Duktig Prins!

I morse åkte jag in till stan (göteborg) för att hämta upp tessan på nisseteminalen. Sedan styrde vi stroa svarta mot ullared där vi spenderde någon timma eller två. Gick faktist ovanligt fort. Dock kom vi båda på att vi glömt solkräm till ponnisarna i kassan men de fick vara! Gjorde självklart några fynde som vanligt =) men blev inte mycket.

Åkte sedan hem till kära stenungsund och till min fina lilla prins benny! Han fick pröva sin nya lädergrimma och tycktes trivas riktigt bra i den! Sedan va de dags för lite träning. Vi stod i spolspiltan och de är numenar ingea problem att traska in i den. Sedan beslöt jag mig även för att spola bena fram va de inga som helt sproblem och kunde ta hela benet och framme på magen. bakbena var däremot lite läskigare! Lite räddare om dem men har gjorde ändå framsteg vilket jag var nöjd över. Tar liten bit i taget!

Så var det även dax idag att slänga på sadeln. Fick hjälp av Sagisen som muta prins med godis medan ja slände på sadeln och spände lite lätt. Inga som helst reaktioner över att han ahde ngt på ryggen över huvud taget! Traskade ner till ridhuset och longerade lite. Trava på fint och fick till lite mer "fartig" trav med. Sedan blev de lite brall i galoppen men inget märkvärdigt. Han brydde sig inget om att sadelkåporna låg och slog och lät konstigt utan traska på som aldrig förr. Man märker verkligen att han tycker det är skoj att bli omhändetagen och att få visa upp sig!

Så nu är det bara att hålla tummarna så att han håller för mig!

Tog lite bilder på han men tyvrr ligger de på en annan dator, och jag sitter för tillföllet på jobbet och stör daniel med mitt smatrande på tangenterna! Lovar att lägga in bilder i morogn när ja slutat jobbet och vaknat.

So Long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback