Veterinärbesök

Ja som ni såg så var veterinären ute till W. Vi skulle göra en grundvaccination samt börja på en ny stelkramp eftersom den förra inte va komplett. Vet skulle även titta på den lilla inken och ja fick också avmaskningsmedel utskrivet.

Han skötte sig exemplariskt när vet skulle sticka han och han rörde inte en min. Stor skillnad på honom och Aliss som mer eller mindre bara behövde se en spruta så svimmade hon. Lilltjejen...

Vet tyckte inte att inken va något stor och att vi kunde avvakta. I bästa fall så kommer den att försvinna om den va av den "braiga" sorten som vissa unghästar kan få som är väldigt lika vårtviruset. Jag skulle vartfall ta kontakt med dem i slutet av sommaren/hösten för att se vad som hänt med den och vad vi ska göra om den vuxit.

DEt får vi dock inte hoppas på utan att den förblir liten och tillslut försvinner. För de där medlet som man skule kladda på va SVINDYRT 1241 kr för en liten burk!

Jag borstade på grabben och sedan fick han gå ut till sina kompisar. Han ha blivit mkt lugnare att ha själv i stallet och gör inget väsen över sig alls. Dock kan han bli lite sur om han står uppbunden och man inte ägnar någon tanke till honom. De resluterar i att han viftar med frambena som en fjolla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback