fredagen sedan gå på den tidiga morgonträningen som är 0630 inne på arenan. Vi har bestämt oss för att bänka oss där och äta frukost samtidigt som vi kika på alla eqipage som tränar inför dagen.

Senare under dagen blir de mer mässan och även en del dressyr. I år har ja även bestämt mig för att ta med stora kameran och ta lite bilder på alla eqipage. Dock har ja beslutsångest gällande vilket objektiv. Som tur är sitter vi väldigt nära så de ska även bli massa skoj.

fredag kväll spenderas med herr  knas och en hög dos av inspiration,  driv och vilja. Hur ska detta gå?

Lördag morgon pussas de på knas ges massa morötter och bäddas om. Sedan drar det bort till GHS igen. Denna gången med heldagsbiljetter!

Detta blir första hästfesten i år och nästa kommer till sommaren!


första året ja va på GHS och hade egen häst, köpte gula lindor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback