Valborg!

Hejsan hejsan!
Idag började min dag kl 7! vilket är mkt tidigt för mig. jag skulle iväg till kungälv på lektion jippi men innan de så va ja tvungen att åka till stallet för att ta av errol och aliss täcket.

Åkte vidare till skolan där vi hade en genomågng inför provet som va sådär spännande. skulle åkt in till stan för att lämna två böcker men upptäckte att ja glömt böckerna, så ja åkte hem och skulle till torget men tänkte kika förbi stallet.

Där hade våra nya hovslagare kommit och dem var verkligen supperduktiga, de går inte förklara med ord hur bra dem var. Frank och marcus har nu blivit hela stallets hovslagare vilket är mkt bra.

Sedan var de bara hem och piffa upp sig lite för att sedan och hämta Maria. Vi åkte sedan ner till stationne som var lite tom när vi kom men sedan så började folk att samlas å vi blev ett litet gäng från stallet. mot kvällen kom våran "taxi" marcus och hämtade oss och vi åte vidare till fam vargvik där vi vilt diskuetrade allt från barnstölder till fatima mord till tvångstankar. haha

En mycket trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback