Produktnyhet

Har hört lite om en ny produkt som heter EC hand. Den löser inga problem med hästens mun eller liknande utan hjälper ryttare att bland annat hitta en bättre känsla och få jämnare sidor. Ja hur och vad är de för ngt tänker ni kanske? 

Jo detta är som en liten dynamometer typ (alltså en fiskvåg liknande grej fast utan kg måtten) som man fäster på tygeln. De finns en färgskala på den så är du hårdare och mer fast i ena varvet än andra så syns detta på Ec hand genom att den kanske är grön på ena sidan och röd på andra. Detta gör i sin tur att du som ryttare bler mer uppmärksam på sina händer och blir bättre på att rakrita sin häst och man "fastnar inte" i handen.

 

De är ingen mirakel grej som kommer att göra att din häst helt plötsligt kan allt. De är en produkt som visar svart på vitt hur din kontakt med hästens mun är! Ja hade gärna elat prova på den för ja tycker de verkar som en smart grej, om den nu funkar. Den enda nakdelen som ja ser är som ryttare ska man juh titta fram inte ner på tygeln vid bettet?

Kommer den till ett bättre pris så kanske ja införskaffar mig en nu ligger den på 699:-!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback