Dagens Träning x 2

(Ny bild kommer, Dags att förnya)



Fredag
Jag tog på knas tränset och vi traskade bort till padocken. Han va lite småspänd hela vägen bort och de va lite nyficket med alla hästarna som sprang runt. Inne på gården så ba de diverse bröte att passera och två hundar som skällde fårn ingenstans men ja tycket allt att han skötte sig bra. Vi gick runt lite i padocken och pejlade mest av läget på allt runtinkring och gjorde även några basövning så som svänga runt/efter mig och även stopp och backa några steg.

Han lugnade ner sig efter några minuter och kunde "arbetas". Vi va där kasnke 10 min för att sedan traska hemmåt.

Lördag
Knas fick skydd på alla fyra och träns. Ingen medhjälpare idag så vi traska bort till padocken igen. Idag va han mkt lugnare på vägen bort men lite mer orolig på gården. Dock aldirg så orolig att han inte går att kontakta vilket känns bra. Idag gick även anden runt lite mer och han va lite läskigare. Vi började att gå runt och körde följa john vilket gick aldeles ypperligt.

Ena hörnet va lite småläskigt med så vi arbetade lite mer med de. Sedan så körde vi lite longering med men eftersom ytan är större så hade han lite svårt för att bli inramad och bara springa på. Men ja tyckte vi löste de rätt så bra och ja avsliutade när ja kände att de gick som bäst. ca 10 - 15 min vi traska ett varv och så gick vi hem.

Han är bra rolig när han fattar att han ska hem och vart duktig (=godis) så de va raska bestämda steg hem mot gården och då va han inte ett dugg ingtereserad av varken galopperande hästar eller tjejen som gnäggade. Söt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback