Regn!

USchlipuchli för detta förjolande regnrusk som kom idag! Hela dagen har bestått av ruskväder och inget trevligt alls. Håret står åt alla håll och kanter och man blir pisseblöt i ansiktet och händerna är iskalla. Eller a har ett par suuuuper handskar från Guide och de värmer riktigt bra. Hade tappat den ena handsken så den hade legat ute över natten hittade den förut och ja de va våt utanfpå men innuti så va de bara lie småfuktig i några fingersömmar annars tor! Helt fantastiskt!

Jr har svårt att hålla värmen märker ja och han e lixom inte varm under täcket utan mer ljumen eller hur man skall beskirva det... och ändå har han ett tjockt täcke på sig... Gissar att de blir till att åka hem och hämta alla mina täcken så att ja kan växla bättre. Måste nu vara lite extra noga med att han inte får bli kall pga hans muskler.

Biolighten börjar ge resultat. Hans ena "bula" på högersidan är näst intill borta och sidorna börjar bli mer jämlika. Vid bogbladen börjar han även bli "mjukare" och bullen vid manken på båda sidorna börjar även ge med sig.

i går upptäckte ja dock att han var ömm vid vänster höftkula typ. Antingen är de träningsvärk från hoppnigen eller så är de en muskelinflamation. Så vi tar de lite lugnt i några dagar så får vi se hur de urartar.

Funderar även på att köpa mig en riktig telefon med lutar just nu åt Iphone bästa med den är att ja då kommer kunna blogga direkt från telefonen = mer uppdateringar.

Jr kommer nog få sig ett BoT Täcke med och då kommer ja ha en ryggvärmare tillsalu finns de något intresse av er bloggläsare att köpa isf?



Kommentarer
Rebecca säger:

kikar in :)

2010-10-18 | 20:16:47
Bloggadress: http://rebeckhaam.blogg.se/
jessica säger:

jättefin häst! :)

2010-10-19 | 22:06:39
Bloggadress: http://jessicahagstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback