Krigare...

Jag måste säga att de finns otroligt många likheter mellan knas och en treårig pojke. Just nu så ska han pilla på ALLT! han vill vara överalt med sitt huvud och råkar man stå framför och ska knäppa halstäcket eller täcket så ska han greja i ansiktet och i håret eller på kragen, you name it!

Han kommer dagligen in med nya sår på kroppen vilket många pojkar i treårsåldern gör med. Han stoppar ALLT i munen senast idag så var de elhandtaget till grinden som jag hade i handen BAKOM ryggen som han prompt skulle ha i munnen, ja de resulterade i att han sprang iväg och tyckte mkt synd om sig själv.

Dagens skörd av skada idag var ett jack i pannan inte stort men ungifär 1-2 cm. ett lite jack som antagligen har kommit av en liten spark. Han är ju inte direkt den där hästen som låter sina kompisar vara utan han MÅSTE vara upp i rumpan på både Lina och Colin vilket inte alltid uppskattas av dem båda. 

Så summan av kademumman är att han på två veckor efter det att vargtänderna drogs så har han fått spraken åvanför knät, ett "större" jack på insidan av vänster ben precis i mitten mitten, ett bett på halsen och så sist jacket i huvudet. Ja undra va som kommer de närmsta dagarna. Det ända positiva just nu är att knäskadan är betydligt mkt mindre och det är nu bara en liten liten svullnad precis där sparekn var men den går att masera och ha sig så nu fortsätter ja med liniment. Så hoppas ja på att de går att rida herr knas till helgen!


HAHAHA

Halsen-  en 5 krona

Pannan med blåspray därav "geget"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback