Dagens träning





Tisdag
Padocken va som en swimingpool idag så vi började att traska runt lite och kika på hur han reagerade på allt vatten. Tror dock at de va för mycket vatten för att han skulle börja tänka. Jag la även ner två bommar som vi traskade över några gånger tillsammans.

Koplade på allt och vi började testa på lite gå bakom gå vid sidan och traska över bommarna i skritt. Va lite vinglig i början men ja gick bakom så ja kunde vara noga med vägen och över kom vi. Fortsatte att jobba han sedan i traven och han kom sig till rätta väldigt fort och ja hade mest fokus på yttersidan vilket hjälpte mycket. Travade även några gånger över bommarna och även om han halvdog lite innan så gick de hyfsat för att vara första gången. Drev på ganska rejält när han närmade sig, va över och efter så han kunde få lite mer spring i bena.

Skulle vilja haft lite mer framåt i han idag men tror han tyckte att underlaget va lite jobbigt att spinga i så vi körde inte på så länge. Han fick travat av sig lite i båda varven och han va supertrevlig att ha och göra med vilket ja va otrolgt nöjd över.

Till nästa gång ska ja försöka ha ett spö med mig men ska testa ett körspö tycker att longerspöt blir lite för långt vissa gånger och blir i vägen och drivande när de inte behövs. Det är helt enkelt ja som inte kan hålla koll på allt.


Kommentarer
Jessica säger:

jätte fin header och en jätte fin blogg! :)



2012-03-04 | 18:03:59
Bloggadress: http://jessicasvardagsliv.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback