Ge mig ett tak och några månader...

Ja de finns en STOR nackdel med att ha en unghäst, man måste rida MED någon. Eller ja det måste finnas någon på anläggningen dels för hjälp och dels för att om de skulle hända något så är det bra att det finns folk i närheten. Sjävlkart ska man alltid försöka rida när det finns andra men när man har unghäst så är de ganska stor sanolikhet att man kan få sig en åktur.

Just nu så behöver ja bara hjälp med att någon håller i knas medan ja sitter upp och ja vill gärna ha de så lite till. Bara så han fattar vad de handlar om helt enkelt. Själva ridningen så kör vi på själva och de går hyfsat okej. Sedan så är även tanken att ja skall börja ta mig ut i skog och mark för att få framåtbjudninge och lite muskler från att lyfta på tassarna över stubbar och snår.

Vartfall idag blev de ingen ridning pga just åvannända och sedan så kom de ett sådant där äckligt blött dimmigt väder. Man blev blöt bara att gå ut. Just i dessa situationer vill man då kunna ha ett ridhus. Eller bara ett sådant där ridtak med liten särg. det behöver ju inte finnas väggar hela vägen utan tak, tänk vad underbart de hade varit! Ingen jobbig snö på backen, ingen is, inte fryset underlag och inga stora äckliga vattenpölar utan bara lite kompaktare och lite bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback