Träning

                             

Benny
Idag så stod de longering med lättare inspänning över bommar. Jag drog fram 5 st, orkade inte ta fram mer då dem väger bly! Började med lite uppvärmning utan inspänningar. Han svara bra på mina hjälper från marken så vi spände fast och fortsatte arbeta.

Vänstervarvet är hans lätta varv och han trampar på som bara den och han gillar bommar så de är en mkt bra kombination. Högervarvet är som ni vet hans svåra och han travar inte riktigt på utan kan stanna. Detta hände inte idag utan han bara traskade på som aldrig förr och stanna en gång bara men eftersom vi jobba ganska länge så tykte jag att detta inte var något att hakaupp sig på.

Vi tog även och galopperade lite i båda varven. vänstervarvet så har han svårt att hålla kvar galoppen men den är lungt och harmonisk. Han är inte tillräkligt stark än men de kommer. Högervavet har han inga problem att gaoleppra men däremot så är den inte riktigt ren och går bra mkt snabbare. Men vi jobbar sakta men säkert.






Bosse
Vi testade tredelat på honom och så började vi med MAAAAAAASSA lösgörande! Kikade mot skänkeln och vill inte riktigt gå fram men de fick vi löst. Efter det så var de volt efter volt efter volt.

Han hade lite svårt att sätta under sig vilket även gjorde han ostabil och han sköt ut bogarna liiite stelare i vänstervarvet med. Tillslut började han förstå hur ja ville ha hans arbete och då gick det betydligt bättre. Temot och takten i traven blev jämt och fint oh även så formen. Vi arbetade som sakt vääääldigt mkt med lösgörande och volter.

när vi skulle galoppa så var han rejält trött och det blev inte jätte bra. Arbetade inte så länge med den därav. Här märkte man mer att han hade svårt att sätta under sig ännu mer. Vi gjorde många volter här med samt några ökningar längs långsidorna. När han kom dit ja sökte så avslutade jag och travade av honom i en lång och ååååg form.

Han såg ut att vara glad efter passet men rätt trött. Och jösses vad BLÖT han var efteråt! Fast jossan klippt han så ran det längs med halsen och bena och tur va att hon tagit med många schabrak för de var blött även på utsidan.




Hade även tänkt att filma turen nr ja red men ja som vanligt min tur är att bateriet dog! Lovar på bilder i morogn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback