Önskan om svar

Den där vansinnigt obehagliga känslan som växer när ,an så tydligt ser att ens fina skatt bara ändrar beteende helt är obeskrivbar! Vi står och tittar på han och dividerar fram och tillbaka. Under den tiden ställer sig Wille i ena boxens hörne med en tuss i munnen och låser ute allt! 

Jag ropar på han va lönlöst, han stängde ute allt! Tillslut drog vi ut tussen ur munnen och det gick någon minut och så var han tillbaka med oss. Så höll det på.

Vi ringde distriktet och veterinären konstaterade helt klart att det måste va något i munnen, hon släppte kolik väldigt fort då varken höjd puls, feber eller inga tarmljud stämde. Allt va som det skulle.

Vi hade hoppatspå att hitta någon typ av förstoppning eller sår i svalget/munnen, men han såg väldigt fin ut.

Endoskåpet kom fram och ner i strupen, inget där heller. Vi alla stod att kliade oss i huvudet. Knas kunde nämligen äta pellets, godis och även strålussern, symptomet kom även där men inte lika kraftigt och länge.

Vi beslutade att han skulle få betforvatten när han kviknat till och ta bort höt. Kontrollera vattnet och så tar jag och fodrar på morgonen. Stallägarens mamma som bor på gården skulle kolla till han vid 12-slaget och rapportera. 

01:30 hade han inte bajsat, samtal till vet och hon sa att det inte va så märkligt då han inte ätit men ändå druckit upp ca 7 liter av betforvatten.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback