Hovslagaren

Ja idag så va hovis ute och skulle verka knas. Han skulle även verka tjejen. Vi började med att ta famtassarna på knas som är lite inåttåad så han sliter på utsidan men de va inget som va alvarligt. Båda fram gick kalasbra stod snäll flyttade sina bakben lite men stod öfr övrigt snällt. Bak däremot va lite jobbigare. Han vevade lite med dem emellanåt och ibland stod han helt stilla. Tur för knas att hovslagaren va så himla duktig och lyhörd samt att han hade fint slitna bak så de behövdes inte tas så mkt.

Hovslagaren va en ny favvorit hos knas efteråt då han blev kliad och han nog även luktade gott för mulen låg så härligt på hans axel. Bara positivt att säga om dagens skoning.

Tjejen skulle verkas hon med. Hon va lite mer skeptisk mot de två kararna som entrade hennes box, killarna/kararna klappade på henne och pratade med henne samt att de kollade av läget innan de började bröta igång. Hon va inte lika villig att ta upp sina ben som Wille men upp kom dem och hon va nog så konfundersam över vad de va som hände att hon glömde streta emot, en stund i vart fall.

Fram va som sakt inga problem och vi gick över till bak. Fick man bara upp bak så va de inga större problem men de va just att få upp bakbena. Men de gick så snmåning om och två glada men fundersamma små ponnisar struttade ut i hagen efteråt.

Före och efterbilder kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback