Schockemöhle Nörd!

De finns ett märke som ja gillar lite mer än de andra när de gäller hästutrustning. Det är schockemöhler! Gillar deras stilrena men lite "vågade"färgkominationer och att deras saker har varjerande priser. Dock är ja inet jätte förtjust i deras nya kolektionslogga men de går gå. Jag har två stycken schabrak X antal benlindor (som är suuuper) ett träns och en grimma från schockemöhler, eller a de är vad ja kan komma på nu =)

Eftersom grimman har herr lort haft i hagen några dagar nu så är den mer eller mindre inbakad i lera och ja den är kaffebrun så den ser bara skitig ut på han eftersom han är mörk. Gillade dock hur den passade på Bennys hårrem men aja man kan inte ha allt! Så de som just nu står på inköpslistan är grimman memphis från just schockemöhler fast i färgen marin. Tror att herr lort kan passa i denna färg.

Denn finns inte i ngn affär nära mig så de kommer bli att beställa antingen via nätet eller vänta till falsterbo (som är snart!!!). Såg dock att dem hade en blå inne fast med fårludd fastsytt på insidan av hela grimman. Detta hade kunna vara en bra grej till Lortis eftersom han får skav så HIMLA lätt har ja märkt! Men de finns även en anledning varför han går under namnet Lortis! Så de blir kanske inte en så görbra lösning trotsallst!


Nuvarande färg

Önskad färg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback