Helikopter hopp och bikinimode till sextekniker!

Hej hej
Åkte till stallet i dag eller nej snarare cyklade till stallet i dag ska börja hurta lite. Jag och Maria bestämde oss för att bada med hästarna idag, de tog lite tid inan vi kom iväg dock för vi passade Mio en stund hehe. När vi väl kom upp och iväg på våra långbenta springare så gick allt bra. Aliss gick i vattnet utan problem denna gången men hon tyckte fortfarande att vattenpölen va farlig, Errol och andra sidan tyckte vatnet va dööölskigt så han skulle göra världen hopp och värkligen laddade men de slutade att han bara hoppade rätt upp i luften och landade ca 10 cm från sitt upphopp?! Detta såg skit roligt ut och maria blev lagom förvånad.

Badandet gick bra, ingen drutta i och hästarna (aliss) tyckte de va suuper kul, hade de vart lite varmare hade hon nog lagt sig ner, men ja hade tur idag.

Åkte ner till torget för att besöka min kära Nettan på krogen men hittade henne inte ringde några gg men antog sedan att de dragit till baden istället så ja gick och hyrde en film istället.

Utanför träffade ja björn martin och martins fästmö. vi stog och pratadeom allt mennan himmel och jord i ca 40 min, eller hur länge va de brjön? Det vi bland annat diskuterade var bikinimodet i sommar om de kan vara kasler stuk över de, hur man hittar in till en kärleksgrotta på någon "******" (marint funderade dock mest), balans i klackar och sedan hur man ska få pli på Martin.

Åkte sedan hem och tittade på min musikal och blev besviken, den sög!!

Nu väntar ja på lilla johan som ska ringa, å titta där rang han???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback