Torsdag, Fredag o Lördag!

Torsdag
Åkte med pappa på morgonen till jobbet för att sedan ta hans bil till Ikea men eftersom ja va där så tidigt så åkte ja til coop innan och köpte massa goda äpplen och morötter till damen hemme.

Efter de drog ja in till IKEA och skulle bara ha en korg eller a tre stycken men så hittade man en massa andra pillipill, å patrick sukulle ha lite saker. JAg fyndade en massa billiga handukar (2kr st) och några fina latte muggar en paj form och sådan man kan ha i en blivande lägenhet. för någon gång komme ja att flytta.

Sedan drog ja till tre hästar där ja skulle köpa kornkross men självklart glömmde ja detta. fick köpt en sadelhängare och en brsöta med martingal. Här lyckades ja fynda igen. för brösta va sprillans ny (hittade den på begagnatavdelningen) och den kostade bara 150 kr. kolla sedan upp på hemsidan och då ligger den på 459kr. Mitt kap!!!

Åkte bort till pappas jobb sedan för att pejla läget men de va inget interesant där mer än att dem skulle käka lunch så ja drog hem.

Brummade iväg till fisen för att maria skulle komma dig. pysslade lite med henne och gav henne massa gottigott. borstade och dona. städade bland annat mitt skåp. 

så ringde pappi och sa att ja skulle hämta några delar på saab som han behövde. så ja åkte till saab hämtade sakerna och skulle åka till pappa, lyckas sitta så djupt i mina tankar så ja åker heeeelt fel. hamnar helt enkel på stallplan ingen. kommer på mig själv och åker snabbt därifrån och bort till pappa.

Åker sedan tillbaka till stallet. Donar lite mer med min donna.

Maria lyckades komma tillslut men då hade ja bara 40 min på mig innan ja skulle åka igen.

Så åkte ja igen för att möta upp en tjej för att hämta mitt täcke som ja FYNDAT! ett jätte fint hööks täcke för 250 kr som igentligen kostar 599kr =)

Åkte tillbaka till stallet och satt där med maria ganska länge. Jag konstaterade att detta va en riktigt fyndig dag =)


Fredag
Jag va hos fisen på morgonen och träffade Lotta som red jazon, vi stog och pratade ganska länge.

Fick borstat av aliss idag med och gett henne lite mat vilken hon inte alls tkr e fy skam att få mat bara sådär. Ja vill att hon ska bli frisk nu så ja kan börja riiiida!!!

Åkte sedan och hällsade på min älskling som jobbar på snusboa. Där stod ja och pratade lääänge. Hade nog kunna prata ännu längre om de hade vart så.

Åkte sedan och hämta maria för att åka till min släkting (fråga inte vilken titel för de har ja inte en susning om) men vi skulle vart fall plocka äpplen där till hästarna. och det blev en del kan ja lova.

Körde hem blixten sedan och åkte hem till mig för att ha en liten myskväll med mina föräldrar och käka kräftor i määängder!!! Gud va gott det va. saknade dock pappas goda sås men men.

Efter alla goda kräftor åkte ja till stallet Igen för att ge aliss kvällsmaten. dit kom sedan Krusell för att hällsa på mig och få känna lite hästlukt.

körde sedan hem saga (lindas dotter) till hennes pappa och sedan vidare till Hemmakväll för att hyra en film (som ja redan hade sett en gång, typiskt)

Jag å krusell tittade vart fall på den som va rolig och fin på samma gång. Sedan svek han mig och skulle åka hem. Jag tittade vidare på tv och såg världens sjukaste film på 6an men men. Gick sedan och la mig.


Lördag

Min kära mamma väckte mig ganska tidigt för dem skulle åka ut med båten så sa hon något till mig ang en tvätt men ja minns inte riktigt var de va för att ja sov. tog vart fall av den tvätten som hängde ute då ja gissade på att de kan ha vart de hon pratade om?!

Sedan åkte ja till stallet en snabbis, matade hästen lite och borstade. grjode några böjövningar som hon gjorde väldigt duktigt. sedan åkte ja hem igen.

Satt mest framför datorn. käkade lite med

åkte tillbax till stallet och borrade en planka i mitt skåp och lyckades även borra lite i mitt finger, AJ!

Sedan kom maria och vi började att måla men färjen lyckades ta slut så linda gav oss en annan färg som va lite tunnare så vi fick måla två, tre fyra gånger för att de skulle täcka. mitt upp i allt ska nog nämnas meda tt ja och maria hade färgkrig. jätte kul. maria va vitast men mina armar va me bra kladdiga :P haha. stog nog och måla till 9 halv 10 på kvaällen.

Tog in min häst och gav henne lite gottig mat med för att hon skulle vara mätt och belåten över natten.

och nu så sitter ja här och väntar på att min prins ska ringa mig snart. men det blir nog jag som gör det =)

sov sött allihopp

Onsdag.

Men vi kan börja med tisdag. Åkte med min lillasyrra till Ridskolan. hon skulle ha sin första ridlektion på riktigt. Fick hästen eldar och hon tyckte han va snäll. Mitt i lektionen säger hon till mig "jag vill tölta" men lilla du, du har töltat hela tiden.... haha svårt att känna skillnad första gg på tölt och trav när man sitter på en häst som inte har jätte skön tölt. hehe. Men efter 45 min så var hon överlycklig och ville att det skulle vara tisdag igen.

Jag fick pratat lite med både marie och teresa, fick även se tjusiga kongur som har börjat som riskole häst och söta snälla vördur och thokki.

Onsdag då, sov lite längre än vanligt. sedan pratade ja me sötnosen nr 1 en stund (patrick alltså). Eftersom mamma har pajjat sin bil så skulle hon ta min idag till jobbet. Och eftersom ja är somart som jag är så tänkte ja att aha nu e det uppehåll så då tar ja och cyklar till stallet. mycket riktigt sakt o gjort så trampade ja iväg till stallet men ja han så mkt som ta in mitt kräck tills himelen öppnade sig.

vart fall tänkte ja vänta ut regnet så ja seeeeegade riktigt mkt i dag. borsta extra noga lindade och myste lite. skulle tömköra damen och i början gick det jätte bra markerade ingenting men så efter 15 min böjade hon halta i skritten. gick ett varv haltade inte lika mkt men haltade, så vi gick in igen (ösregnar fortfarande) och hon fick massa morötter av mig. Vill inte ha den här himla hältan längre... ååå. Hon vilar i morgon sedan en kort promenad i skogen me tanten och vila så får ja växla varanan dag o se hur de blir av henne.

Så var det då dax att cykla hem... jag hade en regnjacka eller snarare jag trodde ja hade det för när ja kom hem så va nog utsiddan torrare än insidan... suck. Varför fick ja för mig denna knäppa idée.

Jag och Maria ska gå på kite kurs nere i varber nu någon helg. Det kommer bli asa skoj, men kalt. får höra av mig senare i kväll eller ngn dag och återkomma om kite planerna.

so long

Finner inga ord! <3

Dem som betyder mest för mig!Mest saknad på jorden <3 R.I.P.Ojojoj!

Nu har ja vart en liten slarver igen...

Får sumera lite kort vad som har hänt de senaste två veckorna.

Fredag
På min eftermiddagsvecka tog jag och raringen ledigt från Borealis och drog till Isaberg som ligger brevid Hestra som ligger mitt ute i ingen stans för att vi hyrt en lite stuga tillsammans med lina, christian, maoud och bern.

Jag och patrick hade lite svårt att hitta fram. Först så körde vi in till isaberg 308m över havet som va en skidbacken men fel skidbacke. så vi fick åka ner igen, sedan såg vi våran skyllt "isabergs fritidsby nästa vänster" mkt riktigt tog vi första vänster men hamnade Bra gart ute i skogen på en väg som nog inte ngn kört på minst 30 år. Så vi fick åka ner igen. Men sedan hittade vi fram till slut till våran lilla stuga med nr 66 på som vi skulle bo i första natten. På kvällen var de party med massa god tacos som killarna gjorde till oss tjejer (mig och lina) sedan så vart de bra garnt med lite % i kroppen och Twister på golvet. Efter att alla fått träningsvärk och lite blåmärken gick vi över i ett lite "lungnare" spel Så de kan låta. Efter en stunds sjungande så avslutade patrick spelet med att välta ett glas vin över allt som stog på bordet så där mitt i natten fick vi börja städa och damsuga glasbitar.

Lördag
På morgon så var de dagst att städa hela huset och packa för att flytta oss till lyslyan som vi hyrt en dag (den var bokad före och efter )= ). mitt i allt städande så känner ja hur de sticker till på min häl och när ja kikar så ser ja att ja fått en glasbit in stucken. AJ! inen hade någn pincett med sig eller nål så ja fick hoppa ner på ett ben till recptionen som låg ca 400m därifrån i nedförsbacke, puh! jobbigt. Där hade dem heller ingen pincett eller nål men en tant som väntade på sin man lånade mig en synål. så ja fick allt ut den. =)

kl 11 fick vi våra nycklar till lya nr 72 som va på hea 150 km2 och byggd för LYX tre badrum, 12 bäddar, 2 platt tvapparater, en bastu, öppenspis, lyxkök, X-box och mysig altan. allt dettta för 6 personer. Jag och Lina gick ner och hyra kub som vi spelade sedan med pojkarna. gick inte allt för bra för min del. Sedan gjorde maoud och Bern SUPER god midda som bestog av potatisgratäng och grillad kalkon med färsk sallad. Efter middagen mot kvällen kom Krusell, magga, simon och junte på besök och vi satt och tjöta en del. Mitt i natten fick vi dock för oss att gå ner till en lekplats och leka lite. Det går inte riktigt att beskriva alla dessa människor på en väldigt späjsad lekplats - UNIKT - Jag lyckades att sträcka båda min lår på en tor studsmatta så ja hade bra svårt att gå ( kän säga att de höll i sig till på onsdagen).

Söndag
På morgonen var det dag igen att börja storstäda då de skulle komma en kontolant och pejla läget kl 11.00 igen. så de va damningen damsugninge moppning och dylikt. sedan drog vi oss hem och hade en liten myskväll med sötnosen.

Hela kommande vecka jobbade jag förmiddag och va sådär pigg. Aliss visade ojämn tackt på vänster bak så hon har vilat denna veckan.

Nu i lördags så var det min sista dagpå borealis vilket va toppen. jag gick redan kl12.00!!

kl14.00
Jag och patrick skulle flyga , han skulle använda sitt presentkort som han fick av mig i juklapp. så vi satte oss i ett pyttelitet flygplang med piloten karl kritz och de va TOPPEN! så himla kul och framförallt vilekn kanon utsikt. jag som satt där bak blev bara mer och mer sugen på att ta flygar licens och tror nog att ja kommer att göra det för omg detta är ngt ja måste göra om.

kl16.00
Var jag och patrick helt upprymda av flygturen som gjorde oss båda på glatt humör. Så nu var vi på väg hem för att piffa till oss för kvällen.

kl17.30
Började folken strömma in till chefen (grannen) och patryr började där. Patrick fick lära känna alla mina härliga arbetskompisar, allen, emma, maggis, lotta, frida och deras respektive. Han var riktigt impad av dem. Det är ett riktigt härligt gäng. tyvärr fick vi gå ganska tidigt då vi hade en kräftskiva att passa med.

kl19.30
Stallet för kräftsiva. vi var ca 75 personer av en blandad kompot och tja ja kan lungt säga att patrick kände mer folk än va ja gjorde vilket va väldigt ovanligt. vi hade en live band som va riktigt grymma och allt va super mysigt. Kräftorna va goda och många tillsmammans med champange. Patrick bjöd upp linda till dans eller snarare linda bjöd upp patrick. Sedan fick man se myyyycket roliga saker som man inte trodde kunde hända. Jag maria lena och patrick satt och prata en massa och skrattade även många nånger under kvällen som slutade lagom sent.

Söndag
sista natten på detta sommarlovet med sötisen. för idag så körde ja honom till stationen i stan för han ska tbx till växjö. men innan de så drog vi in till stan och handla lite. ja köpte mig ett par stövlar och ett par snygga jeans från fornarina. Sedan åt vi en härlig lunch/midda på thaien i arkade som va mkt god. Körde sedan iväg till station där vi satt och mös en stund i bilen för att ja sedan skulle vinka av min prins.

Nu till kvällen så fick ja för mig att rensa i min garderob och ja fick ut en hel del så ja började lite smått på rummet med men ja orkade inte så mkt så ja får nog fortsätta i morogn.

Tja detta är lite kort och gott va som har hänt mig det senaste.

Ledig!

Yes, äntligen är min förmiddagsvecka avklarad och nu återstår hela 3 dagar av ledighet. Så himla skönt. I går (söndag) var ja, patrick, sanna och baloo på bio. när vi var klara på bion upptäckte vi att de bran i göteborg för de va helt rökfylt. Vi tittade på Batman filmen som va rätt okej. Hade lite svårt med jockerna bara iochmed att han gick bort för ett halvår sedan, men han gjorde ett himla bra jobb som alla skriver. grymt bra skådis.

Framför mig på bion satt ett pucko som inte riktigt fatta att hans läsk var slut, utan satt och sörpla gärnet. Jag tyckte att sanna kunde fejka en nysnings så kunde ja spotta =) hehe.

Efter bion åkte vi till donken och satt och åt deras osaltade pomes på parkeringen. USCH! donken som ändå brukar ha bra mkt salt på, de va verkligen inte ett enda saltkorn. Åkte sedan hem.

Sov riktigt länge idag både ja och patrick och de va myyyycket musigt och skönt. kan säga att ja behövde dena sovmorgonen.

Åkte sedan till sallet vid 1400 tiden och tänkte träna lite dressyr men de ville inte maria så hon tvingade på mig lite hoppning. Stälde upp lite studshinder och en sockerbit. Aliss blev lite piggare när hon fick se alla hinder men hon gick riktigt himla super bra. Det går värligen bara bättre och bättre för varje dag. Jag hittar min balans mer och mer och hon sin, vilket resulterar i en välbalanserad trav med antingen kort eller längd steggång, men även en lungtn och någorlunda avslapnad galopp som efteråt kan övergå till lungn trav och inte räser trav.

Jätte nöjd över gummans insats i vart fall. i morogn ska de bli hårdträning för linda. hoppas att de kommer att gå bra.

Mackan blev såld i går med. Lite snyft på de hansom är så go. hon ville bata ha 10 000 för honom och de e nästan så man själv funderade på de för de e en häst som kan komma upp till msv om inte benet tar emot.

Nu sitter ja vart fall på lilla ön Tjönr och väntar på min pojk ska komma ur garaget så vi kan hitta på något trevlit till kvällen.
                                                   

Oj oj!

Oj oj, nu va det ett tag sedan ja skrev. har inte hänt allt på tok för mycket här i mitt liv. jobbar som sagt vilket man kunde läsa i förra inlägget. sedan så har ja vart och badat efter jobbet med folk på tjörn en del nu när det fina vädret har vart.

Min nya hopp sadel kom i veckan och den skulle provas. satt mkt bra. jag fick dock ingen balans i den iochmed att den inte e så djup som min dressyrare... hehe men ja testade allt att hoppa några skutt med min skit och hoppa de kan ja lova att vi gjorde. hade ställt upp ett litet hinder på knapa 50 cm men damen fick juh för sig att hoppa ytterligare 50 cm. Sedan så hade hon även lite problem med avstampet som ibland blev bra å ibland för tidigt och då kan ja lova att inte matte hängde med på noterna... haha men ingen slog sig lr ramla av mamma fick lite hjärtklapningar men de va nog inte så farligt.

I går drog vi och hällsade på några kompisar som va på båtsemester i smögen, vi kom upp 2 h före dem som kom med båte så vi låg och bara gottade oss på några jätte mysiga sklippor. sedan så gick vi och åt på hamnkrogen 4 som som vanligt har massa god mat. där satt vi ett tag och tjötade med. senare mot kvällen drog vi oss bort till en liten lokal som ja inte har ngn aning om va den hette men de va la sådär. satt sedan i deras båt och tjötade en stund innnan vi åkte hem till stenungsund. Var nog hemma runt 2 tiden, dem som skall tillläggas är kasnke att ja skulle upp igen sedan vid 5 för att jobba =S

I morse hade ja några svårigheter att gå upp kan man säga. på jobbet va ja VÄÄÄÄÄLDGT trött men de tog sig sedan vid 12 tiden så blev ja gran piggare. Åkte och handla efter jobbet och träffade Marie och Brjön Larsson från lyckan. stog och tjöta lite med dem. åkte sedan hem och satte mig och läste min braiga bok "flickan som inte fick finnas" den e super bra tkr så synd om lilla Ethel. Efter en stunds läsande bestämde ja mig för att tupplura en stund. Vaknade av ett sms och trodde de var väckar klockan så ja skyndade mig till "jobbet" en stunde men kom på att de va kväll... För mkt oväsen ute.

Sitter här nu och ska aldeles strax dra mig till stallet för att rida lite dressyr och träffa maria som har vart på båt utflyckter med sina päron.

Grattis till alla Karin som har namnsdag igag!

Ha en fortsatt trevlig helg