min dag i bilder typ

Ja de blev allt fullspäckat! Jag tog som sakt och städa ur lite i garaget trodde ja hade mer skit än vad som kunde hittas. Gjorde vart fall en "tvätta korg" så där i ligger nu mestadels lindor och två sälja schabrak. la även i lite mer saker i min "ta-med-till-borås-påse" ochfyllde en ikea kasse med saker som ja inte behöver.

Hämtade sedan upp tessan och vi styrde lilla svarta till kungälv. Gick även runt i affären och kika om vi hitta något skoj men nja. Utbudet va la sådär, eller snarare de va samma som de vart ett tag nu. Sedan så tog vi en tur in till My One. Jag hade hoppats på att få hittat ett par rundsydda tglar men nej de hittade ja inga. försökte även kika om de fanns någon go tröja men inte de heller.

Tessan fick köpt ett  begagnat nova bett och ja kom hem med ett par pikeur strumpor.

Vi åkte sedan till inda och koplade på transporten och när de va kalrt så tittade vi på när Saga red sin fina Gullan. Gud så duktig den ungen är! Gullan va lite pigg för dagen men de är en riktigt fin ponny med en riktigt duktig ryttare!

Sedan så åkte vårat lilla gäng till stallet med transpor och vi började med att ta ut mellanväggen och sedan så testade vi med och kolla vad Wille tycke om lämen. Va inga problem där inte två tassar på stod och åt lite godis backade honom och sedan gick de av bara farten och vi stod ine i transporten och snaska lite mer godis och sedan backade vi ut hela vägen!!! Trodde inte att de skulle gå men de gjorde det och han gjorde de GALANT!

Impanlimpan testade även hon och där fanns de ingen tvekan över huvud taget! gud silka duktiga hsätar vi har! Planen är nu att vi ska lastträna dem varje dag. lite i taget så att de blir som en vanesak för dem. Har lindas transport till förfogan så det känns bra att bara åka och hämta den. Funkar att träna i men ska nog inte köra i den.

Jag är så sjukt nöjd över dagen som varit och så himla glad över min fina prins!

I morgon är planen att Rebecca Svensson ska komma och hjälpa mig med knas. Vi får se hur långt vi behöver gå denna gången men börjar som vanligt med att hänga på han och ser sedan om hon kan hoppa upp. Tyvärr så går vi nog inte bort till ridbanan utan håller oss på gräset och ser hur han är. Han kan juh platsen och känner sig trygg där så. Vi får se vad R har att säga om de med.

Blev några bilder från idag med.


Före städning

Efter

Saga och finna gullan

Bästa saga med gullan

Förvånad ägare!

En mkt förvånad ägare

Mkt lycklig ägare + häst som ser hink med mat + extrareda som gillar häst =)

Impanlimpan va heller inte så svårövertalig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback