Dagens träning

                           

Måndag
Vi började med lite "plastpåseträning". Han fick lukta på en plastpåse som ja hade efter ett täcke ( de bruna som ja köpte idag) och han lukta läääänge men sedan så gick de helt bra att att stryka påsen över hela hans kropp. Dock ej öronen då han är lite skygg bakåt men ja va i ansiktet, bena, rygg, rumpa överalt.

Idag så blev de även longering med träns. Började på bra och han kom ut i skritt runtmig direkt och fattade att de va runt mig ´han skulle gå. Vi hade även ett störtmoment med oc

 

h de va Tessan som red Gullan samtidigt. Sedan efter något varv så började vi trava och fram kom han och nu fick ja mkt bättre respons på spöt och mina framåtdrivande hjälper. MEN de va en och samma punkt som han stannade på idag.

De gick skritbra i några varv och så helt plötsligt tvärnit. Jag vill ju stoppa han och inte att han stannar själv för då vet han juh att han kan utnyttja det. Så det var fram i trav igen ett varv och sedan försöka stanna han där HAN inte stannar själv. Wille fattar juh vad stop betyder och hur man ska göra. VI ska nog se att han kommer nog även snart att fatta vad Fram betyder med.

PAsset va inte så långt men vi avslutar och går hem när det går som bäst så att han itne ska tröttna eller tycka det är jobbigt.

Har longerat han med ett tredelat d-ringsbett men tror nog att ja ska byta till mitt novabet så han kan suga lite mer på de. Funderar även på att kanske ta en kort promenad med han i morgon upp för backen och längsmed hagen. Så kan tessan gå först med gullan så blir han kankse lite lugnare.

Taanken eller snarare planen är att efter att ja suttit upp på han och han fattat vad gas och broms från ryggen är + svänga så ska ja BARA ut i skogen och traska. Vore rätt så bra om han inte kröp ur skinnet varje gång då =)

 


Kommentarer
Emma säger:

Det ska bli spännande att se hur det kommer gå för dig och din plutt. :)

Men vad hände egentligen med Benny? Fast det kanske du inte vill skriva om, isåfall är det så klart helt ok.

2011-06-21 | 16:43:40
Bloggadress: http://emmasgarderob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback