Växjö tur och retur!

I torsdag begav jag mig till växjö för att hällsa på min lilla prins! Var uppe tidigt på morgonen och tog han om fisen som inte haltade längre, jiiiiippi!!! Skyndade mig hem fixade och sedan centralstationen.

Resan ner var helt okej. Jag och två andra hade en hel vagn för oss själva vilke var riktigt himla feting najs!

På torsdagen hittade ja och patrick inte på allt för mkt. Vi tog oss en liten promenad och handlade lite mat och prinsen lagade som vanligt världens goaste kykling med cocosmjölk och sparris. Vi hade en riktigt härlig myskväll.

På fredagen drog ja in till "stan" en liten snabbis och köpte en bok och lite hemprylar till patrick mendans han satt hemma och pluggade till sin tenta. Det var rätt så rogvande att strosa runt där på stan ensam. fick kollat på allt i lungn och ro.

Tog bussen hem vid 1300 tiden. sedan tog jag och patrick oss en till liten promenad till ica för att inhandla de sista godigaste för våran kväll. som vi bara skulle mysa och jäsa lite.

Lördag morgon så gick patrick iväg för att skriva sin tenta som enligt mig kommer att ha gått galant för honom. men om man lyssna på han och hanns klasskompisar så har halva klassen fattat fel. frågan är bara vilken halva det är. Lite roligt att sitta och lyssna på dem när dem filosoferar om alla dessa papper som ska skrivas eller inte skullr skrivas.

Väl eftre tentan så hade vi bjudit hem criller på lite ungsbakad lax med chewre ost (stavning?) och klyftpotatis. MASSA GOTT!!! I potatisen hade vi lakt massa vitlöksklyfotr och de va skit gott för potatisen hade blivit så där aldeles lagom mjuk.

Sedan fick vi ett ryck och började att möblera om patrick lya då feng shuin inte riktigt stämde :S haha. men de blev faaktist mkt mysigare nu.

På kvällen skulle vi på bio men de blev ändrat så de blev utgång istället med Crille, lina, hanna, marcus och patrick så klat. första så va vi hoss crille och bara mös allihopp sedan kom världens grinigaste taxi chafför o skulle köra oss till stan. där vi gick till en pub men den va så full så vi satt på UTESERVERINGEN!!! men vid en sådan där värmelampa, som inte gav så jätte mkt värme. Där ute i kyla satt i i kasnke 3-4 timmar inlindade i massa filtar.

Söndag har vi faktist inte gjort många ryck. ja gjorde ett par äckliga muffins och en skum paj. läste lite i en bok. satt och sov en stund med prinsen. gjorde inte så jätte mkt.

Mitt tåg gick 18.12 som blev försenat till 18.16 ( de va kalt o vänta). vagnarna var överfulla! som vanligt på sj. satt och läset min bok (16 år till salu) men den tog slut när ja hade åkt halva vägen. typiskt! boken va massa bra så den rekomenderar ja varmt om man inte är allt för känslig. Satt sedan och lyssna på min ipod som skulle dö när de va en timma kvar av resan...jihha! gud va tur ja har.

Kom vart fall hem och insåg några tråkiga faktum men va ska man göra! Thats life lr va säger man? tråkigt att oskyldiga ska behöva lida.

Men men

Imrogn ska ja få träffa min andra stora kärlek, Aliss!!! ska bli massa kul. rida och träna hårt nu denna vecakn då de bara är 6 dagar kvar till DM!!! kommer aldrig att gå men va fasen kommer aldrig att komma ut annars.

So long


 


Växjö!

Fredag
Åkte tidigt till stallet för att fixa allt med Fisen, Red ut i ösregnet, var faktist en ganska mysig tur.

Drog sedan ner till växjö för att överaska min andra lilla fis, patrick. Hade dukat upp med massa goda havskräftor. gissa om de va en polis som blev lite överaskad??? hehe. Vi mumsade i oss all den goda maten och de va tre stackare som blev över. Sedan satt vi och mös länge. tittade på film och bara va nöjda av tillvaron (vart fall jag).

Lördag
Åkte in till växjö city en stund och kolla lite affärer. Gick sedan till harrys och käkade mat med lina, crille, crilles broro och hans tjej. Dem hade massa goda pommes.

sedan va de dags att gå hem. patrick somnade i sängen den lilla sötnosen. sedan så var de dags att göra sig fin för kvällen. Vi var nämligen bjudana på inflyttningsfest hos lina.

Hos lina var de massa folk ja inte riktigt hade koll på men de va trevligt för de=). vi förfestade där och gick sedan vidare till Sivans. jag och Bern höll mest koll på dansgolvet. va inte riktgit den där goa härliga blandingen av dans musik utan mest titta på lyssna musik.

Söndag.
Vacknade uppp brevid världens snygging. Gjorde inget speciellt idag. patrick plugga lite och ja bara lullade runt i lägenheten.  Vi fick oss dock ett ryck mitt på dan att städa lite så de gjorde vi. Sedan va de tv och böcker.

Måndag
Sista degen me snyggingen, blev överfallen av en polis innan ja åkte (patrick asså) Finns nog inte ngn som e så himla het i poliskläder som han(A). Satte mig sedan i min räcer golf och begav mig mot göteborg.

Svängde dock förbi ullared där ja fick handlat en present till mamma och lite skit som vanligt =) men fick faktist köpt mig en tävlingsskjorta från isabell werther och transport skydd och ett knall lilla täcke.

kom hem rätt sent. åkte sedna till stallet. skulle rida nya rundan med lilla och sofie. men uttäckte att aliss tappat en fram sko. jippi  =( så ja promenerade den istället med dem.

fortsatte sedan att städa mitt rena rum hemma.

Tisdag
Var i stallet tidigt i morse så att ja fick de överstökat. tömkörde tanten och eftersom vi ska börja trava så fick ja gjort detta med. det ända krukset va juh att hon bara får gå på rakt spår, så de innebar för mig att ja fick springa bakom henne. JOBBIGT!!! men fick la sprungit i ett ganska raskt tempo vart fall 4-5 varv och sedan raksträckan utanför stallet i uppförsbacke. lite stolt över mig själv är ja allt. =)

fortsatte sedan med min städning hemma kom rätt så långt, slängde tre ica påsar med skit.

Sedan var de ridskolan med lill tjejen josse. jag skulle faktist med rida lektion idag. Fick kongur, som va på bråkhumör. gick inte bäst men han var rätt trevlig i gångarterna.

åkte sedan med lillan till mitt stall för att ta in hästarna men dem flesta var redan inne så de va bara jazon och aliss som skulle tas in.

Onsdag
Hade uttsläppet i morse så ja va i stallet 0745. pillade lite med aliss men beslöt mig inte för att tömköra då utan att göra de senare på dagen, en anledingn va med att ja höll på att både frysa och hungra ihjäl.

åkte hem och gjorde god pasta med kantareller. MUMS!

Har även städate lite i dag med, mer skall det bli. men vill få klart mitt tävlingstäcke med, hmm. Får nog ringa någon sömmerska och höra.

Älsklingen ringde med och sa att han klippt sig! ja tyckte han va söt men tyvärr va han inte så nöjd själv över håret. så vi får se vad han hittar på bara han inte rakar av de!!!