Fysik B, svenska mässan och en trött Carolina

God Kväll!
Började min dag att gå upp kl 0700! Vilket är MYCKEt tidigt för lillia mig, men va ska man göra när man börjar kl 0800 i kungälv. Fysiklektionen va la sådär roligt. Vi gick igenom ludets våglängder och sambandet  v=f*landa. inte så jätte svårt ska bara ha koll på alla enheter.

Efter skolan åkte jag iväg till Svenska Mässan i Göteborg och hoppades på att de skulle vara massa folk första dagen men de va inte alls många där. Gick och letade efter ett gult schabrak men hittade bara ett senapsgult som inte alls var fint. Fick i vart fall köpt mig ett par gula lindor, en ny sadelgjord, strumpor, pälsglans, sporrar, rosa cobanbinda och ett bar vita frambenssydd. men kom på massa mer saker ja skulle haft när ja åkte. så de blir mera scoppande på fredag då ja ska dit med tessan och ronja.

Åkte efter det till lilla fisen och upptäckte att hon sovit utan täcke... hmm. och självklart hade hon lakt hela rumpan i en stor baj så i solen var hon helt gul/grön om rumpan så de va bara att ta fram vattenslangen och börja bada henne. Hon var värkligen suuuper duktig, kunde gå ifrån henne och hon stog där så snällt.

Tog sedan och borstade henne riktigt fin och provde dem nya lindorna och satte på fingrimman, passade sedan på att ta lite kort. Vilket hon ong förstod för hon böjade att busa massa i hagen!?

Väl hemma så hade pappa fixat fram grillen och vi hade premiär! De var värkligen super gott! Det sorliga är bara att ja vet att om ca 1,5 månad så har ja tröttnat på denna smaken då den kommer att serveras varje dag snart.

Sitter nu ute på Tjörn som är den lilla ön brevid Orust som är sveriges 3:e största ö. Antar att ja snart måste titta på lite fotboll, men ja kan nog smita undan me att baka något gott istället. Ååå va sugen ja blev på äppelpaj i smuldeg och vaniljvisp!? DET ska ja göra nu!

Herrå!


En liten Bonusbild på min sötnos                                                                       

image2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback