Fina korven

Idag bar de mindre flyttlasset till Stenungsund med Willes alla saker och han. Han hade lite fnorkiga åsikter om man skulle in i lådan eller inte. Men tyvärr van lådan efter många om och men och han blev för sugen på godis.

Väl inne i lådan är han snäll som en ängel! Ibland blir man fundersam om han är kvar. Stannar som alltid på två rastplatser och den ena är burgerking precis innan Göteborg det är vältradikerat brevid och väldigt mkt ljud men en bra plats att bara kika till han på då de oftast bara är snälla lastbilschaufförer. Knas stod snällt och tittade ut i sitt favvoritfönster. Andra stoppet är hos pappa i Kungälv och där blir det alltid lite äpplen men idag så ville han inte ha dem!?

Han är snäll å lasta ur och ha med på nya platser vilket gillas. Jag och Maria fick pratat massor och gått igenom lite vad som skall göras hur och när. Fick även tvättat hans ben inomhus i varmvatten! Gud va ja vill ha en spolspilta!!! Allt har sågottsom försvunnit förutom ett ihärdig ställe men de är så mini att de kommer nog snart.

Längtar som en tok till Thailand och även tills ja kommer hem. Det är lite delat de där men lika mkt som ja tycker de ska bli skoj att vara ute i världen och flänga lika kul tycker ja det kommer bli att komma hem till rutiner och få börja en tävlingsäsong med Knas!


Kommentarer
JennyM säger:

Åh vad skönt att få åka iväg från dethär kalla skitvädret! ;)

2012-12-15 | 00:57:31
Bloggadress: http://jmdressyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback