fiske-kräftor-biljard-dator

Hej Alla!

Skola flyter på bra här uppe i e-tuna och livet leker. Jag möblerar och städar som en galning och testar olika rengörningsmedel. Känner mig som en liten hemmafru allt!

Förra helgen va prins uppe på besök vilket var mycket roligt. Vi Åkte till stora staden stockholm och tittade runt lite på olika gallerior och åt en mycket mysig middag ute sedan till kvällen. Det var supermysigt och jag knäppte en hel del bilder och vi fick gjort många steg! När vi sedan skulleåka hem så pratade vi på tok för mycket för vårat eget bästa så vi körde självklart fel och upptäcker inte de fören väldigt mycket föresnt.

Minns inte vart de var men vart fall 8 mil åt fel håll. så där hade vi suttit som två storkar och kört fel och nu fick vi irrar runt i skogen ytterligare 8 mil bara för vi tkr att de e så skoj! Och andra sidan så hade vi en disk att vänta oss hemma så vi kan inte påstå att vi hade allt för brottom.

Söndagen blev en mysdag, strosa runt lite till tuna center och tittade på olika datorer lagade god middag utan ugn och hade de bra gott.

Måndag morgon åkte jag manne manet och prins hemmåt (gbg). Patrick skulle testa lite saker och ta kort och jag skulle hämta fis. så de va tur och retur för mind del.

Aliss hade skött sig jätte bra på spat så de va skoj att höra. Hon hade även fått sig sitt sista bad samma dag så de va klart. Fisen va EXEMPLARISK! hon åkte 5 h första gg vilket är rätt så långt för en liten tant som hon. Som tur var så var vädret på våran sida och vi hade inte brottom. Stannade 3 gg för att titta så att hon va kvar och de var hon. Tror nog att hon till och med tyckte att de va lite skoj, för hon titta hela tiden ut genom sitt lilla fönster.

Veckan i allmänt har gått fort! Hade ett seminarie i fredags som gick jätte bra för våran grupp!jippi!

Åkte hem denna helgen med! nannade hos prinsen sedan så åkte vi och fiska på lördagen jag, pappa, patrick å håkan vi va ute i 4 h tyvärr så förstörde jag deras fiskelycka då ja blev fruktansvärt illamående efter en stund. 2 stackars fiskar fick vi i vart fall.

Sedan så åkte jag och hällsade på alla glada i mitt gammal stall hos Linda! Blev kvar där i några timmar.

Sedan va de kalas middag för min mamma som fyllde år blev kräftor i mängder! Var en mycket trevlig middag vill jag lova. Efter den så sov vi lite middag och drog sedan hem till maria för att ja skulle hjälpa henne vaxa bil medan vi vänta in anna.

Efter de drog vi vidare till Stan och spelade biljard! Hade en skit skoj kväll!!!

Söndagen komm och pappa jag och prin såkte till stan och handlade dator. jippi! så nu sitter ja på världens minsta skitsak med förstoringsglas!

åkte sedan hem och här är jag nu! fått instalerat MIN micro! så nu kan här poppas poppcorn!

nej nu ska ja städa lite ha de så gott!


Aliss på väg!


Hej alla Älskade!

Ja nu har lilla jag flyttat upp till eskilstuna med delade åsikter. Det känns skönt att ha ett eget krypin även om grävmaskinerna på utsidan är punktliga kl 7 med sitt grävande in i mitt hus så funkar de. har börjat göra de mer och mer hemtrevligt så detta ska la gå.

Första skoldagen va i går (måndags). Lärde känna en go tjej Veronica och vi gick tillsammans hela dagen vilket kändes skönt. Efter att jag lämnat av henne på bussen. Så begav jag mig och shoppa lite. Ingen rolig shopping dock för den bestod av handuk (klanten glömmde sina hemma), lite rengörningsmedel till kök och bad, disktrasor + diskborste, schampoo, yes diskmedel och en golvmopp i microfiber (råsa så klart)

Åkte sedan tillbaka till skolan för att möta upp klassen och morsorna för lite lek och lära känna varandra. Vi började med lite roliga lekar sedan fortsatte vi bort till nybro där vi lekte fruktsallad vilket faktist va rätt roligt. de va några som man fastnade lite extra vid vilket va skoj! Tyvärr så suger ja på namn så va rätt glad att alla hade "rambo-band" i pannan med sina namn på! Dock hade ja behövt de nu med för ja minns inte ett skvatt va de hette. jobbigt!? Vi satt rätt länge på nybro efter de tog några öl och bara chilla (trodde ja ALDRIG skulle använda detta ordet).

Efter de så begav vi oss till Dekår men de va en himla kö så ja gav upp och gick hem faktist. Städa lite i köket och pratade i fonen. Gick och la mig rätt så tidigt.

Självklar blev ja väckt av mina kära grävare! Kändes nästan som om de stog brevid min säng och grävde fast i sjävla verket så va de 2 m därifrån.

Tog en tur bort till Ica och stohandlade mat, fick även köpt ett tvättställ jag som tänkte tvätt idag. blir nog av lite senare.

Chilla med Veronica lite innan vi skulle ha föreläsning. Sedan va de dags! Min första föreläsning. Det va i introduktion till socialt arbete. lärarena va helt okej och ämnet känns lätt.  Schemat va inget vidare jobbigt har några dagar från 915 till 1600 men de är de längsta dagarna och så är jag ledig varje måndag! Gött! känns skönt att få en dag att studera till själv och på egen hand.

Vi gick även ingen om boklistan som skall beställas nu idag. Rätt många böcker men de får la gå. De flesta böckerna återkommer i andra kurser så på de sättet så känns de rätt bra.

Har även påböjrat min adressändring väntar bara på bokförningsgrejen.

I morgon så ska man ta kort för passerkortet, sedan så tänkte ja gå till sexet för att få min kort där med och fixs kårlegget. det är nog de viktigaste men ska även gå och kolla på en ugn och micro. lite för att underlätta min vardag lite.

Veronica ska även hålla mig sälskap en natt här i eskilstuna då de blir liten utgång på kvällen med alla goa morsor!

Nej nu ska ja surfa hem en damsugare hade ja tänkt mig och lite kursliteratur.

ha de så gott lovar när ja fått i ordning här lite så ska jag lägga upp lite bilder.

Kram saknar alla er hemma // T i n k a