Abstinens

Ja de ska bli så himla skoj att kommaigång när maggan kommer. De kommer bli hårdträning för min del och sjävälkart en del uteritter med men främst egen träning. Längtar faktist tills dess att ja får sätta igång rejält med henne. Kommer hämta hem henne någon gång i början av juli och så får vi se vad vi hittar på efter de. Ska kika på om de finns några tävlingar som vi kan starta för skoj skull eller om de finns några tränigar som vi kan göra...

Har sådan fruktansvär ridabsinens att de finns inte! Ska självkart bli skoj att sitta upp och börja rida på Wille med men där handlar de juh främst om att "åka häst" och bara vänja han sakta men säkert. Kommer även bli en hel del uteritter med maggan i släptåget så de ska nog gå det med. Undrar bara hur de kommer att gå när maggan är så rädd för borar och saker på marken. Vill inte att Wille ska flamsa sig över sådant.  MEn annars är hon en klippa i skogen.

Så fort ja fått hoppat upp på wille och vi har kört lite och han börjar lite mer på mig så ska vi även börja last träna.

Gud vilken ridabstinens jag fick! På måndag (eller kasnke i morogn) så blir de till att hänga på han med och se hur han reagerar på de. Tror just de momentet inte skall vara några problem faktist.

I morogn blir det även hagbyte och han ska få stå med en annan unghäst. Den kommer dock inte fören några timmar senare så de blir att öva på att stå ensam i hagen med. Ska bli interesant att se vad han tycker om att gå utanför stallområdet och helt nya platser för honom. Sp'ännande!


Kommentarer
Charlotte Agneryd säger:

Hej hej vad rolig dina inlägg är! kommer med all säkerhet läsa din blogg igen. =) Hoppas du har en rolig dag ;)

2011-07-01 | 14:09:16
Bloggadress: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback