Perfa!

Skickade som sakt iväg en höanalys i förra veckan och idag kom svaren. Vi gjorde bara den "enkla" varianten och värderna va mycket bra för att vara årets skörd. Eftersom ja inte riktigt har koll på de där vad som skall vara hit och dit så tog ja mina värden och bad helt enkelt om lite tips och råd. Det hela slutade med att vi ringde till Wvensk foder och rådfrågade en foderexpert.

Hon tyckte att vi skull ehålla hårt i leverantören för att detta året så hade skördarna varti mycket blöta och och därmed haft väldigt dåliga värden så hon var väldigt glad över att vi hitat ett så fint hö till et så fint pris (1,4kr/kg).

Vartfall, dessa fantastika människor som jobbar på svenskfoder och foderaffären ville göra en foderstat till mig och linda så den är klar till i morgon och görs efter mina behov och wille Samt de foder som ja ger. TACK! känns riktigt profsigt och skoj att få så kompetent hjälp faktist!

Tyvärr har dagen inte vart 100 idag utöver detta då ja har haft otroliga smärtor igen och de har kommit i inpulser så ja hoppade ridningen och vädret gjorde det itne speciellt svårbeslutet heller. I morgon är tanken att rida ut en sväng med linda om de inte blir för mörkt. Annars så tar ja en tur ur på söndag så får de blir lite ridning i padocken i morogn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback