Jobb, tomt stall och tykna poliser!!!

Hejsan!

Dagen idag börajde med att jobba mellan 10 - 17 de gick riktigt snabbt idag och de va värkligen super kul att jobba. Jag tycker faktist det. Fick byt massa beterin och minskat länkar och så självklart sålt en massa. Men ibland undrar man hur snuskigt folk är igentligen tittar dom aldrig under sina klockor hur de ser ut!?!?! Va ju inte en gång man fick spykänslan i vart fall.

Efter jobbet så satt ja och mammsen och käkade pizza vilket var mkt gottigt.

stack till stallet men de va jätte tomt på folk va inte en ända kotte där som ja kunde prata med så för en gång skull tog de mig inte 4 h utan ja va klar på 2 kasnke. Sedan kom visserligen linda kl 2130 så ja  va juh tvungen att tjöta lite med henne men de va bara massa skoj =P Hon ska rida alissen på söndag så ska ja få se hur de ser ut. ska bli massa kuligt.

Drog sedan hem men kom inte så lång min schef/granne sög tag i mig och börja fråga ut mig om lite folk. visade sig att en "granne" till oss blivit av med sina två cross cyklar på ett värde över 100 000 st och de två nötterna som stuligt dem har sprayat de me svart färg men dem missade att cyklarna va lite speciella och att dem är lätta att känna igen.

mycket riktigt så har ägaren och typ en till stor bunt och runt och jagat dem i stora höga men utan resultat, vi här hemma har istället suttit på telefonen och försökt att få dit snuten men dem va skittyvkna mot oss ock bokstavligt talat la bara på luren. så man börjar juh undra om de håller på med mer saker än fartkontroller och fika??? Inget illa menat nu sötnos (L) men poliserna vi prata med hänvisade oss till stationen som öppnar igen på måndag. Jo men då är de juh lätt att få tag på cyklarna igen. nja!?

Men men här sitter ja nu värker i hela kroppen av allt slit ska bara borsta tansebisarna å sedan e de bums i säng. Skall plugga massa Fysik i morogn samt att de kasnke blir en lite runda me tjejerna i morgon på nya puben ska bli massa skoj.

so long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback